News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

tabela & rezultati

Started by sardax, January 17, 2009, 02:04:25 PM

Previous topic - Next topic

sardax

evo, uzeo sam si slobode pa napravio ovo sto se nize vidi.
Kada budu svi rezultati na forumu, samo cu je dovrsiti.

Mislim da je sve jasno ... Comments? :)

vicarious

fina tablica.

sam mi nije jasni raspored u grupi b? bitange 0-2 a dobili 26-14 izonu... nebi se meni dalo  :-\

sardax

radi greske u GUID-u, admini su odlucili da pobjedi I ZONA. Moram onda napisati 1:0, nikakav drugaciji score.
posli je popunim do kraja.

panther

n1....sardax mogli bi i vi jedan cup ubrzo napravit ....vidim ti se bas posvetio ^^

sardax

je, u pripremi je kup za iduci vikend, a u povodu naseg 6-og rodjendana.
cod2 & cod4

vicarious

fino fino... nadam se dobroj organizaciji i administraciji

$tring

Svaka cast na entuzijazmu i zelji da pomognes na ovom turniru. Sledeci turnir cemo te svakako pozvati da budes jedan od admin-a turnira ako se slazes....  :happy

Zver

sardax

Ne kuzim Zver kako se zna tko s kim igra, kada u nekim grupama josh nije sve odluceno, odnosno, nije odluceno tko je #1, a tko #2, pa se nemoze niti znati tko s kim igra?

Molim update =)

@string

moze, hvala.

ToX

za knock out fazu krupe se kriоaju ili se nasumice odabire protivnik?

jer vidim po sardaxovom ssu:
http://www.imagesforme.com/show.php/312818_veratnetknockout.png

krizaju se 1 D i 2 B, 1B i 2 D

znaci D grupa bi se krizala sa B grupom, posto smo mi prvi u skupini D ,trebali bi igrat sa drugima iz skupine B, outlaws ili eStrike, a nama(RAGE) ste stavili drugog iz A skupine, nema logike.

sardax

Ma moraju se krizati #1 iz neke sa #2 iz neke i obrnuto, ali isto tako, ovi sta su igrali u skupini, nesmiju se sresti prije finala =)

Zver

Pa ni ne mogu se sresti pre finala, pogledaj samo

LoZo

oprostite ako nisam nesto dobro shvatio, al po cemu diamond prolazi u grupi a? imaju najgoru tako rec gol-razliku, mozel neko objasnjenje? diamond je pobjedio samo jedan match i to NOSHOW za koji smo eto mi krivi, jer je bia dogovoren u subotu u 22.30 koje je inace n1 vrijeme za odigravanje wara, ja sam ih cjeli tjedan pokusavao dobit da odigramo war al oni su svaki put rekli javit cemo ti se, i sad smo mi ispali radi noshowa jer je war bia dogovoren u 22.30 najgori dan u tjednu ekipa vanka se opija a oni bi igrali, stvarno n1

IKAR

mislim da zato sto oni nemaju noshow svaki match su se pojavili dok vi niste ^^ dunno

panther

pa sta ste vi trebali proc ?
1 pobjeda
1 poraz ( u pola wara izasli sa servera )
1 noshow
--------------
totalno nepostivanje pravila....

mi smo makar odigrali svoje....

sardax

panther, ali zar to nije isto:

1 pobjeda
2 poraza

mozda nisu mogli taj war odigrat, sta ima veze...
ovdi nikoga ne favoriizram, ali treba se nekih stvari drzati i pravila jasno napisati, a ne ih krojiti.
Ako su vec nedoreceni, onda barem se pridrzavati nekih "sportskih" regula.

EDIT:

Editiran je i prvi post. Ispravljeno je i krizanje grupa, dakle A i D, B i C.
Dakle, nize je konacni rasplet (kako ga ja vidim, admini neka isprave) za knock.out dio.
Dva wara nema na forumu prijavljena, pa sam ih ja prijavio u tablici kao pobjede 21:19, jer nista ne mijenjaju na stvari:

Grupa A: Teh. Bowned vs. DIAMOND | 21:19
Grupa B: TARANTULA CLAN vs. OUTLAWS | 21:19

Evo i slike:

sardax

e da, daj pogledajte Admini malo i stavite official.
Tamo na forumu di su rezultati, opci je nered. :)

hEFEST

sardax, mi smo dobili ripa, ne oni nas, dakle mi idemo protiv reloada a oni na tehbowned  :acute

sardax

ok, ispravljam.
Nego, naslov topica je: RIP vs. RAGE 21:15

pa nisam vidovnjak ^^

panther

sardax molim te tvoja tabela je potpuno drugacija od ove prave koju su bitange postavile i djaba nas sve zbuni xD
http://www.bitange.com/index.php?option=com_content&view=article&id=109

sardax

Sve 5 =)
odustajem ...
Najvise krivice idu klanovima koji nisu u stanju na forumu rezultat postaviti kako treba i kako pravila nalazu, vec samo neke gluposti pisu.
Ispada da OUTLAWS prolazi, a ja to iz foruma nisam vidio =)

anyway, vidimo se.

hEFEST

lijepo jasno i glaso smo napisali http://www.bitange.com/forum/index.php?topic=1339.0

a admin stavi pobjedu za njih  8|

:rnr :doc :icon_dick: :drinks2 :hat :happy :party2 :rock3  :icon_bad: :vava :shok :scenic :sorry :icon_dick:  :disco :disco

panther

sardax tebi svaka cast na trudu al jbg tvoja KO faza i KO faza od bitangi se potpuno razlikuju...ja sam ti samo to rekao....ne moras se povuc ^^ <3

sardax

ma lol panther, nisam ja nista lose mislio prema nikome, pls nhf ikome.
samo kazem, puno ekipa na ovom turniru nije u stanju napisati report wara kako spada. Pa pogledajte malo teme, to trebaju cuda da shvatis tko je dobio i s koliko.

Ispada da je sve jedno s koliko rundi izgubis war, 21:0 ili 21:19, jer se gledaju samo bodovi i "NE no.showovi", sta je malo apsurdno. Zato postoji no.show = 1:0 i :gg:

Znam da se razlikuju tablice, ali u mojoj barem imas sve rezultate =)

LoZo

nisi shvatio sardax sto je panther htio reci, vidis, on je htio reci da u tvojoj tablici nema diamonda, dok na bitange tablici ima, jer su oni tako dobro ownali sve u svojoj grupi pa zasluzuju prolazak, a ti si ih tako besramno zaboravio stavit na tablicu.... to je on htio reci =)