News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Torrent sajtovi

Started by $tring, December 06, 2007, 07:07:30 PM

Previous topic - Next topic

$tring

Ako je neko od vas clan nekog torrent sajta koji je dostojan zamena za OINK, zamolio bih za pozivnicu...... ;)

Bio sam clan oinka oko 2,5 god. pa sad i nemam neku alternativu... Skidam uglavnom sa www.torrentbytes.net .....

Podpredsednik

Ja sam clan DEMONOID-a, ako ti treba pozivnica, javi!

Nina

Demonoid je mrtav...ja sam bila clan isto...ali nema vise...

$tring

Quote from: "Nina"Demonoid je mrtav...ja sam bila clan isto...ali nema vise...

Ne znam da li znate, ali glavni admin je bio iz Srbije! :) hahaha....
Ja sam bio clan OINK-a. OINK je bi najjaci sajt za razmenu muzike... Skinuo sam oko 520Gb i poslao ok 550GB... I onda ga zatvorise.. .Postoji jedan alternativa OINK-a ali sada ne mogu da se setim tacnog imena... na poslu imam zapisano... probao sam da udjem, ali dzaba... traze pozivnice... pa sam visio na IRC-u ne bi li usao... ali uzalud..... nista bez OINK-a...

Nije problem naci nove filmove... Ali muzika jeste problem... retki albumi, koncertni snimci itd... tako nesto trazim..

Podpredsednik

Quote from: "Nina"Demonoid je mrtav...ja sam bila clan isto...ali nema vise...
Aaaaaa, ne mogu da verujem, nisam isao na Demonoid sigurno mesec ipo! Steta!!!!

KIKI

ja sam torrentleach clan tj vip

pozvao bih vas sve rado ali su zatvorili registraciju do daljnjeg

$tring

Quote from: "KIKI"ja sam torrentleach clan tj vip

pozvao bih vas sve rado ali su zatvorili registraciju do daljnjeg

pozovi me! :)

Sauron

TL nema više ni pozivnice.
Najbolji torrent sajt je EUC, ali samo za korisnike SBB-a.

Nego... pošto smo svi uglavnom na ADSL-u, i imamo problema sa uploadom... na nekim nebitnim torrent trekerima (gde vam nije vaоno i ako vas izbace) moоete ukucati ratio, i uvek imati slotove za download ;)

KIKI

e saurone bas zato su ukinuli pozivnice

Sauron

Quote from: "KIKI"e saurone bas zato su ukinuli pozivnice
Ukinuli su pozivnice, zato što imaju milion korisnika, a nemaju server da podrоe to, a kamoli da se još šire.
Ko se registrovao... registrovao se...

KIKI

dajem ja pozivnice za http://www.hd-bits.ro/ (ne znam jer otvorena registracija)

imaju samo HD snimke dobar protok i sto je najbolje moze da se koristi ratiomaster (ali pazljivo ga treba podesiti)

kome treba neka ostavi E-mail ma PM ili ovde

Podpredsednik

Quote from: "KIKI"dajem ja pozivnice za http://www.hd-bits.ro/ (ne znam jer otvorena registracija)

imaju samo HD snimke dobar protok i sto je najbolje moze da se koristi ratiomaster (ali pazljivo ga treba podesiti)

Nije JER, nego JEL Kiki!!!

Sauron

Quote from: "Podpredsednik"
Quote from: "KIKI"dajem ja pozivnice za http://www.hd-bits.ro/ (ne znam jer otvorena registracija)

Pazi kad je još neko primetio :)
Da ne bude da samo ja smaram ljude gramatikom po forumima :)

Podpredsednik

Quote from: "Sauron"
Quote from: "Podpredsednik"

Pazi kad je još neko primetio :)
Da ne bude da samo ja smaram ljude gramatikom po forumima :)

Nisam ni ja nesto preterano pismen, ali ono sto znam da je pogresno, bode mi oci! Najjaci su oni sto pisu dali a ne da li (ima ih 1.000.000)! Slobodno me ispravite ako negde gramaticki pogresim, necu se naljutiti, nego ce mi biti drago sto sam naucio nesto sto nisam znao!!! Gramatiku sam ucio kad me nije mnogo interesovala i slabo sam je i pamtio, sad mi je krivo i zelim to da ispravim, mislim da je internet pravo resenje za to.

KIKI

ostala mi jos jedna pozivnica za TOrrentleech
ko se prvi javi dobija
posto je clumsy oteo jedno pa je ostala jos jedna

ako bude jos pozivnica saljem
pozdrav

mean

KIKI

evo mean samo za tebe druze moj

daj mi mail da ti posaljem

mean

Citadel of Pain

moze meni za hd-bits?

pokusavam da upadnem vec neko vreme ali mi ne uspeva...

unapred zahvaljujem..

Citadel@sbb.co.yu

KIKI

poslato momci ostalo jos 3 komada za HD BITS

Sluzhba Vneshney Razvedki

Zver

i ja cu biti zahvalan na pozivnici za HD bits

Nina

Ako ima jos neka pozivnica setite se i mene :)

KIKI

e ljudi bicu odsutan par dana jer menjam provajdera nadam se da ce to trajati kratko
pozz
saljem pozivnice

vasili

nemoj da zaboravis na mene  :D

KIKI

ostade samo HD BITS. ro  i  cRnaberza(domaci torrent sajt)
ostavite mail na pp

bungynik

Potrebna mi je pozivnica za btmusic.eu, what.cd, waffles.fm. Ako neko moze da mi pomogne bio bih zahvalan. Bar za jedan od ovih jer mi je sva muzika koju imam u lossless formatima (flac, ape i wma oko 310Gb).

Unapred sam vam zahvalan!!!!