News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Konzola

Started by m4t4d0r, April 08, 2009, 12:59:38 AM

Previous topic - Next topic

m4t4d0r

Kako da spustim celu konzolu...Znam po cs-u i drugim igrama spusta se na (~) ali kada to pokusam u cod2 ona nece...Pritom u opcijama mi je podeseno da konzolu mogu spustiti...Tj meni i izadje konzola ali samo mala linija i recimo ako mi u chatu nesto promakne ne mogu da je spusim pa da vidim shta mi je neko pisao...

Zna neko kako da reshim ovaj prob ? :D

spdR

Vidi se da si opaki cs-ovac :D
SHIFT + ~ (tild) ...tako se spusta konzola u COD2 :)

m4t4d0r

:yahoo thx man na pomoci...Btw igrao nekada sada me zamara pa vise ne igram cs (:

spdR

Ja sam igrao CS sa botovima do 2006 :D al nisam na netu jer sam jos imao isdn...pa onda poceo cod2 i to sa isdnom (a cs nisam lol) dok nije doso adsl pocetkom 2007...UGL cs je go*** naspram coda2,ili 4 :)_

m4t4d0r

Diskutabilna tema (: Mene josh uvek cimaju na mob da cepam cs, pokazem neke cake, pogledam par demo-a u razmatranju cit ili ne i ponekog da obucim poducim itd itd... Ali idemo u offtopic :D Thx josh jednom za pomoc...

STEK

dobro dosao na bitanginim serverima gledajmo se preko :camper :aug :awm

m4t4d0r

Fala fala mada djuskam ja vec neko vreme dodushe iskljuchivo na garage serveru :D Gotivno mi je shto te sam rasporedjuje u koji cesh tim pa nemash izbora da se gurash i igrash samo sa jachima u ekipi :D Josh jednom fala na dobrodoshlici i  :camper :aug :awm