JAVNA ISPIKA !!!

Started by torcida 1950, March 05, 2009, 11:53:49 PM

Previous topic - Next topic

torcida 1950

Poštovani igraci ovim putem se javno izvinjavam zbog napisanih gluposti,te obecavam da cu se u buducnosti normalno ponasati u skladu sa bitanga serverom.također molim ove igrače koje sam uvrIjedio da mi oproste.

TORCIDA 1950

IronC

Nadajmo se da je ovo napisano rukom maloga a ne starijeg mu rodjaka.

Zver

Najbitnije je da misli to sto je napisao,  u duhu BITANGE BRATSTVA - JEDINSTVA

teKKerana

vjerujte mi da misli i da je napisao osobno, mali je klinac a znate kakvi klinci znaju bit dok ih se ne skrati za glavu..uglavnom lekcija je naucena, ako se ne daj boze ponovi vi radite sta trebate (ban) a on ostaje bez kompa i zivota !

IronC

$tring

Ovo je svakako jedinstveni slucaj da neko nesto 'zabrlja' i da se nakon toga javno izvini. Svaka čast na gestu.

Moоda bi ovaj post bilo zgodno pokazati ekipi sa topica 'WALL OF SHAME', gde je uhvaceno 50 ljudi sa skriptama, a niko se nije oglasio sa recima 'kriv sam, koristio sam skripte...' ili sta god drugo da kaze. Bilo bi dovoljno...

IronC

Pa sad i da je sam i nije...ovo je na moju inicijativu , znaci izvini se svima i skidam ban, inace mu ne bi skinuo...nek se zahvali starijem rodjaku sto je jos i ovako sve ispalo dobro za njega inace... :vava  :this