News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Imam problem

Started by vasili, March 27, 2009, 05:36:01 PM

Previous topic - Next topic

vasili

jutros sam upalio komp bio upaljen nekih 3 sata ...i upalio cod2 igrao nekih 2 minuta na bitangama kad problem ....zapucava mis..kako ?..kad ga pomerim levo on posle 2 sekunde ga pomeri..onda 2 problem ugasi se igra i pocinje komp sam od sebe da otvara programe

Podpredsednik

Verovatno ti se zaglavilo neko dugme na misu, meni se desilo sa jednim dugmetom, pa sam morao da mu iskljucim bind ili kako se vec to zove za dodeljivanje funkcije.

vasili

nema ovo veze sa dugmadima...nego kada pomerim mis u levo treba u cod2 u bilo kojoj igrici da se pomori posle 2 sekunde

vasili

jednostavno mi zamrzne mis..pa ponowo krene..i posle nekog vremena se sam ugasi

$tring

Quote from: vasili on March 27, 2009, 07:10:05 PM
nema ovo veze sa dugmadima...nego kada pomerim mis u levo treba u cod2 u bilo kojoj igrici da se pomori posle 2 sekunde

Lagani reinstall Windows ce pomoci... Nekada je to najbrze resenje. Najbolnije, ali najbrze.

vasili

Quote from: string on March 28, 2009, 03:29:06 PM
Quote from: vasili on March 27, 2009, 07:10:05 PM

Lagani reinstall Windows ce pomoci... Nekada je to najbrze resenje. Najbolnije, ali najbrze.

i to sam uradaio

Podpredsednik

Pa probaj drugog misa, taj je verovatno otisao u aut!

vasili

Quote from: Podpredsednik on March 28, 2009, 05:39:12 PM

I to sam probao

$tring

Quote from: vasili on March 28, 2009, 06:38:57 PM

I to sam probao

Onda ti je crkla ploca... ne znam sta drugo da mislim.......

STEK

I to sam probao
ostaje ti samo fliper ili probaj SPANK!!!!!

vasili

Quote from: bakitos on March 28, 2009, 08:22:55 PM

I to sam probao
ostaje ti samo fliper ili probaj SPANK!!!!!

daj nemoj me zezati :d...ovo je ozbiljno :D

Podpredsednik

Jedino jos ono sto ti je String napisao, ploca! Gde ubadas misa u PS2 port ili USB?

vasili

Quote from: Podpredsednik on March 28, 2009, 09:50:24 PM
Jedino jos ono sto ti je String napisao, ploca! Gde ubadas misa u PS2 port ili USB?

usb

vasili

ali najaca fora je kad otvorm prozor i ulazi ladan fazduh sve radi odlicno :D

Podpredsednik

Pa probaj PS2 misa, ako ti on bude radio, onda imas konflikt sa USB portovima ili njihovim drajverima!

vasili

zlenzlla

Koliko ja vidim, ili te ceka reinstaliranje windows-a ili ti je ploca otisla pa ces morati drugu da kupis

PICAj3La

da nisi ti pazario neki viruscic ?:)

hajae

Hmm... Ja znam za tri moguc problema... Jedan je virusi koje si pobro ko zna di i ko na po cemu i tu bi trebo windowse reinstalat jer ne znam bas da samo od sebe pali druge programe i gasi igre xD To je najvjerojatnije ali je mozda i otisla ploca u 3 pm ili je mis otiso u 2pm meni se je dogadalo da mi se mis sito tako zamrzne pa sam se bojo da je maticna otsila ali je ipak mis ako nije ensto od toga stvarno ne znam covice...

vasili

resio sam problem je bio u hladjenu racunara..kupio sam ventilator na usb i sada radi kao zmaj :)))

Podpredsednik

hajae

Quote from: vasili on April 16, 2009, 04:31:44 AM
resio sam problem je bio u hladjenu racunara..kupio sam ventilator na usb i sada radi kao zmaj :)))

Vidis ja nisam ni znao da to postoji xD

vasili

predsednice .....ventilator na usb i on mi ladi racunar i radi kao zmaj :D

gallardo

Probaj pogasiti dole (alatna traka) sve programe kao sto su LimeWire , bearshere i te gluposti...
meni je jednom bilo isto samo sta je cjela igrica laggala , a 2 put mi je bilo slicno tako s misom , takodjer ako imas tzv BLUETOOTH USB. izvadi ga van , i to moоe da bude razlog!
A ako nije to e onda moguce da su virusi (vec kad nije do misa kaоeš da si probo s drugim misem)