Uhvacen jos jedan ( Bugger ) koji je PRETIO ZALBOM KOD VERAT NET-a :

Started by El Muerte, February 24, 2009, 12:29:06 PM

Previous topic - Next topic

El Muerte

Mail koji smo dobili od 'gospodina cistunca' glasi ovako:

*Call of duty* klan *Bitange*, sponzorisan je od
strane Verat.net-a, *a administriran od strane East Game Servers! *Dakle
server je uzas i postaracu se da ga pljujem gde god stignem i kad god
stignem. Pocev od kgb-ovog foruma gde su counterashi pa redom preko
delirium-zona itd itd... Sada se pitate zasto? E pa evo prilike i da
objasnim zasto... Danas sam neprestalno kickovan sa servera, a kada sam se
registrovao na foruma banovan sam sa istog pod razlogom: A*n Error Has
Occurred! Sorry Guest, you are banned from using this forum!
Citer, seronja Wallhacker, uhvacen na delu !
*
Znaci pokusao sam da se registrujem na forum iz razloga sto sam hteo staviti
do znanja ljudima da nemam nista. A i ako imam na svakom iole ozbiljnom
serveru postoji ban-unban sekcija foruma pa se tu okaci lepo *DEMO* da se
vidi koji sam ja to citer i koji ja to Wallhack koristim!!! Dakle niti sam
citer, niti sam ikada bio, niti cu ikada biti! Cak sta vise admin sam na 5
razlicitih cs servera i kada me smori jurenje citera po celi dan ja se malo
opustim uz cod 2, a eto sta me je veceras sacekalo...Prosto se pitam kakav
je to *JADNI SERVER *kad nema ban-unban sekcije foruma i admini banuju bez
razloga? A i ako ima razloga gde je taj demo lepo da se pogleda da ja imam *
WH!!!* A uz to da na vedem kako me je EL MUERTO iz takozvanog vaseg BITANGE
klana vredjao, psovao itd...Pa to je sramota!!! BTW nick mi je bio BuggeR da
se zna!

Postaracu se da dodjem i do celnika verata ako bude trebalo! Sva sreca pa
kad god igram nesto online to isto i snimam u vidu demo-a koji ce biti
okacen na youtube da se ljudi smeju zbog cega vi banujete ljude sa servera!
Stvarno dajete sebi lepu reklamu, i vama i veratu a ja cu se potruditi da tu
vasu reklamu i upotpunim...Naravno na takav ogavan nacin da uskoro zbog
takvog vaseg izivljavanja niko nece ni dolaziti na te jebene servere!

Srdacan pozdrav
Mladen Marinkovic

A evo igraca pod imenom Bugger a.k.a Drach :

A sada nesto od mene:
"Gospodine" Marinkovicu .....predlazem samo jos da pogledate PB VIOLATION listu koja potvrdjuje sta je (MD5Tool Mismatch: sinJect.exe (len=2048)), mada kao administrator '5 razlicitih servera' ovo ste vec morali znati, sto iskreno dovodi u pitanje vas integritet i ekspertizu kao postenog administratora, zbog cega cemo se MI truditi da obavestimo te iste servere i forume o vasoj korumpiranosti.
Znaci u buduce, pre nego sto se ovako licemerno spreminte da pljunete na tudji server ili klan, predlazem pre svega izlecite svoje komplekse ili  u najmanju ruku zauvek prestanete da koristite ovakva 'ortopedska' pomagala za koja mislite da ce kompenzovati vase izuzetno lose "sportsko" znanje i ponasanje, mada licno mislim da za vasu moralnu impotenciju nema leka.

//LoneWolfs//kamiX

hahahah .... Nisam imo pojmo sto je SinJect, ali sam pretpostavljao da je neki program zaseban od cod2, tipa wh il nesto od tog ...
I otiso na Google ukuco to ime ... Kad ono pise nacin uporabe SinJacta hahahha ....
Then open the folder click sinject.exe open and inject hack open cod2 join server ....

Uglavnom, od ovakvih morona mi je zlo

STEK

i on kaze da je admin na cs serverima.....zato sam i prestao da igram cs zbog ovakvih admina!!!!bravo EL MUERTE!!!doduse ...ovaj md5tool vec nekima ispadao na bitanginim serverima....i znao sam da tu nesto ne valja!!! :bye2

El Muerte

Ma kakv crni admin.....taj je obican kompleksash.
Svako ko je bio Administrator na iole ozbiljnom serveru zna koliko tu ima posla preko glave, a ovaj ni manje ni vishe nego na PET  SERVERA :icon_lol:

GuRuGeoRge

greenyy

pa cement e sports cmz-a je redovito kikavao ovi len 2000 ili tako slicno.cini mi se da je jednom to cak i uslikala jedna od bitangi a nitko nije reagirtao jer nije bilo pravih ljudi na serveru koji razume sta to znaci!

Funkerman

~LoneWolfs~Extreme

ovaj len je stvarno znao izbacivat cesto ljude xD...svaka cast bitangama na ovome,ali imam jednu zamjerku, vi ste ozbiljan klan i mislim da je stvarno glupo to vrijedanje, Murta ovo ti prijateljski kazem par puta sam i ja igrao kad si znao opsovat, radi ko i ja psujem na TS umjesto da pišem.

El Muerte

Ma sve je to ok......nego sam ja lepo rekao da izadje  a on meni FOF.
E onda sam krenuo pljuvacinu  :vava

komara

Quote from: El Muerte on February 24, 2009, 03:26:56 PM
Ma kakv crni admin.....taj je obican kompleksash.
Svako ko je bio Administrator na iole ozbiljnom serveru zna koliko tu ima posla preko glave, a ovaj ni manje ni vishe nego na PET  SERVERA :icon_lol:

:worth :clapping2

djed

vec je dugo proslo kako niko ne pise na ovom topicu...al sam slucajno naiso...i imam pitanje...
ovako..ja i brat igramo cod2...isti comp...i kod mene se pojavljuje ovaj len2048..i pricao sam sa totom,kaze da je moguce ako mi neko posalje cfg da bude vec tu..i znam i ko mi je poslo cfg..samo me interesuje kako da ga obrisem...jednostavno sam sve probo...

vd|cube(im)

Quote from: djed on January 22, 2011, 02:34:13 PM
vec je dugo proslo kako niko ne pise na ovom topicu...al sam slucajno naiso...i imam pitanje...
ovako..ja i brat igramo cod2...isti comp...i kod mene se pojavljuje ovaj len2048..i pricao sam sa totom,kaze da je moguce ako mi neko posalje cfg da bude vec tu..i znam i ko mi je poslo cfg..samo me interesuje kako da ga obrisem...jednostavno sam sve probo...

Ajde javi mi se na xf im06162 ili na ts bitange ja ću da ti pomognem oko cfg-a da to središ.  :yes