La Famiglia Tux1 chiter

Started by clumsy, February 04, 2009, 02:23:29 AM

Previous topic - Next topic

[WC]=CyClops=

Eeee to su ovi PRO igrači sa nadomjescima, isti ti selotejpom ljepe dlake po jajima i prsima u nadi da će povalit štogod prije 60ih :rofl

Ček, a di je onaj od danas što je odvalio opet garand skriptu u Say? Taj isto mora da troši puno selotejpa mjesečno  :rofl

veky

e pa znao sam pa lipo! heheheheheehh! i onda se decko izvlaci na fps-e eheh! jbg nemoj haxati s shitom! kupi pravi hax ko ja i spartanac! :D eheheheh! i  onda ga poneses na lan ko ja i spartanac u novojgradiskoj! znaci kucas ovako /cl_wallhack 1 :: itd! hehehehehehe
:hat :hat :hat :hat :hat :hat :hat :hat :hat

*SPARTANAC*

Quote from: veky on February 04, 2009, 03:43:08 AM
e pa znao sam pa lipo! heheheheheehh! i onda se decko izvlaci na fps-e eheh! jbg nemoj haxati s shitom! kupi pravi hax ko ja i spartanac! :D eheheheh! i  onda ga poneses na lan ko ja i spartanac u novojgradiskoj! znaci kucas ovako /cl_wallhack 1 :: itd! hehehehehehe
:hat :hat :hat :hat :hat :hat :hat :hat :hat
PA TAKO JE VEKY, RECI IM!  ;D :icon_lol:

tomi11

cini se da je general subaru poceo gubit kontrolu nad svojim vojnicima.zato generale nema opustanja :D

$ub3eroU aka Fallen AngeL

:doc .....  Dakle ovako... S'obzirom da je znao na pravila unutar klana da je STROGO ZABRANJENO KORISTITI NE DOZVOLJENA SREDSTVA (izuzev alkohola i jos po necega...) zarad bolje igre, sankcije ce biti naravno KIK iz klana istog momenta. Ja moram reci svima koji budu citali ovo da kao kolider klana sam ovo saznao danas 4.2.2009. i da s'toga reagujem sada. Iako se vidi da je uhvacen pre par dana, nisam bio u situaciji da reagujem s'obzirom da sam jako loseg zdravlja. Naravno , KLAN APSLOUTNO OSUDJUJE OVAKVE IGRACE, a ja licno uvek nastojim da takve osudim i prijavim na nekom forumu... I jos nesto, NEIZMERNA ZAHVALNOST KLAMZIJU na ukazanom citeru, samo tako nastavi i prijavljuj redom koga god nadjes, BEZ IZUZETAKA!!!!!

clumsy

zahvali se jape-u :)
on mi je link poslao pre dva dana

Citadel of Pain

Sub z cestitam na reakciji  :wah...to je pravi vodja!!  :scenic

tomi11

subaru jos jednom dokazuje da je rodjeni vodja,lider kakav se ne radja dva puta :D

prijatelju ozdravi mi sto brze i javi se

HeadHunter

Svaka cast SubZero...:)!!! a ovog PRO-Gamera ste svi malo trebali  :dummy !!! Ali jbg, njegova brka !!! zz

Al_Capone

Nista ne moze promaci oku sokolovom a.k.a. jape-tu  :)  ^^ Svaka cast sub, tako i treba.

Labello

Eh da nema tog Japeta...... :-*
Pravi paparaco! :spiteful
Tux1 nadam se na se necemo videti sutra u skoli! :doc  :dummy

jape

Quote from: clumsy on February 04, 2009, 01:10:27 PM
zahvali se jape-u :)
on mi je link poslao pre dva dana
jao nisi trebao da me spominjes, sad ce moji fanovi poceti da se javljaju :)

Labello

Hahaha ti si jadan... :suicide
ceo dan buljis u taj monitor i bavis se tudjom politikom, malo si zaludjen ako nisi primetio... :sorry
nasapunjaj macora malo i odi do grada nadji neku ribu(ali kad se udvaras obavezno reci da si prvi na Bitange statistikama)
loze se na to veruj mi!!!  :wah

edit...
E da ne zaboravim reci im da si paparaco i lovac na citere, da znaju cure sa kim imaju posla! :drinks2

jape

jogi d medvjed

Quote from: SubZerou on February 04, 2009, 12:33:35 PM
:doc .....  Dakle ovako... S'obzirom da je znao na pravila unutar klana da je STROGO ZABRANJENO KORISTITI NE DOZVOLJENA SREDSTVA (izuzev alkohola i jos po necega...) zarad bolje igre, sankcije ce biti naravno KIK iz klana istog momenta. Ja moram reci svima koji budu citali ovo da kao kolider klana sam ovo saznao danas 4.2.2009. i da s'toga reagujem sada. Iako se vidi da je uhvacen pre par dana, nisam bio u situaciji da reagujem s'obzirom da sam jako loseg zdravlja. Naravno , KLAN APSLOUTNO OSUDJUJE OVAKVE IGRACE, a ja licno uvek nastojim da takve osudim i prijavim na nekom forumu... I jos nesto, NEIZMERNA ZAHVALNOST KLAMZIJU na ukazanom citeru, samo tako nastavi i prijavljuj redom koga god nadjes, BEZ IZUZETAKA!!!!!
:wink: :drinks2

*SPARTANAC*

Evo samo bi da kazem jos nesto, MOZDA tuxi nije imao aimbot (iako dokazi pokazuju suprotno), mozda je smao pozajmio CD key nekom debilu koji ga je lepo zajebo otiso na streeman server ukljucio neki noobovski AIM BOT i eto ga.... ukratko NEMOJTE DA POZAJMLJUJETE CD KLJUCEVE!
Jbg tuxi ovo ce te sad pratiti dugoooo....

I SUBZERO pored ovako brze intervencije da li si saslusao tuxijevu pricu pre nego sto si doneo odluku?

[WC]=CyClops=

Quote from: *SPARTANAC* on February 05, 2009, 01:46:08 AM
Evo samo bi da kazem jos nesto, MOZDA tuxi nije imao aimbot (iako dokazi pokazuju suprotno), mozda je smao pozajmio CD key nekom debilu koji ga je lepo zajebo otiso na streeman server ukljucio neki noobovski AIM BOT i eto ga.... ukratko NEMOJTE DA POZAJMLJUJETE CD KLJUCEVE!

I SUBZERO pored ovako brze intervencije da li si saslusao tuxijevu pricu pre nego sto si doneo odluku?

A moоda je i Sanader ipak pio sok od jabuke na onoj utakmici? Nemoj dragi premjeru piti sok od jabuke u čaši za vino, to će te još dugo pratiti, a ti tako nevin...

*SPARTANAC*

Quote from: [WC]=CyClops= on February 05, 2009, 03:20:54 AM
Quote from: *SPARTANAC* on February 05, 2009, 01:46:08 AM

A moоda je i Sanader ipak pio sok od jabuke na onoj utakmici? Nemoj dragi premjeru piti sok od jabuke u čaši za vino, to će te još dugo pratiti, a ti tako nevin...

Cyclope pametan si nema, molim boga da se to tebi desi!

[WC]=CyClops=

Š to da se meni desi? Da me slikaju pored Sanadera kako ispijam sok od jabuke? I ja molim Boga da mi se desi da sjednem u tu VIP fotelju  :rofl

Daj molim te, ovaj jadan izgovor se koristio na CB forumima prije 10 god.  (ma to mi je brat/rođak/dido igrao pa iz zajebancije stavio aim).  Očito poznaš jadnika pa ti ga je оao.

Normalna i mentalno stabilna osoba se poštenom igrom zabavlja i teоi tome da svoje vještine usavrši gledajući bolje od sebe. Tux1 je dokazao da ne spada u ovu kategoriju. Ti ga оali i pravdaj ali jadnik će ostati jadnik.

Još je оalosnije što ima igrača na ovim serverima koji zaista dobro igraju i imaju smisla za gibanje i igru, ali nemaju muda igrati pošteno pa koriste garand skripte, nade skripte, itd... SELOTEJPA molim!

domohomo

Quote from: Labello on February 04, 2009, 09:52:38 PM
Hahaha ti si jadan... :suicide
ceo dan buljis u taj monitor i bavis se tudjom politikom, malo si zaludjen ako nisi primetio... :sorry
nasapunjaj macora malo i odi do grada nadji neku ribu(ali kad se udvaras obavezno reci da si prvi na Bitange statistikama)
loze se na to veruj mi!!!  :wah

edit...
E da ne zaboravim reci im da si paparaco i lovac na citere, da znaju cure sa kim imaju posla! :drinks2
a ti si se nazvo, kako ono?? LABELLO

Beba

Neda mi se prepirat bzvz prvo domo ne znam koji se ti K.... mijesas a drugo niko nezna sta moze ovaj Paparazo(jape)napravit uz pomoc svoje ekipe tako da.,... ne branim tuxia samo da se zna i ti Cyclops ne pravi se da nesto znas jer neznas nista samo si jedan od ovih panjeva sto idu i komentiraju druge bez da ista znaju.. Ne napadajte decka ako niste 100% sigurni a do tada jape trazi nove zrtve.. Mozda Spider ?!?! :computer :computer

*SPARTANAC*

Quote from: [WC]=CyClops= on February 05, 2009, 04:46:12 AM
Š to da se meni desi? Da me slikaju pored Sanadera kako ispijam sok od jabuke? I ja molim Boga da mi se desi da sjednem u tu VIP fotelju  :rofl

Daj molim te, ovaj jadan izgovor se koristio na CB forumima prije 10 god.  (ma to mi je brat/rođak/dido igrao pa iz zajebancije stavio aim).  Očito poznaš jadnika pa ti ga je оao.

Normalna i mentalno stabilna osoba se poštenom igrom zabavlja i teоi tome da svoje vještine usavrši gledajući bolje od sebe. Tux1 je dokazao da ne spada u ovu kategoriju. Ti ga оali i pravdaj ali jadnik će ostati jadnik.

Još je оalosnije što ima igrača na ovim serverima koji zaista dobro igraju i imaju smisla za gibanje i igru, ali nemaju muda igrati pošteno pa koriste garand skripte, nade skripte, itd... SELOTEJPA molim!
Necu da komentarisem tux1-a ali sam reko jendu mogucnost, posto se to vec desilo nekima, da slucajno sjebu org cd key....isporbaju jendom aim bot i ostane im u fajlu i jednom ih kicka.... nvm, kazem previse si pametan i to je to.

BaNaNaMaN

LOCK TEMA, a ti cyclops sta tebe boli ku.. pa se mesas u tudje stvari? :suicide

[WC]=CyClops=

Quote from: BaNaNaMaN on February 05, 2009, 03:41:16 PM
LOCK TEMA, a ti cyclops sta tebe boli ku.. pa se mesas u tudje stvari? :suicide

Da ti to kaоem na način na koji razumiješ - BABANE!   :icon_dick:

Nisu tuđe stvari kad debili "isprobavaju" čitove online. Da svi to počmemo raditi ne bi bilo dana bez da jedan ne "testira", pa ti igraj onda.

Uostalom ti si u više navrata pokazao da odobravaš ovakve pizdarije jer eto poznaš ekipu i znaš da su oni dobri. Čitaj ovo - odjebi u skokovima.

Citadel of Pain

Quote from: *SPARTANAC* on February 05, 2009, 03:14:54 PM

Necu da komentarisem tux1-a ali sam reko jendu mogucnost, posto se to vec desilo nekima, da slucajno sjebu org cd key....isporbaju jendom aim bot i ostane im u fajlu i jednom ih kicka.... nvm, kazem previse si pametan i to je to.

a ja jos ne mogu da verujem da ima i bitangi koje na svaki nacin barem pokusaju da opravdaju smrdljive citere koji su nama svima po prilicno upropastili uzitak igranja naseg voljenog cod-a...  :cray
Te price, ja ga ne branim nego samo kazem da postoji "mogucnost" da mozda nije....stvarno vredjaju moju inteligenciju i zdravu pamet..
pa cinicna konstatacija da je cyc i "suvise pametan", ovog puta za neke se moze do slovce prihvatiti..
mada ne treba preterana mudrost shvatiti ovakve situacije...na moju radost sub je prvi klan lider koji je izgleda poseduje..
bez kukanja i pravdanja..thumbs up jos jednom za potez  :drinks2

$tring

Quote from: Citadel of Pain on February 05, 2009, 05:12:31 PM...na moju radost sub je prvi klan lider koji je izgleda poseduje..

Mislim da je jedini koji je tako nesto uradio, bar da ga ja znam... Drugi bi se verovatno pravdali, kao sto to obicno rade.

*SPARTANAC*

Quote from: Citadel of Pain on February 05, 2009, 05:12:31 PM
Quote from: *SPARTANAC* on February 05, 2009, 03:14:54 PM

a ja jos ne mogu da verujem da ima i bitangi koje na svaki nacin barem pokusaju da opravdaju smrdljive citere koji su nama svima po prilicno upropastili uzitak igranja naseg voljenog cod-a...  :cray
Te price, ja ga ne branim nego samo kazem da postoji "mogucnost" da mozda nije....stvarno vredjaju moju inteligenciju i zdravu pamet..
pa cinicna konstatacija da je cyc i "suvise pametan", ovog puta za neke se moze do slovce prihvatiti..
mada ne treba preterana mudrost shvatiti ovakve situacije...na moju radost sub je prvi klan lider koji je izgleda poseduje..

Nisam na njegovoj strani, vec samo mislim da su svi na temi preburno reagovali...
Posto nema nikakve mogucnosti da nije koristio cit... jbg, dugujem izvinjnje cyclopu....
ae  :drinks2

wOo3cA

Quote from: Beba on February 05, 2009, 02:39:39 PM
Neda mi se prepirat bzvz prvo domo ne znam koji se ti K.... mijesas a drugo niko nezna sta moze ovaj Paparazo(jape)napravit uz pomoc svoje ekipe tako da.,... ne branim tuxia samo da se zna i ti Cyclops ne pravi se da nesto znas jer neznas nista samo si jedan od ovih panjeva sto idu i komentiraju druge bez da ista znaju.. Ne napadajte decka ako niste 100% sigurni a do tada jape trazi nove zrtve.. Mozda Spider ?!?! :computer :computer
aj mi samo navedi tu japetovu ekipu...?bas sam radoznao?i sta rade ti iz japetove ekipe??

*SPARTANAC*

Quote from: Beba on February 05, 2009, 02:39:39 PM
Po cemu ti tako pricas, da vidim tvoju biografiju majke ti?
Ko je to japetova ekipa?
To sto cyclop pre burno reaguje na svaku stavr na forumu nije moj problem, a to sto jape radi SVAKA MU CAST jer pomaze u cicenju citera sa servera! Covek priemtio an CBu i savesno napisao na forumu.
toliko!