News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Pobegnite iz sobe

Started by mean, March 13, 2009, 01:29:55 PM

Previous topic - Next topic

mean

Lider

Hebena soba :-[ :-[ :-[, upravo je rijesavam u nerviram se  :suicide
PUSTITE ME VAN!!!!!!!!!!!!!!! :rofl

mean

Lider

Evo radim vec par sati ali s prekidima posto imam obaveza sa strane. Pa nasao sam sef, otvorio aktovku, imam i onaj laser s nekom shifrom, sredi osam onu dasku na podu, nasa ono XX, sjebao uticnicu... imam dosta toga ali izgleda da ima jos toga.
Nadam se da cu i ja jednom da izadjem iz sobe :D

muschmule

Ovo je ubistvo...jedva sam nasla 4 stvarcice....nemoguce je...soba je sterilna  :||

mean

Nije sterilna samo treba da se mozga, lider je na odlicnom putu  :hat

STEK

znaci stigo sa mdo sefa i nece mi se otvorii...........znaci poludeo sam.....stradao je monitor!!!!

muschmule

Ne mogu ona dva kljuca da izvadim... :suicide

STEK

zlenzlla

Slazem se. Napravio je pretezak zadatak pa sada niko nece igrati call.  :yahoo   Ja sam uspio naci nekoliko stvari, ali sam zapeo sad.  :||

*SPARTANAC*

Quote from: mean on March 13, 2009, 01:29:55 PM
Cilj je da se izadje iz sobe, meni je trebalo oko 1:30 h :-\

http://www.cafecafegames.com/games/1355/sagrarios-room.html
trebalo mi je oko 30 min da odvijem srafove sa one stolice i ne mogu dalje.... :icon_grrr:

muschmule

mean...ako si ovo provalio za sat i po ti si onda genijalac  :yahoo

Lider

Evo samo da javim da je nisam rijesio, morao sam pogledati. Mean jesi stvarno odradio za1.5h?????? :shok :shok. Ako je tako onda ja nemam rijeci.
Gledam ovaj klip i ne vjerujem, jbt moram imati sluha za muziku, moram biti muzicki obrazovan i poznavati klavijaturu, znat igrati sah i poznavati sahovsku tablu.... ne bi rijesio za sto godina.... crko bi u sobi sam i jadan :cray

zlenzlla

Quote from: Lider on March 13, 2009, 10:47:41 PM
Evo samo da javim da je nisam rijesio, morao sam pogledati. Mean jesi stvarno odradio za1.5h?????? :shok :shok. Ako je tako onda ja nemam rijeci.
Gledam ovaj klip i ne vjerujem, jbt moram imati sluha za muziku, moram biti muzicki obrazovan i poznavati klavijaturu, znat igrati sah i poznavati sahovsku tablu.... ne bi rijesio za sto godina.... crko bi u sobi sam i jadan :cray

Ko tebe postavi za lidera. heheehe   Ja jos nisam presao. Morao sam da napravim pauzu, neke obaveze iskrsle. Ima veceras da izadjem iz nje pa makar do jutra pokusavao.  :hat :suicide

TaZa

Ovo niko osim onog ko je smislio ne moоe završiti...

Lider

Quote from: zlenzlla on March 13, 2009, 11:35:39 PM
Quote from: Lider on March 13, 2009, 10:47:41 PM

Ko tebe postavi za lidera. heheehe   Ja jos nisam presao. Morao sam da napravim pauzu, neke obaveze iskrsle. Ima veceras da izadjem iz nje pa makar do jutra pokusavao.  :hat :suicide
Zlenzla druze to sam i ja mislo, necu spavati dok ne izadjem, ali kad sam pogledao ovaj video kako se izlazi iz hebene sobe.... :suicide
Takodje sam mislio da sam pri kraju, ali mi se vise nije dalo pa sam pogledao video i skontao da nisam ni blizu kraja.
Znaci uzas :||

Podpredsednik

Zajebavao sam se sat vremena i "dosta sam uradio" (..otvorio sef...), onda mi je dojadilo i pustio sam video koji nisam odgledao do kraja jer me je zaboleo mozak!

mean

Quote from: Traudl on March 13, 2009, 09:03:04 PM
mean...ako si ovo provalio za sat i po ti si onda genijalac  :yahoo

Hvala :love

Odlicna je mozgalica mada sam se opasno napatio, od one melodike sam odlepio za to mi je trebalo najvise vremena   :computer

A ti ces spartanac da dobijes od Citadela i za mene  CHEATERU  :icon_bad:

zlenzlla

Spartanac je cheater. Dajte mu ban  :yahoo Ja sam stao na onom radiju. Nikada ne bih nasao one baterije u podu.  :suicide

PsiHoman

e samo da pitam uzeo sam onaj papir na kom pise xx=13 ali kada na sefu ukucam 13 nznm sta da uradim kako da potvrdim sifru???

zlenzlla

Moras da uneses kompletnu sifru. Samo okreni na te brojeve i otvorice ti se sef

tnt74

Jbt. ovaj sto je ovo smislio je lud,nakon 5,5 sata sam ipak resio.Posle saha sam mislio nema nista teze a onda ona kocka me razvali da bi vrhunac bila muzicka skala e tu sam totalno odlepio  :|| zabole me glava od ovoga.

zlenzlla

Ma ovaog Mean-a treba kazniti sto nam je ovo dao. Pa sad svi se zale boli glava od razmisljanja.  :yahoo

BaNaNaMaN

sta da radim sa onom sifrom sto sam dobio sa onog lasera? :cray

Lider

Quote from: BaNaNaMaN on March 14, 2009, 07:18:40 PM
E moj banana pa ni to ne znas, kako ces o stalo rijesiti :rofl :rofl :rofl :rofl
To ti je sifra za sef, ako imas onaj papiric s XX...malo razmisli i rijesices...ali poslje :suicide

BaNaNaMaN

Quote from: Lider on March 14, 2009, 07:24:39 PM
Quote from: BaNaNaMaN on March 14, 2009, 07:18:40 PM
E moj banana pa ni to ne znas, kako ces o stalo rijesiti :rofl :rofl :rofl :rofl
To ti je sifra za sef, ako imas onaj papiric s XX...malo razmisli i rijesices...ali poslje :suicide
skontao sam..

zlenzlla

On je za to xx pomislio da je xxx pa se malo zbunio  :yahoo

Lun

Ova je prelagana, evo vam jedna ako baš zaista patite od viška vremena:
http://deathball.net/notpron/

;D ;D ;D

*SPARTANAC*

Zasto je meni izbrisan post??? :shok

Bezobrazna_Deca

gde ste nasli video kako resiti?

VIP.er

Quote from: Lun on March 15, 2009, 04:51:30 PM
Ova je prelagana, evo vam jedna ako baš zaista patite od viška vremena:
http://deathball.net/notpron/

;D ;D ;D
Ma idi bre Lun, ova je stvarno preteska :) Presao sam prva 3 nivoa i ni makac vise. U 4. novou su one tackice ispod lampe nekakva sifra, ali ne kontam sta s time...

*SPARTANAC*

HAHAHA, ja ne mogu da verujem gde sam ja... umesto da odem na 4. nivo ja sam otisao ko zna na koji... ;D ;D
evo slike: http://img21.imageshack.us/my.php?image=19679742.jpg
Inace igra mi se svidja precicu je bez "citeva" :)

Adoney

Jao ovo je stravaaa!!!

Kako cu samo lepo da se sigram... Mean, you are the man!!!
Dobro.. tek sam krenuo sada i naleteo sam na dasku, one dve baterijice, papirchic koji kaze da okrenem neshto za 10''.. Onu chudnu epruvetu sa papirom... Nego shta je sa ovom aktovkom.. Neko ju je zakucao za pod? :)))

muschmule

Quote from: Adoney on March 16, 2009, 02:21:44 PM
Jao ovo je stravaaa!!!

Kako cu samo lepo da se sigram... Mean, you are the man!!!
Dobro.. tek sam krenuo sada i naleteo sam na dasku, one dve baterijice, papirchic koji kaze da okrenem neshto za 10''.. Onu chudnu epruvetu sa papirom... Nego shta je sa ovom aktovkom.. Neko ju je zakucao za pod? :)))

mala pomoc...nista se ne okrece za 10" .... :wink:

Staljin

hehehe ja izasao,nakon 2 sata,ali da nije u sobi bilo djubreta i tomija....................

tomi11

racku 2 sata ,skoro 4,a mean nije mislio sat i pol neg vjerovatno je covjek htio reci dan i pol

Adoney

Pre pola sata sam seo opet... Otvorio sam sef, i onaj kasetofon... Ura za mene!
Znam da sam josh na samom pochetku, ali prosto ne zelim sada vishe da igram.. Jako mi se svidja, a ne zelim da se zavrshi...
Moram da si nabavim neku avanturu.. jako mi ne dostaju! :)

Lun

Quote from: VIP.er on March 16, 2009, 01:10:59 AM

Ma idi bre Lun, ova je stvarno preteska :) Presao sam prva 3 nivoa i ni makac vise. U 4. novou su one tackice ispod lampe nekakva sifra, ali ne kontam sta s time...

Hint: S. O. S.= ... --- ...  :wink:

Quote from: *SPARTANAC* on March 16, 2009, 01:46:39 PM
HAHAHA, ja ne mogu da verujem gde sam ja... umesto da odem na 4. nivo ja sam otisao ko zna na koji... ;D ;D
evo slike:
Malo je rano za "preći", igra ima 140 nivoa, za sad.  Ovo što piše na glavnoj stranici si izgleda prevideo:
"Only 8 people have been certificated for finishing the game.
That's about 0.0001% of all." ;D
Al gde nadje "love" da mi je znati.  :rofl

Btw. Sliku koju si okačio ne vide obični korisnici foruma.

Adoney

Izashao sam iz sobeeee!!!!!!  :yahoo  :yahoo  :yahoo  :yahoo
Idi bre.. dok sam skontao gde sve mogu da gledam sa onim "darklight"-om....
Nisam zeleo da se zalecem, ali kad god sam ugasio link, setio sam se da pogledam neshto drugo i tako... Sjajna igra! :)

Ono sa vratima shto je dao Lun sam igrao dosta davno.. Mislim da ne zelim da se opet upushtam u to sada i lupam glavu beznadezno  :|| :))

Lun

U međuvremenu, do ne nabaviš neku avanturu, pick your choice:
http://www.escapegames24.com/
;D ;D ;D

VIP.er

Lun znaci li to da je u pitanju morzeova azbuka ? Ako je odg. potvrdan nista mi ne znaci, jer ne znam morzeovu azbuku :)

Zver

Morzeova azbuka je prilicn prosta disciplina, veoma je lako dekriptovati, potrazi samo spisak simbola na netu.

Lun

Yup, Google i Wikipedia su čudo. Prijateljski savet za sve, ako ne mislite da koristite ova 2 sajta veći deo vremena,  nemojte ni počinjati da igrate Notpron.

VIP.er

Zaxvaljujem na pomoci, desifrovao sam tacno morzeovu azbuku, presao i 5. i 6. i opet stao na 7. ne kontam, neka fora sa ovom 'twix' cokoladicom ?

Zver

BTW, spartanac ja sam ti obrisao post sa resenjem jer je ljudima lakse da pogledaju youtube video nego da razmilsljaju, a ni ne kontaju koliko ih to zaglupljuje.

*SPARTANAC*

Quote from: Zver on March 16, 2009, 11:41:31 PM
BTW, spartanac ja sam ti obrisao post sa resenjem jer je ljudima lakse da pogledaju youtube video nego da razmilsljaju, a ni ne kontaju koliko ih to zaglupljuje.
Hahaha, u pravu si... al sta znam ima onih koji oce samo da vide kraj igrice. :wink:

Quote from: Lun on March 16, 2009, 06:13:35 PM
Quote from: *SPARTANAC* on March 16, 2009, 01:46:39 PM
evo slike:
Malo je rano za "preći", igra ima 140 nivoa, za sad.  Ovo što piše na glavnoj stranici si izgleda prevideo:
"Only 8 people have been certificated for finishing the game.
That's about 0.0001% of all." ;D
Al gde nadje "love" da mi je znati.  :rofl

Btw. Sliku koju si okačio ne vide obični korisnici foruma.

Huh malo sam se preracunao :D
Ali pokusacu svejedno...

A sto se tice "love" pa kaze "nemoj da budes tako negativan"  ni na kraj pameti mi nije bilo da stavim "true" logicnije je "love"
Jel zna neko uopste koji je to lvl??? ;D
PS. sad moze da se vidi i slika

VIP.er

Evo u pola noci se javljam  da se poxvalim :) Stigao sam to 10 lvl-a  :D Btw Spartanac, to ti je 3. lvl. Lun,svaka cast na ovome, kad god imam vremena zabavljacu se ovime :)

*SPARTANAC*

Quote from: VIP.er on March 17, 2009, 02:07:38 AM
Evo u pola noci se javljam  da se poxvalim :) Stigao sam to 10 lvl-a  :D Btw Spartanac, to ti je 3. lvl. Lun,svaka cast na ovome, kad god imam vremena zabavljacu se ovime :)
Mislim da se nismo razumeli, ja sam pitao nekog da li zna koji je ovo lvl: http://img21.imageshack.us/my.php?image=19679742.jpg

[WC]=CyClops=

Ok je igra. Zamjerka mi je jedino što su 3. ključ toliko sakrili da sam bitno duоe traоio sef nego kombinaciju. Mislim da je lociranje sefa nepotrebno gubljenje vremena (posebno kad se igraš na poslu  :spiteful).

Vrijeme neću objavljivati, već uhodana grupica bi odma počela vikati GASI TO  :wink2

Igrao sam prije par mjeseci neku bitno bizarniju i teоu ali se ne mogu sijetiti kako se zvala. Ako se sitim, postat ću link.

Adoney

Evo za ljude koji su pobegli iz proshle sobe, a vec zele da se nadju u novoj...  :D

http://neutralxe.net/esc/vision_play.html

A za ljude koji bash, bash, bash, zele da pobegnu..... ali ono bash, bash!  ;D  :diablo

http://hotel626.com/

Foxy

Pre dobra igrica Hotel626!!! :hat

*SPARTANAC*

Quote from: Adoney on March 17, 2009, 08:57:33 PM
Evo za ljude koji su pobegli iz proshle sobe, a vec zele da se nadju u novoj...  :D

A za ljude koji bash, bash, bash, zele da pobegnu..... ali ono bash, bash!  ;D  :diablo

Hotel 626! rulzzz :wah :wah :wah

najjaci deo kad treba da provalis sifru!

STEK

Quote from: *SPARTANAC* on March 17, 2009, 10:05:13 PM
Quote from: Adoney on March 17, 2009, 08:57:33 PM

Hotel 626! rulzzz :wah :wah :wah
znaci ja necu vise spavati kao nekad!!! :shok