PA PROVJERITE I BITANGE

Started by olo, February 20, 2009, 01:11:18 PM

Previous topic - Next topic

olo

Nisam vidio nikog iz  famoznih BITANGI na volu of sejm pa bih insistirao da malo provjerite i svoj klan (shugavi) i(stekerski) :party2

SMRT STEKERIMA - SLAVA JURISNIIMA

Staljin

ok ti je post,al nisi bas tako trebao,ali istina da trebaju svoje provjerit prvo pa tek onda druge,a i da se nade jedan od prevarant u bitangama ,ne bi ga mi vidjeli na zidu srama,a u biti zavisi kog bi uhvatili. Svi bili upozoreni na vrijeme,ali ne u smislu e pazite se slikat cemo. Mislim da ni jedna bitanga se nece tamo naci! Uzdravlje

Al_Capone

Quote from: olo on February 20, 2009, 01:11:18 PM
Nisam vidio nikog iz  famoznih BITANGI na volu of sejm pa bih insistirao da malo provjerite i svoj klan (shugavi) i(stekerski) :party2

SMRT STEKERIMA - SLAVA JURISNIIMA

Fanboyu, evo ti objasnjenje za tvoj glupi zahtjev.

Zver kad je provjeravao logove , vidio je sve igrace koji su igrali na serveru, ukljucujuci bitange. Ocito da nije nasao nista jer su ciste za razliku od drugih. Ukoliko on pronadje nesto, siguran sam da ce sa zadovoljstvom to objaviti, kako bi postavio primjer. Na cb-u bi prvo protivnik saznao na cijem smo serveru igrali pa bi nas prosvjetlio, a mi opet postavili primjer. 
http://clanbase.ggl.com/claninfo.php?cid=1500955

Post ti necu brisati , pokazao si svima da nemas kucnog odgoja. Najlakse je sakriti se iza bezveze nicka i pljuvati po drugima ;)
Fanboy wohooo  :wink:

Zver

Ja sam vec nekoliko puta rekao da cu objaviti SVE sto nadjem, vas je problem ako mi ne verujete. Uostalom ako ste videli na VWL koji je tim prvi najebao, sve ce vam biti jasno.

olo

Da tvoj nik je superstvarno si orginalan a to da on ocito nije nasao nikog od BITANGI to nevjerujem .
Vise vjerujem da ih je zastitio jer kako bi izgledalo da banuje nekog iz bitangi :icon_grrr:ili mozda cijeli klan.

P.S. a sto se tice brisanja posta , to vam nebi bilo prvi put da  brisete ono sto vam neodgovara

$tring

Quote from: olo on February 20, 2009, 02:14:59 PM
Da tvoj nik je superstvarno si orginalan a to da on ocito nije nasao nikog od BITANGI to nevjerujem .
Vise vjerujem da ih je zastitio jer kako bi izgledalo da banuje nekog iz bitangi :icon_grrr:ili mozda cijeli klan.

P.S. a sto se tice brisanja posta , to vam nebi bilo prvi put da  brisete ono sto vam neodgovara

Terzo, da li si poludeo?!  :dummy ... Bitange smo svi mi... i Cepa i Saja i Nidza i Igor, kao i svi ostali koje znas. Otkud ti ideja za banom? I sto vredjas ljude? A za razliku od 95% klanova, prosek nam je oko 28-30 godina pa bi bilo stvarno maloumno da se debilisemo i bilo sta muljamo, varamo ili sta ja znam sta...

A post sam ja izbrisao.

Al_Capone

Quote from: olo on February 20, 2009, 02:14:59 PM

Ja ne koristim neki nick da bih se sakrio iza njega i pljuvao po drugima. Tvoj problem sto ne vjerujes...to nikog ovdje ne interesuje...

Mykel

Znao sam da je ovaj olo klokan, ali da je bas toliki nisam znao. Taj njegov nick je provokativan i veoma neprikladan za atmosferu druzenja i dobre zabave koju mi zelimo da postignemo na bitange serverima. Ali dobro, to sto majka rodi traktor ne moze. :||  Predlazem da ga nateramo da promeni nick ili neka nadje drugi server za igranje. :doc  :icon_dick:

PS: Od anagarD  Terzo samo napred!!! :party2

PS: Od Mykela BAN BAN BAN BAN BAN BAN  :vava

olo

Dobro , kad je vec ovo postalo licno , to sto ti Beg mislis da je maloumno to neznaci da se nije desili (ka recimo da neka bitanga ima omjer 72 - 2 za poluvrijeme igre na mapi a nije saja ili ovaj coban mykel ).
Sto se tice nika tu nevidim problem jer to je suprotno od LOL a sve drugo je vasa prljava masta ( nemislim na djomlu)

P.S. sto se tice interesovanja  tebe kapone niko nije natjerao da se javljs tako da mozes da od  j u skokovima
P.P.S.sto se tice brisanja postova nisam ni sumnjo da to radi neki coban na 2 :aug

Citadel of Pain

WTF!?!?  :shok

Boze Terzo sta ti bi.... :suicide

Ako je ovo nastavak onih Sajinih zajebancija prestalo je biti smesno....

Al_Capone

Quote from: olo on February 20, 2009, 03:14:43 PM
Dobro , kad je vec ovo postalo licno , to sto ti Beg mislis da je maloumno to neznaci da se nije desili (ka recimo da neka bitanga ima omjer 72 - 2 za poluvrijeme igre na mapi a nije saja ili ovaj coban mykel ).
Sto se tice nika tu nevidim problem jer to je suprotno od LOL a sve drugo je vasa prljava masta ( nemislim na djomlu)

P.S. sto se tice interesovanja  tebe kapone niko nije natjerao da se javljs tako da mozes da od  j u skokovima
P.P.S.sto se tice brisanja postova nisam ni sumnjo da to radi neki coban na 2 :aug

Vidis, i ja sam u bitangama, i kada neko napise post kao sto si ti gdje na seljacki i prostacki nacin pljujes po bitangama kao klanu, moram mu skrenuti paznju na ponasanje kao prvo, a onda objasniti da ga rijesim muka  :D
Ti ne vjerujes to sto ti ja lijepo kazem, ok, koga briga sto ti vjerujes ili ne..

Zasto nije moguce imati 72:2 , evo ja sam imao 111:2 , jel me to cini citerom ?
http://i35.tinypic.com/jsiutv.jpg

To sto ti imas skromno shvatanje o ovoj igri, i tebi se takvo nesto cini nemogucim, pokusavas tu bitange optuzivati (ponavljam na prostacki nacin) , samo pokazujes kako veze nemas ni o igrici ni o bitangama a svakim postom takvog kalibra si korak naprijed do totalne budale...

$tring

Quote from: Staljin on February 20, 2009, 01:22:00 PM
Mislim da ni jedna bitanga se nece tamo naci! Uzdravlje

Mogu da ti garantujem da nece, posto ne varamo. A kao sto vidis nema dosta klanova na 'wall'-u zato sto ljudi posteno igraju. Zle Majke, MR, budaletine, I-ZONA, WC itd. Jel njih ima? Nema...