Ko kaze da Bitange nisu citeri?

Started by tihi, December 11, 2007, 05:02:36 PM

Previous topic - Next topic

tihi

U sledecem snapshootu cete videti clumsy-ja kako se steka i lezi u uspravnom polozaju.To je ocigledah cheat pa molim nadlezne da nesto preduzmu.

[/img]

clumsy

VIP.er

Ahahahah matori najzad dokaz.Znao sad da si citer, ali nisam mogo da doakzem.Ali evo najzad si raskrinkan :lol:  :lol:  :lol:

Podpredsednik

Opet se napio, pa umislio da je spajdermen!!

korisnik2007a

ne dirajte moga druga stekaru!!!  :lol:

tihi

Naravno sve ovo sam objavio samo zato sto ucena za novac nije uspela.Naime,ja sam trazio 12 din i 53 para,ali su rekli da nece da idu preko 11 din sto je bilo neprihvatljivo za moje prohteve.

Podpredsednik

Clumsy ima problema sa pertlom!!!!

tihi

Nastavljamo da raskrinkavamo bitange !!!

Ekskluzivno u sledecoj fotki cete videti kako Laf igra sa sotkom. Covek opusteno jednom rukom puca ko svarceneger!!!!

Ako ovo nije cheat sta je onda!

mean

Quote from: "tihi"Ekskluzivno u sledecoj fotki cete videti kako Laf igra sa sotkom. Covek opusteno jednom rukom puca ko svarceneger!!!!

Laf mi je oduvek bio sumnjiv :lol:

Podpredsednik

Quote from: "tihi"Nastavljamo da raskrinkavamo bitange !!!

Ekskluzivno u sledecoj fotki cete videti kako Laf igra sa sotkom. Covek opusteno jednom rukom puca ko svarceneger!!!!

Ako ovo nije cheat sta je onda!
Drzi je noktima!

vulle

hahahahahahahah ovo za clumsy-a je najace,sigurno misli da ako se izvrne i glava mu bude okrenuta ka zemlji da ce gravitacija da mu pomogne u vezi kose.:P  :Dali JBG jA SAM MU REKO STA DA KORISTI ZA TO :)

budaletineGandi

naravno da jesu,i ja sam uhvatio jednog ,jeste da mi je brat ali moram da ga prijavim,narvno najveci od svih to je tihi.verujte mi na rec :icon_bad: zao mi je brate sto sam morao da te odam jbg