News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

NAJBOLJA ORUZJA U COD2

Started by komara, April 04, 2009, 01:27:27 PM

Previous topic - Next topic

komara

MP44 je jedno od boljih oruzja! video sam da neki kazu kad ga uzmu u ruke ponasa se kao da imaju PARKINSONOVU BOLEST resenje je jednostavno dobro nanisaniti i pucati kratkim rafalima,jedina boljka je sto si spor ko puz tako da se gubi prednost u bliskoj borbi.
Sve u svemu dobro oruzje za rostiljanje!

Lider

Enfild i kar988k, ne moras se patiti, samo jednom nanisanis, opalis i on mrtav. Jedino kad useri pocnu prezivljavati pa ih moras ovjeravati dva puta, e tad se iznerviram :icon_grrr:
Dobar mi je i tomson, ali samo na nekim mapama.

[WC]=CyClops=

Meni su skoro sva oruоija dobra i baš sva imaju poneku manu (bar poštenim igračima, meni recimo isto mp44 pleše funky chicken, a na killcamu gledam mnogima je mirniji od snipera kad udahneš).

Ali ipak je garand je bog i batina ove igre. Dovoljno si mobilan s njim, ima taman dovoljno metaka za blisku borbu, a jači je na daljinu od svih oruоija koji mogu ispaliti više od jednog metka u sekundi.

SOLID

Quote from: [WC]=CyClops= on April 04, 2009, 02:22:39 PM
Meni su skoro sva oruоija dobra i baš sva imaju poneku manu (bar poštenim igračima, meni recimo isto mp44 pleše funky chicken, a na killcamu gledam mnogima je mirniji od snipera kad udahneš).

Ali ipak je garand je bog i batina ove igre. Dovoljno si mobilan s njim, ima taman dovoljno metaka za blisku borbu, a jači je na daljinu od svih oruоija koji mogu ispaliti više od jednog metka u sekundi.
Skripta bato!!!!

komara

Kad citam na forumu ispadne da puno ljudi koristi skripte za garand,to je glupost. Ne odnosi se to na tebe Kiklope.

clumsy

garand je u stvarnosti bilo mocno oruzje. alies su imali veliku prednost nad vecinom axis armije. nemcima je standardno oruzje bilo kar98 dok su amerikanci zaduzivali m1 garand. m1 garand je mogao da ispuca oko 5 metaka dok retki veoma iskusni nemac ispuca dva metka. to sto u cod-u ispucas 8 komada dok nemac repetira nije realno... naravno, zato je ova igrica cool sto nije realna :)

najbolje oruzje u cod-u?! ne znam. sva su dobra. grase gun mi je odlican. precizan, moze da gadja na dobru razdaljinu. mp44 je naravno pretecha kalasnjikova, samim tim je odlican za velike razdaljine, pod uslovom pucanja po 3-4 metka. lako se dele HS-ovi.

sto kaze lider sve zavisi od mape. ako je vise otvorena uzimam Bolt-acton puske ili poluautomatske puske tipa garand,gewer. na zatvorenijim mapama koristim naravno SMG  :wink:

spdR

Garand je oruzje za koje se slobodno moze reci da je overpowered.Zasto ? Zato sto ni supermen tako metke ne bi ispucao,a svega 2 metka ubijaju od kojih prvi u vecini slucajeva nosi 95 helta (to ste videli na stratu).MP44 je oruzje sa kojim mozes i na daljinu da se koljes,a i na blizinu (doduse mnogo teze).Kada ostanes 1v4 sa tomsonom na nekoj otvorenoj mapi nemas nikakve sanse...Zato sto je tomi dobar samo za close combat i ni za sta vise.GRASE GUN ? To je extra oruzje ! Ima mali recoil,moze ok da se puca s njim i na daljinu i na kraju pokretljiv si s njim (ovo je takodje mana mp44a)....Sve u svemu...COD2 oruzja su mnogo bolje izbalansirana za razliku od cod4,gde svi igraju sa kalashem i malim kalashem ( narocito od dolaska promoda).Naravno,trench i sniper ne treba spominjati jer jako uticu na igru u cod2...Dok je uloga trencha u 4 minimalna....takoreci,niko ni ne igra njime...auuu malo sam se raspisao ^^

Belick

komara

kar98 je i meni preteran samo moram jos dosta da vezbam sobzirom da tamo gde sam igrao imao sam losiji ping pa sam iz tog razloga poceo sa mp44,i sad sam se vec navikao na njega. Slazem se sa konstatacijom da si sa njim spor ko puz i u bliskoj borbi moras bas da se potrudis,ali sa distance mozes to da nadoknadis.
Bas me je pre neki dan Freestyler unistio sa kar98,lik je bas precizan.

* ThE JoKER *

ded4

*SPARTANAC*

dal niko nece da navede Grease gun :shok
Daleko najbolje oruzije, razlozi: 1. nisan je dosta mirniji u odnosu na ostala rafalna oruzija
2. ne treba ti 1000 fps-a da bi brze pucao
3. pravi 45 dmg, u bilo koji deo tela (osim HS-a naravno)
4. ima 32 metka

Eto neki moji razlozi...dok M1 ima jednu manu a to je treba ti 250 fps-a.

spdR

Naveo sam ja G-gun...Dobar je bas zbog toga sto i kad imas 60 fpsa mozes igrati s njim :)

tihi

Quotegarand je u stvarnosti bilo mocno oruzje. alies su imali veliku prednost nad vecinom axis armije. nemcima je standardno oruzje bilo kar98 dok su amerikanci zaduzivali m1 garand. m1 garand je mogao da ispuca oko 5 metaka dok retki veoma iskusni nemac ispuca dva metka. to sto u cod-u ispucas 8 komada dok nemac repetira nije realno... naravno, zato je ova igrica cool sto nije realna Smiley

Garand u realnosti nije bilo bolje oruzije,niti je donelo neku bog zna kakvu prednost amerima. Razlog? 2x je tezi od KAR98,a kad maaalko pogledas statistiku poginulih,videces da je a prvom mestu artiljerijska vatra,pa onda MG ,ili ti mitraljezi,gde je bog i batina bio Mg42,dok su Ameri imali onaj popisani browning 1911,koj puca malo brze nego KAR98,i tek tamo na nekom 15 mestu puske. Cak SMG je na visljem mestu od pusaka,gde su rusi na PPSH i swabe sa MP 40 bili zakon,dok je tompson ponovo tezak,neprecizan,jak trzaj,glomazan... Naravno u igri tommy i M1 su neprikosnoveno dobra oruzija,dok je MP40 napravljen kao najgori trash,sto je daleko od istine. Ali da se ne davimo istorijom,ovo je igra. Ja voim G gun,ali njegova najveca mana je slow rate of fire,mada je to nekad dobro jer mozes da ubijes i ako se ispromasujes (naravno ako te malo zasere). One puske koje bi trebale biti najace (SVT i ona nemacka poluautomatska) su boolja u igri,a u stvarnosti obe su ble 2x bolje od garanda,u pogledu pouzdanosti,tehnickih resenja,tezine,cak su koristili isti (slican) metak!.treba 3x pogodak sa SVT ili geverom da nekog ubijes,kao sa SMG,sramota...

spdR

Pa Ameri su pravili igru :) Razlika izmedju nemackog i mga je ocigledna......Odite na carentan dvoje vas,nek jedan uzme americki jedan nemacki....Pucajte u 2 razlicite tacke i usporedite brzine...Nema smisla porediti :)

komara

Ne znam za Amerska oruzja ali su za mene Nemacka oruzja i istorijski i u igri najbolja,uglavnom igram SVABE. :drinks2

tnt74

Quote from: cR4zY-n^ on April 14, 2009, 02:06:49 AM
Zauvjek puške - Enfieldica i karakica.

Semper fi. \o>
Pa ako ti je Semper fi poklik onda mora da koristis garand kao primarno i omiljeno oruzje a ne rifle bar tako mislim ako me ovaj stari mozak nije opet prevario  :D

Mcgrady

zOn4|Tony

spdR

VIP.er

spdR

A dobro nisu shit...Al ja bas akd uzmem riflu vola da ubodem ne mogu...A mp je vec druga prica,dleim hedove :D

jape

Quote from: sp1deR on April 15, 2009, 02:32:07 PM
Al ja bas akd uzmem riflu vola da ubodem ne mogu...
Treba imati skilla za to...  ;D

spdR

Manje vise mirnu ruku...Zato je meni lakse mpom jer ne volim da ciljam iz prve...MA mp44 rulz

dexnsk

Luger, Colt.46. Webley i TT30

komara

Ti si zajebao i onog sto je rekao minska polja :D

* ThE JoKER *

wOo3cA

snip ponekad,uglavnom rifle,a kad ne mogu da pogodim nista uzmem rafal

m.shadows

ma sniper scoped lee enfield rules, najbolji je od snipera, brzo se puni i meni je najbolja puska u celom codu( naravno MP modu,u SP mi je scoped gewerer 43,NAJBOLJI SNIPER-BOLJT RIFLE)
a na pescanim mapama thomson,od axisa uzmem kar98k il gewerher,al i retko mp44.kao sto sam rekao SCOPED LEE ENFIELD RULES!!! :icon_exclaim: :icon_exclaim: :scenic :scenic :scenic :scenic :scenic :spiteful :spiteful ;D ;D

vasili

Shumaher

Quote from: jape on April 15, 2009, 04:40:41 PM
Quote from: sp1deR on April 15, 2009, 02:32:07 PM
Al ja bas akd uzmem riflu vola da ubodem ne mogu...
Treba imati skilla za to...  ;D
Ti mu kazes jape, ccc ...  :tease2 :wink2

Shumaher

Kundak kosi, sve ostalo voda nosi !!!  8) 8) 8)

Funkerman

Karabin,BRUCE-Lee-Enfield   :),

komara

Imam jedno pitanje jel moguce postaviti pojedinacnu paljbu za MP44 pored rafalne,ako moze molim vas sto pre jel ce jos poboljsati oruzje.  :drinks2 (bar na garazi ali moze i na main serveru,ako se ostali slazu)  :clapping

Darkman Ki-Ninja

Tako je  :clapping ali nisam ni ja jednom serveru video da to moze, iako u single playeru i za Tomsona i Mp44 moze

m.shadows

Quote from: DArkman Ki-NINJA on August 07, 2009, 01:15:46 PM
Tako je  :clapping ali nisam ni ja jednom serveru video da to moze, iako u single playeru i za Tomsona i Mp44 moze
Sta kako pojedninacnu paljbu?Nisam upucen  ;D

Darkman Ki-Ninja

Quote from: M. sHaDoW$ :) on August 07, 2009, 08:14:38 PM
Na single plyeru stisnes M i MP44 i tonpsom pucaju jedan po jedan metak  :camper :aug :awm :para :() :mafia

m.shadows

Quote from: DArkman Ki-NINJA on August 07, 2009, 09:48:03 PM
Quote from: M. sHaDoW$ :) on August 07, 2009, 08:14:38 PM
Na single plyeru stisnes M i MP44 i tonpsom pucaju jedan po jedan metak  :camper :aug :awm :para :() :mafia
Nece tomi... :(

thosl

Darkman Ki-Ninja

- Reaper -

ja oruzja koja koristim su mp40,grease gun m1 garand i mp44...