News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

A - grupa

Started by steel, January 18, 2009, 02:05:50 PM

Previous topic - Next topic

steel

Naime, na tabeli stoji trenutno ovako:

Teh. Bowned: 2 war, 2 win, 0 draw, 0 lose, 6pts
Pimpekiii: 2 war, 1 win, 0 draw, 1 lose, 3pts
Reload: 2 war, 1 win, 0 draw, 1 lose, 3 pts
Diamond: 2 war, 1 win, 0 draw, 1 lose, 3 pts

Teh. Bowned vs Reload - 21:11
Teh. Bowned vs Diamond - (nisam nasao na forumu, ali predpostavljam da su pobjedili ako imaju 6pts)

Pimpekiii vs Reload - 9:21
Pimpekiii vs Diamond - 21:11

naime, prema ovome svi imamo 2 wara odigrana. Ali od kud Diamondu 3 pts, Ako je oba wara izgubio? Ako je to 3 pts od noshow-a vs Reload, onda Reload mora imati 3 odigrana wara kao i Diamond i time 2 lose-a. (Vidio sam da je tema lockana, pa predpostavljam da se to smatra odigranim?)

Takodjer, nigdje u pravilniku nije izricito naglaseno je li noshow 1:0 ili 21:0, a to čini uvelike razliku. Molio bih organizatora da se izjasni po ovom pitanju.

Hvala

sardax

Ja sam osobno da se NO SHOW i FORFEIT WIN pisu sa 1:0.
Ovo za grupu A, treba presortirati.

Moja molba adminima, kada lockaju teme di su warovi odigrani, samo da u naslovu napisu rezultat ili NO SHOW ili sta vec, ali obavezno [1:0] ili [21:12] ...

hvala.

panther

jos se treba odigrat teh.bowned - pimpekiii ;  teh.bowned - diamond
A steel sinoc meni foxy govori da ih ima 4 i da bi mogli u tom trenu igrat sa bownedom...nakon 2minute ga pita ikar i on kaze da ih sad nema i da nemogu igrat ?!??!?!?!?!?! mislim da bi mogli u toku danasnjeg dana odigrat vi...

druga stvar...reload je igrao war sa bownedom i otisli su sa pola wara...nakon pola sata su imali sa nama war i nisu se pojavili...
ociti decki il ne zele vise igrat il.....

Citadel of Pain

Quote from: steel on January 18, 2009, 02:05:50 PM

Takodjer, nigdje u pravilniku nije izricito naglaseno je li noshow 1:0 ili 21:0, a to čini uvelike razliku. Molio bih organizatora da se izjasni po ovom pitanju.

noshow ili predaja beleze se rezultatom od 1:0.

IKAR

Ovo je rijeseno...

TEHBOWNED VS RELOAD: 21:11 LEFTALI SERVER dunno why
TEHBOWNED VS PIMPEKI: nisu se pojavili zakazan je match od mene u petak na forumu, pa su prebacili za subotu pa ni sinoc ih nije bilo nisu se mogli sabrati bla bla
TEHBOWNED VS DIAMOND: igrano dobili smo al ne pamtim rezultat

DIAMOND VS RELOAD: nisu se pojavili reload
DIAMOND VS PIMPEKI: 10:21 koliko vec nije bitno izgubili su
DIAMOND VS TEHBOWNED: diamond izgubio

pimpek imaju no show, reload ima noshow plus left server

kako god tehbowned je prvi sa 3 pobjede

ostali imaju 2 izgubljene i 1 pobjedu stoga prednost ima onaj klan koji je savjesniji tj NEMA NOSHOW, jer ako se vec prijavio na turnir zasto ga ne igra? diamond nema ni jedan noshow igrali su sve 3 wara dva izgubili a 1 su dobili na noshow znaci oni su se pojavili...

to je ta neka logika

sardax

mislim, noshow ili ne, nevazno. 1:0 je score.
Po meni, kriterij bi trebao biti:

1) bodovi
2) "gol" razlika
3) dodatan war, do 7 rundi, jedna mapa (admin bira), pb4side i :gg:

LoZo

ikar, zamolio bih te lijepo da svoje frustracije ostavis po strani, ako ne zelis da naides na nas u daljnjem toku natjecanja onda se to lijepo napise, a ne nas na ovako besraman nacin pokusat iskljucit sa turnira.... sad da objasnim po neku stvar: 1. war RELOADvsTEHBOWNED, taj war su moji igraci leftali jer je meni bila pukla konekcija, i nisam je imao narednih 10 min, prvo smo cekali IKARA da dode na server 10 minuta i cim je dosao svi smo rupali i meni je pukla konekcija, kad sam se vratio igraci su mi rekli da su leftali server jer nisu htjeli igrati war 3v4, rezultat je nakon prve mape bio 11:9 za RELOAD. Ispricavam se ako sam ja uzrok ovoga, al fkt nije bilo do mene, imam veoma nestabilnu konekciju i nerijetko se desi da mi pukne.... 2. war RELOADvsDIAMOND je bio noshow za njih, zasto?? e pa iz jednostavnog razloga sto je bio zakazan u zadnji tren i to u subotu navecer u 22.30 h... nije da sad se izvlacim i pravim neka faca ovo ono, al svi igraci koji su u reload klanu su ''normalni'' ljudi i oni su u to vrijeme bili vani i opijali se ( ovim nezelim uvrijedit nikoga ko je ostao doma da bi posteno zavrsio ligu, nhf svima ovo je bez uvrijede ikome ), te iz tog jednostavnog razloga niko nije mogao doc.... medutim, mi smo klanu diamond tokom tjedna predlozili nekoliko termina, i reload se jedini trudio da se taj match odigra, jos negdje u pon ili uto smo ih kontaktirali i ovo je bio njihov odgovor: '' javit cemo vam se '', onda sam ih drugi put kontaktirao i dogovorio termin negdje u petak, i onda je on odgovorio da im to nikako ne odgovara jer da im ekipa ide vanka pit, e pa zasto bi oni mogli odgodit a mi ne? oni su namjerno namjestili taj war u subotu jer znaju da vecina igraca ide tada vanka... soz al mislim da ako diamond prode da se ovaj turnir ne drzi nekih ''nacelnih'' pravila fair playa i ostalog....

LoZo

ovo sve moze potvrdit al capone

steel

neda mi se ovdje svadat i raspravljat... ali nek meni neko objasni:
- fox fino napise da odigramo war u subotu, na sta mu dominik odg. "sta vi samo izlazite petkom van"
  (ne, ne izlazimo, ali ostao bi kod kuce do od 20 do 21:30, moja mama mene pusti do poslije ponoci)

- wtr napise da ga kontaktiraju na xf u nedjelju ujutro da odigramo war, jel slucajno ko napravio nesto po tom pitanju, jel neko od teh. bowned igraca ostavio svoj xf da ga kontaktiramo, ili ista napisao, NE

==> zakljucak svega: noshow za teh.bowned, lako odradena 3 boda.
1. Smatram da imamo pravo odigrati war, a ako za ikog treba biti noshow treba biti za nas. Procitajte jos jednom topic u kojem se dog. za war, pa mi recite ko je vise ulozio truda da se dog. za war.

2. Ako vi simpatizirate vise Diamond nego li Reload ili nas klan Pimpekiii, to onda jednostavno otvoreno recite. Izbacite nas oboje i amen. A ne opravdavate njihov prolazak time sta su dosli na sve warove. (to ni jedan cup, liga, ili bilo sta ne radi tako, vec se gledaju bodovi i score razlika) Usto, za ovakve situacije moralo je to onda biti striktno naznaceno u pravilniku natjecanja. A ne naknadno se izmisljaju pravila o noshowu kako kome padne napamet. Mozda Diamond uspije i pobijediti do kraja natjecanja. Mozda kasnije budu pravila tipa, "ovo kolo se igralo ko ce manje rundi uzet na mapi".

panther

zao mi je lozo al nama u diamondu je stalo samo do coda...jebes zivot ako nema coda....mi jednostavno nemamo vremena izac subotom jer moramo igrat cod.....svaka cast vama normalnim al nama je tesko izdrzat taj zivot,izlasci i to.......oces ovako da ti napisem
bowned bi oderao pimpekiii ko zeceve i onda bi ostao jos jedan ( DIAMOND  vs  Bowned )  medjutim...citav diamond i citav bowned je iz istog grada i veoma lako je moglo doci do stimanja rezultata i tako opet vi ne bi imali sanse za prolaz....u jednom trenutku je nama bowned cak i priznao pobjedu ali su admini rekli da je diamond svejedno prosao jer ste i vi i pimpekii imali po noshow....
eto sad zavrsite vise sa ovom pricom.....a to sto si napiso da al capone potvrdi...al capone je bio sa nama samo kad smo dogovorili 22 30
a za ostalo bmk.

p.s. daj lockajte ove teme oko grupne faze.....

sardax

Quote from: panther on January 18, 2009, 10:29:13 PM... ostao jos jedan ( DIAMOND  vs  Bowned )  medjutim...citav diamond i citav bowned je iz istog grada i veoma lako je moglo doci do stimanja rezultata i tako opet vi ne bi imali sanse za prolaz....u jednom trenutku je nama bowned cak i priznao pobjedu ali su admini rekli da je diamond svejedno prosao jer ste i vi i pimpekii imali po noshow....

E sada, znaci, Vi uopce taj war niste odigrali?
O tome ja govorim, cak i admine krivim direktno. Sta je problem uvjetovat da se na forum u reportu wara stave SSovi i napise rezultat?? Barem u sluzbenim natjecanjima nije moguce ne imati SS sa kraja mape.

panther

jesmo odigrali i likovi su nas dobili 21 16....al moglo je bit i drugacije da su oni dobili pimepkii sto bi se vjerovatno desilo....

LoZo

1. steel - potpuno se slazem s tobom, ako vise favorizirate diamond od nas i pimpeka jednostavno to recite tako, a ne nas oboje izbacivat na ovaj nacin... u svakoj se ligi dosad gledala ''gol-razlika'' i u tome smo mi osobno bolji od diamonda, i nevidim uopce nikakvog smisla kako neki klan koji ima jednu pobjedu i to na noshow moze proci dalje.....
2. panther - sam si u svom postu sve napisao, cak si i otvoreno rekao da je moglo bit tu nepostenih poslova izmedu vas i tehbowneda, i vjerujem da bi i bilo, posto ti momci iz tehbowneda nisu glupi, znaju di je laksa konkurencija.... admini i svi zaduzeni za ovaj turnir, ako ovaj ispad ne sankcionirate onda ce se pokazat sva ta organizacija i nacela do kojih drzite na sta to spada... i otkud ti znas da bi bowned ''odrao pimpeke ko zeceve''??

ToX

teh.bowned bi oderao pimpeke ko "zeceve" zbog NYGHTAZOR jer je on cruel khmwhkhm powah ftw
sad ima kul nick ikar, majke mi da sam na vasem mjestu nazvo bi klan IKAR and Co.
zas vas uopce petorica igra, jednostavno pozovite ikarzjeaha nek igra momak sve ce ejsat svaku rundu, samo je pitanje vremena kad ce isplivat ko i hzq satan faca.

LoZo

necu ih flejmati iz respekta prema nekolicini igraca iz tehbowneda, al ovo je stvarno presmjesno =)

Zver

Vredjanje naravno nije dozvoljeno, svi postovi koji su imali uvredljiv sadrzaj su obrisani

Nije mi jasno, kako ne shvatate, pimpekiii su odigrali 2 wara, reload odigrao 2 wara, diamond zavrsio treci war u 23 50, iako nije postovan na forum, admin je bio prisutan pobedili su teh bowned 21 : 16, sto znaci ispali su klanovi koji su odigrali 2 wara a ostao je klan koji se potrudio da odigra 3 (iako mozda nije bolji od ova 2 sto su ispali) ali jednostavno pokazali su dozu ozbiljnosti koja nam treba za narednu fazu kupa. Uvek je na ovakvim dogadjajima najveci problem bio odustajanje klanova, i mi smo to odlucili staviti kao glavno merilo za prolazak u dalju fazu turnira.

Da ne pricam kako je lozo izvredjao admina - citadela (sa kojim pravom)