PRIJAVLJENO 16 EKIPA - Vaоan info

Started by Zver, December 29, 2008, 11:18:19 AM

Previous topic - Next topic

Zver

Prijave su jos otvorene, jer nisu sve ekipe prijavile guidove, sledece ekipe koje se prijave ce biti rezerve, u slucaju da se neka od ovih sada prijavljenih izbaci, uskocice prva prijavljena rezerva.

Svim klanovima će biti PRIHVAĆENA / ODBIJENA prijava u zavisnosti da li ispunjavaju uslove za takmičenje. Ostali klanovi koji se prijave će ostati kao rezerva u slučaju da neko odustane od takmičenja.

Klanovi koji se prijave, i prijava im bude prihvaćena a nakon toga odustanu od takmičenja gube mogućnost da se takmiče na svim ostalim ligama, kupovima, turnirima koje budemo organizovali. Ovo radimo kako bi liga bila shvaćena kao ozbiljna liga, te ukoliko niste sigurni u svoju prijavu imate još uvek prava da odustanete.

hejzy

mislim da fale guidovi od LoneWolfs-a,Rip-a,Cro Team-a,SRB-a i familije :D

dirkonja

ako ne imadnu guide ocel biti izbaceni?

Zver

Timovi koji nemaju originale, ce biti izbaceni, a igrace timovi koji su prijavljeni kao rezerve

Al_Capone

Da tako je, guidove na stol ;)

Ako ima jos neka ekipa zainteresovana  neka se prijavi cim prije :wink:

dirkonja

alkapone i zver please xfire kako vam ide

Zver

dirkonja

i ja sam svoju ekipu prijavio,ako nekog izbacite zbog orga ili guida,de vidite plz

dirkonja

zver nick na xfire nemogu te naci...

BloX

jel mozemo mi nekako drugacije dokazat da imamo orgove??? ako ne, dokraja dana stavljamo guidove u prijavu

Zver

Guid je jedini nacin da potvrdimo da igrac odgovara keyu, kao sto vidis ima dosta klanova koji su prvi put ovde i guid je neophodan

dirkonja

e zver eto vidi  busovaca prijavu ,orgovi sve,guidi,ofo ono razumeš :D:D i na xfire unidji :D

~LoneWolfs~Extreme

Bez brige vukovi ce dodat guidove uskoro ,dovidenja:)

M@yoR

Jedno pitanje. Mozete li nam podvrditi da ce ptsp igrati samo sa jednim squadom i da druga dva nece igrati?
:suicide

panther

jedno pitanje:

sta ako je igracu banovan guid na pbbansu ili gameviolations posto vidim u prijavama ima ih par... !??!?!

ovi iz busovace svi imaju wh...kad dodjes u busovacu covjek te pozdravlja a nisi ni izaso iza coska (c) giggs

JuniorCroat

Quote from: panther on December 29, 2008, 06:23:57 PM
jedno pitanje:

sta ako je igracu banovan guid na pbbansu ili gameviolations posto vidim u prijavama ima ih par... !??!?!

ovi iz busovace svi imaju wh...kad dodjes u busovacu covjek te pozdravlja a nisi ni izaso iza coska (c) giggs

Neka igraju,mi nismo pro,ali smo ih razbili i to 21-13.
tako da im to nece nis pomoc

saNkt

naravno da nece moci igrati, da ste imalo citali o turniru vidili bi da ce serveri biti streamani ;)

MDSS

Ja imam pitanje a zasto lepo ne povecate broj ekipa jer ionako bijete vise od 20 ekipa mozete da napravite za 32?

Mephisto

Zato sto je 16 taman.
Bas sad da se prijave 32 clana pitaj boga ko sve kakav i te fore.
Bolje da bude 16 pravih clanova newgo 32 usrana noobovska koja nemaju ni web ni ts.
A i 16 je idealno za grupe jer taman po 2 idu dalje.
I ovo je zimski turnir i sad da to traje do proljeca mislim ono.

~LoneWolfs~Extreme

znaci klanovi koji nemaju web i ts su odmah usrani klanovi?

Mephisto

Ne kazem to neg samo pokusavam ukazat da je ovo dobar turnir i sad ono 32 tima je pravise.
Nabroji ti meni 32 ravnopravna clana kolko tolko da svatko ima sansu da nesto pobjedi.
A sad zar nije cinjenica da svaki malo bolji clan nabavi neki ts server bar tamo sobu prave il nest i naprave neki web za 50kn i tak.

MDSS

ja ipak mislim da ima 32 klana sa webom i da se nadju podjednako dobri klanovi i zasto to mora da traje do leta jbg sada i drugo to je samo bio prelog sta se odma ljutis

sardax

Imate dovoljno vremena do 11.01.2008.
Dakle, otvorite prijave. Moze turnir biti i paralelno 2x 16 ekipa i :gg:

JuniorCroat

Quote from: sardax on December 29, 2008, 09:17:01 PM
Imate dovoljno vremena do 11.01.2008.
Dakle, otvorite prijave. Moze turnir biti i paralelno 2x 16 ekipa i :gg:

ljubim te u čelo sardax  :rnr :rnr :rnr :rnr

Mephisto

Ma ne ljutim se ja.
Al ak imas prijedlog ima sekcija PRIJEDLOZI i tamo napravis post pa vidi sto ce organizatori reci na to.

sardax

Ma mefisto, stoji to sto govoris.
Ali, 32 klana u cod2, ozbiljna, mos skupiti u roku od 5 minuta.

Koliko njih je odustalo, jer su prijave zatvorene.

prle

Quote from: hejzy on December 29, 2008, 11:21:49 AM

et guidovi su postavljeni bb

$tring

Quote from: panther on December 29, 2008, 06:23:57 PM
jedno pitanje:

Pa nista... sa njima cemo se samo pozdraviti.  :bye2

sardax

kickat ce ih server. Ako ih ne kicka, nista, igraju!
Zato je super da serveri budu stream na vishe ACova!

$tring

Sto se tice polemike da li treba prosiriti ligu ili ne .... Nasa ideja je bila da napravimo novogodisnju ligu gde bi se prijavilo 16 ozbiljnih klanova koji bi tu ligu i zavrsilo. Imali smo vec iskustva sa masovnim turnirom i 32 ekipe. Mislim da je bolje praviti vise manjih turnira nego jedan veliki. U svakom slucaju svakoj ekipi cemo potvrditi ucesce, a ujedno i svaka ekipa/klan pre pocetka moraju potvrditi svoje ucesce. Eventualno, ako budemo prosirili ligu to ce biti max 20 klanova.

X_ice_X

Quote from: hejzy on December 29, 2008, 11:21:49 AM

BRINI svoju BRIGU, a ne TUDJU...

sve je na svome mjestu, tako da se ne moras vise brinuti za nas vukove... iako punoo hvala, sta si nas podsjetio

Al_Capone

Sve prijave su uzete u obzir, za dan max dva ce biti objavljene ekipe koje ucestvuju, dotle budite strpljivi.

Samo za napomenu:
Bitange ce organizovati jos turnira uskoro, te je ovaj vise probno zabavnog karaktera. Od svih ekipa koje budu ucestvovale ocekuje se fer i korektna igra,ne odustajanje od turnira, u suprotnom gube pravo ucesca na sljedecim turnirima.

Nagrade su na ovom dosta skromne, na sljedecim ce biti mnogo bolje, automatizovan sistem za ligu itd. Timski web je u fazi izrade, kada bude zavrsen svi detalji ce biti objavljeni.

Pozdrav svima.

dirkonja

pa ovo je vrijeđanje,čuj mi imamo wh,,,busovaca je pro grad sto se tiče cod1 i cod2 i cod4 ...... a 5 napreduju.

Belick

Sto lepo niste zatvorili post kada se prijavilo 16 ekipa,da nebi bilo svadje.... :)