News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

CoD2 Modern MAPS ?

Started by spdR, March 26, 2009, 08:49:15 PM

Previous topic - Next topic

spdR

Evo znam da za cod4 imaju neke cod2 mape i da za cod2  ima MODERN weap mod...Cuo sam da imaju i neke cod4 mape za cod2,pa ako ima,da li bi se mogla neka staviti na sd server (ako ih ima) ...Npr vacant,crash,strike ili nekad od popularnih...pozzzz :D

$tring

Quote from: sp1deR on March 26, 2009, 08:49:15 PM
Evo znam da za cod4 imaju neke cod2 mape i da za cod2  ima MODERN weap mod...Cuo sam da imaju i neke cod4 mape za cod2,pa ako ima,da li bi se mogla neka staviti na sd server (ako ih ima) ...Npr vacant,crash,strike ili nekad od popularnih...pozzzz :D

Nadjite, bacite link pa cemo staviti.

~LoneWolfs~Extreme

Quote from: sp1deR on March 26, 2009, 08:49:15 PM

Sumanuto

spdR

A jbg to sam ja vas pitao da li imate,posto znam da imaju cod2 mape za cod4 pa reko mozda imaju i cod4 za cod2...Ako nadjem saljem link :P

Shooter

Ja sam davno igrao na 7th division serveru koji je imao modern weapons,ali za mape nisam cuo.

spdR

Eh,steta....Bilo bi fora pucati se sa tomijem i garandom na npr vacantu...Nista ako nema moze lock :P

$tring

Quote from: Shooter on March 28, 2009, 02:03:49 PM
Ja sam davno igrao na 7th division serveru koji je imao modern weapons,ali za mape nisam cuo.

Poslednja verzija eXtreme moda ima moderna oruzja. To je 2.4 verzija ili neka jaca... ne mogu tacno da se setim, ali znam da su presli na modern weapons.

Darkman Ki-Ninja

Quote from: spdR on March 26, 2009, 08:49:15 PM
Pa to treba da upises kljucnu rec u konsole.Treba u konsole da napises /bind w kill.I tako 5 puta i 6. put kad to uradis pojavice ti se moderna toujane znas?

spdR

Kako si ti glup,to sam ja tebe tako zajebavao i sad meni prodajes moj fazon,a da ne pricam i sta je m shadows popusio - isti taj fazon...

aj nauci kako se apdejtuju drajveri graficke :D

Darkman Ki-Ninja

Quote from: spdR on July 21, 2009, 10:06:30 AM
Kako si ti glup,to sam ja tebe tako zajebavao i sad meni prodajes moj fazon,a da ne pricam i sta je m shadows popusio - isti taj fazon...

epaaaa malo ti vracam  :tease2, apdejtovao sam graficku ali nije do toga nego Intel(R) NE PODRZAVA CoD-ove SERIJALE!

spdR

kako da mi vracas mojim fazonom na koji si naseo ?

tu grafu ima staljin na laptopu i radi mu,nisam ja kriv sto si bot :D

Darkman Ki-Ninja

Quote from: spdR on July 21, 2009, 12:49:50 PM
kako da mi vracas mojim fazonom na koji si naseo ?

tu grafu ima staljin na laptopu i radi mu,nisam ja kriv sto si bot :D
A el i nejemu pravio takav problem?

m.shadows

Quote from: spdR on July 21, 2009, 10:06:30 AM

M shadowsa si zeznuo al nije skroz naseo jer si mogo reci da ode na pub pa da napsie taj kod KOJI-SAMJ-ADEB-ILLO-LROF-LMAO
:P i killovao sam se u meni-ju  :rofl :rofl

- Reaper -

pa ja sam vidjao cod4 i cod5 servere gde ima cod2 mapa custom pa zasto onda ne bi bilo cod4 mape za cod2 ima sigurno na www.fpsbanana.com