uvreda od strane silent warrior batman-a,bez razloga???

Started by brankoXM, December 14, 2014, 02:56:33 PM

Previous topic - Next topic

brankoXM

pozdrav,nije me dugo bilo ovde.imam jedno pitanje?

danas igram i posle kraja mape,pocinje nova...pogledam na kratko timove i vidim da je nas sastav dosta slabiji.tj kod protivnika je vecina dobrih igraca.
  te komenatrisem,citiram'' au ala se podelismo,bice 10:0 samo tako ''
to doticnog strasno uvredi-valjda samo njega,i samo on zna zasto- te mi se obrati sa:
  ''cutao si proslu partiju,sad igraj gnjido.'' svedoka-oko 20. odgovorim mu slicnom uvredom,i kikuje me.ali to nije razlog sto ovo pisem,jer briga me za kik,jer da je covek ili bi doslo do izvinjenja za uvredu,li bi primio,kad vec ume da je da.bez razloga.

moje pitanje glasi : ako je dozvoljeno drugog igraca zvati gnjidom bez razloga,mogu li se ja njemu obracati sa ''gnjido''.

ako to nije dozvoljeno,bilo bi lepo dobiti objasnjenje.htedoh da napisem izvinjenje,ali u to sumnjam,sudeci po ponasanju doticnog.
    prijatan dan zelim  :)

P!ck 'n roll

Ovako, ja cu te kikati dokle god imam rcon, mogu ovde da glasaju, da vecaju, ne interesuje me... Kad god si u minusu cutis kao picketina ili izadjes napolje, i onda zakucas zastavu i onda krece pisanje prc, dobri ste, "KURAC POBEDA" sto si danas napisao itd.... ok, pobedi tvoja ekipa mapu, nije problem, samo te gledam sta pises... Pocinje sledeca i pocnes da places kao picketine (gnjida je za tebe naziv koji treba da ti imponije) - jako smo se lose podelili, balans, kme kme kme, PICKO... i na to ti ja napisem to sto napisem, upravo onako kako si stavio gore... i ti na to mi opsujes mater... E pa ovako sabane sa babanskim karakterom, jebem ja tebi mater 1000 puta pa jos toliko, smrdino neotesana bezobrazna.... kad god te vidim leteces, i nemoj da menjas tu babansku sliku sa avatara jer ti pristaje karatkeru.... Picko!!!

brankoXM

kao prvo-puko si,i to se vidi iz tvog posta,a vidi se jos stosta,ali da ti ja sad ne nabrajam.

kao drugo lazes da sam ti psovao majku,ima svedoka koliko hoces,na tvoje ''gnjido'' odgovorio sam - ''gnjida te pravila''.da nisi mozda ocekivao da te vodim u bioskop posle takvog tvog ponasanja? odrasti.

trece,ovoliko uvreda u tako malo recenica-dijagnoza ti je jasna...

cetvrto, igram da bih se zabavio i zezam se sa ok drustvom,i uvek kazem prc,pobeda,kurac pobeda,zamalo...niko se ne ljuti jer su zdravi i normalni ljudi i godinama smo tu,vecina nas se lepo zeza dok igra...

peto,zao mi je tebe stvarno,jer ako ti necija igra i komentari koji te apsolutno ne diraju,smeta jer se neko raduje kad gubi u pisljivoj igrici na netu-sine moj pa ti si nezreo...  reci nekome da je picka i tako dalje jer se raduje kad pobedi i kuka kad gubi,u igrici na internetu?  toliko ti to tesko pada.rzumeo bih da imas 14 godina,i tada tesko...nerviraju te kometari igraca u online igri? tebi je potrebna pomoc.i nisi ti za ovo,znaj.

sesto,tvoj recnik odaje mnogo toga,i tu tvoju potrebu da uvredis nekoga ko ti ne moze uzvratiti-psiholozi bi ti rekli mnogo toga,ne lepog.

za kraj,na ovoliko tvojih uvreda neko slican tebi bi odgovorio istom merom,i gore.umem i ja,ali ti i ja nikada necemo biti isto,koliko god ti to pokusavao da dokazes. zasad si samo dokazao koliko si slab.nista vise.kikom mi ne preti,jer me boli uvce za to :)

dakle moj savet ti je poradi na sebi,ovo dosad ninasta ne lici.gomla uvreda...suvise prosto bre...valjda umes bolje

sto se tebe tice s tobom sam zavrsio jer kako vidim nisi tip coveka s kojim bih ja imao sta da pricam.pogotovo nisi rival za raspravu.

i dalje molim nekog da se javi i kaze smem li ga zvati gnjidom ili ne.ako je un u pravu,onda smem.ako sam ja u pravu,onda je on pogresio. prijatan dan zelim

Hugh Janus novi profil

Meni je tako jedan stranac (ne sjecam se koji) napisao "fuck you"
Ja njemu odgovorim (šaljivo naravno) "WITH YO MOMMA OUUU YEAAAH" i ja popušim kick a on ništa.A baš sam i bio prvo mjesto  :cray

brankoXM

de januse kad si tu reci dal ja psujem majke po serveru,ili se svi skupa lepo zezamo,i jesam li ja to sto ovaj gore kaze ili mozda nesto drugo...

P!ck 'n roll

na tvoje ''gnjido'' odgovorio sam - ''gnjida te pravila''.da nisi mozda ocekivao da te vodim u bioskop posle takvog tvog ponasanja? odrasti.
Pa ja ne znam gde si ti odrastao, ali tu gde sam ja za ovo pada glava, doslovce... Ja sam tebe vredjao, ne tvoju porodicu, poremeceni covece... kada to budes mogao da razlucis shvatices razliku, mozda... Svakako nemam sta pricati sa tobom, ja ostajem pri svojoj odluci i tako ce biti... Ti psuj nekome tvom drugarcicu majku, meni neces, samo toliko....

brankoXM

te bajke pricaj drugome.provocirao si namerno,dobio sta si trazio,i sad places,neko te povredio...buaa...srce mi se slama,jadan ti :(

nemoj cika banetu te ulicarske fore.

i nemoj da me plasis kako ostajes ti pri svome,koga briga sta ces ti da radis,to ti pise gore ali nisi pazljivo citao.na pisem ja ovo zbog toga,to ti samo mislis da je zbog toga.ebe se meni za ovo,ti si samo nekoliko slova na ekranu sinko...nisam ja ti pa da se potresam sta ko kucka.kad ces odrasti :) 
  ovo pisem da bi ti se smejali ovi ljudi s kojima igram svaki dan i znaju me . koga jos ti zanimas i sta ces ti da radis .ja tebi smetam,ti meni ne,i dobro je sto je tako,i kikuj sto vise,bice ti lakse,znam ja takve veruj mi .da si ziv i zdrav,mada ovo drugo...daj boze....i nemoj da sam usao na garage a da me nisi kikovao evo sad idem da igram,oces i ti :) a ovo za padanje glave...opet si se pokopao,to je bre nekad bilo u stvarnom svetu,ovo je onlajn igra ,razdvoj to u glavi,bice ti lakse videces :) :) :) i manje se nerviraj navuci ces neku psihosomatsku zajebanciju na sebe :)

P!ck 'n roll

Izvini Branko, nemam vremena za tebe... jer iskreno nisam ni dolazio na forum par meseci ali znao sam da ces da places ovde pa sam naravno dosao da odgovorim, sto je i red.... Ne brini se ti za mene mali covece, a koliko si mizeran je pokazuje i to da vredjas porodicu... Drugo, ja sam tebi rekao da u mom kraju za to leti glava... Naravno ne preko igre, zapravo, da... tako da ja te psovke drugacije shvatam... Dovoljno da te smatram kompletnim prostakom i idiotom... Vidimo se na serverima, bar na par sekundi... to je to... Nemam ti vise sta reci...

brankoXM

znam bre   :yahoo   i ne treba da imas  :hooray:
ima da igram pa samo da puca  :) ti ces da mi zabranis hahahahahahaha mnogo si mocan neki covek .
da si pazio tamo na svoje ponasanje,nebi sad ovde morao da places i uvaljujes mi tvoju majku koju jedino ti spominjes :)

a ko zna,mozda negde i za gnjido leti glava a,sta mislis?  znam-ne mislis uopste :). i ne idi sad kad je najlepse,gde bezis :(
takav si i tamo :)

brankoXM

ljubazno cekam jos jedan dan i ako niko nadlezan ne odgovori na moje pitanje iz prvog posta,shvaticu da je sve bilo ok i da je prema meni postupljeno kako treba.
  te shodno tome ljudi koji  ovde treba da budu primer,mogu igrace nazvati gnjidom samo zato jer imaju rcon.

kako admine treba postovati i ugledati se na njih,uvrsticu gnjidu u svoj recnik kad igram,jer kako vidim,tome se niko ne protivi.

s postovanjem,Vas;
        gnjidaXM
   prijatno !

[dragoni]Shomy

Evo ja cu ti objasniti ukratko, imali ste to sto ste imali, od danas se necesh drugim igrachima obracati sa gnjido, ni ti a verujem ni Bane...
Sto se kikanja tice, to neka odluchi neko drugi...

[dragoni]Shomy

Pogrešili ste i jedan i drugi, on što te je nazvao gnjidom i ti što si mu odgovorio tako kako si mu odgovorio!Nemoj da se praviš mnogo pametan, ćuti i igraj(kad Bane nije tu) :) Ukoliko nastaviš ovde sa provokacijama, primoraćeš nas da upotrebimo i druge metode sankcionisanja ružnog ti ponašanja!
Pozdrav

Sent from my GT-I9105P using Tapatalk

P!ck 'n roll

ajd necu ga ni ja kikati, igraj, jebe mi se... pametniji popusta.... Nemam vremena za ove gluposti... Poz... Naravno ako nastavis nesto banovacu te i na forumu i na serverima... (U ovom slucaju, ja jesam poceo jer je bezobrazan... On je mogao nesto normalno da odgovori i da vredja mene, ali nije.... zato je i dobio kick...)
Igraj, jebale te zastave

[dragoni]Shomy

Eto branko, nadam se da smo rešili nesporazum!Nadam se da nećeš napisati neku glupost posle ovoga...

Sent from my GT-I9105P using Tapatalk

brankoXM

nemam sta glupo da dodam na shomy-jev post jer je covek realno rekao sve. 
protiv istine nikad nisam imao argumente.imam 40 god,ne lici mi.

sto se mene tice ovo je raspravljeno i stavljena tacka.

uzdravlje

P!ck 'n roll

Evo ja samo još da iskoristim priliku da kažem shomyju da me povuče za labuda :-)

Sent from my Xperia Z using Tapatalk

tubifeks

Branko, pa nije on jedini ovde, stavljena je tačka za njega, za mene recimo nije!

Nije tebi prvi put da provociraš, nego imaš sreće, nisam čest na serverima. Evo recimo ja te nikad nisam uvredio a od tebe sam uvrede primio, zato, kada igraš, ostani miran jer ću te primetiti.

brankoXM

zavisi  sta smatras provokacijom,ako je to ono  sto je vec pisano u ovoj temi,zezanje dok igramo,ja bih rekao da to nije provokacija

ako sam pak vredjao tebe,cudi me da nisam popio kik...a toga se ne secam.ali rekao bih da te nikad nisam uvredio.

ali posto ovo nije tema u kojoj se sudi meni, mozda je zgodno da se otvori takva pa u njoj da  probam da se odbranim.

mozda sam mator,ali ne secam se konflikata s tobom. bilo je nekih likova,i i me sam im zaboravio,koji su me tako malo podjebuckali kad igram,mozda sam ti nekad zamerio sto ne reagujes,ali da smo ti ija imali nesto,ili nije bilo ili sam zaboravio.