News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Otpisani - pobednici LAN turnira u Smederevu

Started by $tring, March 22, 2009, 11:39:27 PM

Previous topic - Next topic

$tring

Klan 'Otipisani' su pobednici trunira koji se danas odrоao u Smederevu. U finalu su igrale Bitange vs Otpisani. Turnir je protekao u drugarskoj atmosferi, dobrom druоenju i lepom igranju. Čestitamo pobednicima i hvala svima na gostoprimstvu. Pohvala za igraonicu što se tiče odrоavanja današnjeg turnira i trudu da sve protekne kako treba. Statistike za ovaj LAN party moоete pogledajte ovde:

http://217.26.75.58/stats/pub/themes/bismarck/index.php?config=war005.php

DzoNN:)

bitange GG super igra   :aug :aug :camper :camper :awm......lepo smo ze zabavili.. :drinks2 :drinks2 :hat ...nadam se da ce biti jos ovakvih  turnira sa jos vise ekipa i naravno da se svi upoznamo  ...... :drinks2 :drinks2

Labello

Super je bilo, a finale posebno! :yahoo
BEST KILLER sam ja  :yahoo :yahoo :yahoo :yahoo
I naravno za pobedu nad bitangama zasluzan je moj brat dzon koji je u poslednim sekundama preokrenuo rezultat u nasu korit!! :wah

Simke

HeadHunter

Evo da se oglasim i ja jos jednom...:)))!!!Zaista je bilo extra, i druzenje i igra i sve ostalo...:)

Bitangama svaka cast za pruzene tj. odigrane partije...Eto i nas je sreca posluzila, pa smo na neki nacin uspeli da pobedimo(mislim da je na kraju bila razlika 1-2 ubistva)...:)

Opet naravno da dodam, da su nas u fazi razigravanja, bitange pobedile sa 50-tak razlike...Svaka cast za to, posle su malo opali u igra, ali nbt...Bilo je fenomenalno...:)

Eto svaka cast, svima koji su se odazvali za turnir, hvala svima sto su dosli i igrali...:) Pa se nadamo da ce uskoro opet biti neki lan turnir, sa vecim brojem ekipa, i naravno jos boljoj zabavi...:)

Pozz svima...Krk! aka HeadY :hat

Brigada/Mahoon

Moram i ja nesto da dodam povodom turnira  :wink:,mislim da je Brigada nezasluzeno bila treca jer nije dobila sansu kako je prvo receno od strane organizatora turnira(Vukajlo,Vukajlo  ;D) da se igra polufinale pa finale,u odlucujucem mecu Brigada je nezasluzeno izgubila od Otpisanih,zbog stekanja pogotovo HeadHuntera :D...Tako nam i treba kad smo vece pred  turnir bili na tekilama i pivu :ziveli, :party2,pa se nismo pokupili prva dva meca.Iako smo sa Bitangama igrali 1:1,izgubili smo za ukupno 2 fraga.Cestitam svima na prikazanoj igri i Otpisanima na prvom mestu!Nadamo se nekom skorijem turniru u ctf-u,mozda za nekih mesec dana!
Drzite se dobro na sl. turniru,jer Brigada ne prasta 2x! :aug

p.s. Otpisani da li ste za neki war ove nedelje u qbeez-u?

Naravno da smo za....dogovoricemo se... : :aug :aug :camper :camper... :drinks2

HeadHunter

Hahahhhahahaaa...Mahoon:)!!!Ja kampovao? o.O :)  Pa dobro sad, ako gledamo sve, trebalo je i moglo je sve biti bolje organizovano...Ali, polako ovo je tek I turnir...Tako da, dosta toga znamo kako i sta za sledeci put...:)

A sto se tice war-a, naravno...:) Kad god zelite...:)

wOo3cA

Quote from: Brigada/Mahoon on March 23, 2009, 06:45:32 PM
Moram i ja nesto da dodam povodom turnira  :wink:,mislim da je Brigada nezasluzeno bila treca jer nije dobila sansu kako je prvo receno od strane organizatora turnira(Vukajlo,Vukajlo  ;D) da se igra polufinale pa finale,u odlucujucem mecu Brigada je nezasluzeno izgubila od Otpisanih,zbog stekanja pogotovo HeadHuntera :D...Tako nam i treba kad smo vece pred  turnir bili na tekilama i pivu :ziveli, :party2,pa se nismo pokupili prva dva meca.Iako smo sa Bitangama igrali 1:1,izgubili smo za ukupno 2 fraga.Cestitam svima na prikazanoj igri i Otpisanima na prvom mestu!Nadamo se nekom skorijem turniru u ctf-u,mozda za nekih mesec dana!

Mahoon samo javi vreme i rezervisite igramo odma ako treba...

Belick

Quote from: wOo3cA on March 23, 2009, 08:53:16 PM
Quote from: Brigada/Mahoon on March 23, 2009, 06:45:32 PM

Mahoon samo javi vreme i rezervisite igramo odma ako treba...
Sryyyy... Ja sam pisao za ovo(belick) na wOo3ca nick...

Brigada/Mahoon

Ok,svraticu ja do Vukajla pa ce mo se dogovoriti!!! :aug

BratMinli

Taman da naostrim garand i izglancam kundak  :wink:,samo da pre war-a odradim karantin,da se dzukele na napiju kao stoka OPET!!! :ziveli!

wOo3cA

BaNaNaMaN

titansi dolaze sledeci put ako budu hteli da ih sponzorisu... ahahaha

BratMinli

Ja sam za to da se sto pre( u narednih mesec,mesec i po dana),tj cim krene malo lepse vreme odradi jedan ctf turnir,naravno daleko bolje i ozbiljnije organizovan nego ovaj,ipak je ovo bio prvenac 8!Taman mogu i gosti sa strane malo i da upoznaju grad... :party2

Brigada/Mahoon

Banana,pa ti hoces da budes prava prostitutka,hoces neko da ti plati dolazak,pa da te  :icon_bad: ,hehheheheeh,  :D.Ocekujemo dolazak Titansa na sledeci turnir  :aug

BratMinli

VIP.er

Ma meni je samo zao sto nisam imao prilike da Maretu pokazem par stvari u PES-u  ;D

BratMinli

To se da ispraviti vrlo lako! :D...Dodji do igraonice,kad mozes,pa nek me Dule ili Aca cimnu na mob,i ja sam tu za 10 min...Nastavi da treniras  :yahoo

Lider

Quote from: Brigada/Mahoon on March 24, 2009, 02:29:16 AM
Banana,pa ti hoces da budes prava prostitutka,hoces neko da ti plati dolazak,pa da te  :icon_bad: ,hehheheheeh,  :D.Ocekujemo dolazak Titansa na sledeci turnir  :aug
A ako ja budem dolazio... mislim... kraljevski tretman za Lidera  :party2  :rofl :rofl :rofl
:ziveli

Belick

Lider bice tvoj kraljevski tretman sa springfildom na carentanu hahaahha

Lider

HeadHunter

http://i682.photobucket.com/albums/vv186/KventinMcloud/DSC01486.jpg

Evo jedne slike sa turnira...Bice jos samo da ih uploadujemo!!! IZVINJAVAMO SE ZBOG KASNJENJA...

Nego btw...

Na slici su sa leva na desno...Citadel, pa do njega Dusan Silni ispod  koga je belick:), pa do njega La_Famiglia_Dzon!!!, dalje WoO3ca, a ispod njega sam ja HeadHunter, pa pored mene String, a do njega VIP.er, a ovaj sto je cucnuo je Labello...:)

Nazalost, Spartanac je iz nepoznatih razloga, pobegao i nije se slikao sa nama, ali uploadovacemo i njegove slike...:)

Bice jos slika...:)

VIP.er

Bravo Krki za sliku... Ajmo jos jos znam da  ima vise slika  :wink:

*SPARTANAC*

Quote from: HeadHunter on March 28, 2009, 07:21:37 PM

Evo jedne slike sa turnira...Bice jos samo da ih uploadujemo!!! IZVINJAVAMO SE ZBOG KASNJENJA...

Nego btw...

Na slici su sa leva na desno...Citadel, pa do njega Dusan Silni ispod  koga je belick:), pa do njega La_Famiglia_Dzon!!!, dalje WoO3ca, a ispod njega sam ja HeadHunter, pa pored mene String, a do njega VIP.er, a ovaj sto je cucnuo je Labello...:)

Nazalost, Spartanac je iz nepoznatih razloga, pobegao i nije se slikao sa nama, ali uploadovacemo i njegove slike...:)

Ma niko mi nije spomenuo slikanje! :icon_grrr:
Otisao sam da ispratim PFC-a isao sa njim do belickovog stana i kad se vratio vi se slikali bez mene :icon_grrr:

Labello

Da vam docaram! :D
I ovaj skroz desno je Spartanac ali se ne vidi!  :yahoo

Belick

Quote from: Labello on March 28, 2009, 07:35:47 PM

Da vam docaram! :D
I ovaj skroz desno je Spartanac ali se ne vidi!  :yahoo
Al sam zinuo hahahaahahahaha

spdR

Belick

Quote from: *SPARTANAC* on March 28, 2009, 07:33:31 PM
Quote from: HeadHunter on March 28, 2009, 07:21:37 PM

Nego btw...

Ma niko mi nije spomenuo slikanje! :icon_grrr:
Otisao sam da ispratim PFC-a isao sa njim do belickovog stana i kad se vratio vi se slikali bez mene :icon_grrr:
do mog stana ?? cccc pamtim :DDDD

spdR

HeadHunter

Sve sam uploadovao, ali nikako da nadjem vremena da ih zakacim, bice danas, uvece, ili sutra oko 13h, zavisi od toga koliko vremena cu imati...Izvinjavam se, ali sta cu, zaista sam u guzvi...:)

Belick

spdR

HeadHunter

Hhahahaha... :D Evo ja sam glavni krivac zato sto slike nisu postavljene !!! :D Eto da ne obecavam nista posto sam bas u guzvi, pokusacu da ih postavim, eto cisto da ispostujem !!! IZVINJAVAM SE ! !!!

spdR