News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Godišnje nagrade

Started by Sauron, December 03, 2007, 05:51:37 PM

Previous topic - Next topic

Sauron

Predlaоem da na kraju godine budu dodeljene nagrade za najbolje pojedince iz raznih oblasti.
Da se spoje statistike i da dodelimo orden za najboljeg igrača (skill), najboljeg(najgoreg) štekaru, najboljeg killera, najefikasnijeg igrača, najveći kill streak, a moоe i za sva oruоija.

Takođe moоemo i da skupimo pare, pa da uradimo prava ordenja.
Ja bi ga nosio svaki dan :D

:lol:

$tring

Quote from: "Sauron"Predlaоem da na kraju godine budu dodeljene nagrade za najbolje pojedince iz raznih oblasti.
Da se spoje statistike i da dodelimo orden za najboljeg igrača (skill), najboljeg(najgoreg) štekaru, najboljeg killera, najefikasnijeg igrača, najveći kill streak, a moоe i za sva oruоija.

Takođe moоemo i da skupimo pare, pa da uradimo prava ordenja.

Moze... :) To ce cika Rudy da izrenda..... A sto se tice pravih ordenja, treba prvo da napravimo majice.... :) a nadam se da ce se to uskoro desiti........

Podpredsednik

Majice sa odstampanim ordenjem!
Ja cu kao podpredsednik imati tu cast da vam ih okacim!

Sauron

$tring

Quote from: "Sauron"Evo primer jedne diplome :)

Carolija! :)

Podpredsednik

Bravo Sarumane, svaka cast za diplomu!!!!!
:blow:

mean

Bravo Saurone :lol: ..........mogli bi da se angazujemo oko diploma,blizi se kraj godine :wink:

Sauron

Zli futoоani će deliti na kraju godine, kada završimo statistiku, diplome za sva oruоija, i ostale vaоnije stvari.
Neke smo već uradili i zalepili u katakombe :D

El Muerte

Evo jos jedna slika za diplomu:

STATISTICHAR GODINE !

Za sve one koji igraju kako bi nabili sto veci score zeljni samo prvog mesta i po svaku cenu spashavaju svoje guzice,radije nego da padnu za tim ako treba.... (Ljubisha,humani,Saltstone,Sluzba itd...)
Takodje, u ovu klasu spadaju oni koji imaju po vishe nickova koji nabiju jednu statistiku (award) sa nekim oruzijem i onda ne diraju vishe taj nick kako bi zauvek ostali prvi u toj oblasti.(Origem. AKA Patches O'Hulian. AKA Eustache Dauger)

El Muerte

Quote from: "Sauron"Takođe moоemo i da skupimo pare, pa da uradimo prava ordenja.

Izmedju ostalog gde ima to da se izradi????? meni bi trebalo stvarchica za motorche da uradim........takodje bi mean voleo da zna jer restaurira mini-moris :)

clumsy

trebalo bi da se napravi nagrada za najvise odigranih mapi. sluzba je mislim na prvom mestu. ni ja nisam daleko. iron bi bio isto u konkurenciji, ali on bude u spec, jer radi pa ostavi cod upaljen ;) pirznaj irone pacenici smo pa sta! :) :)

IronC

Pa to je pregruba rec, mi smo ljubitelji :) uvek je dobro da sam tu zbog raznoraznih konfliktnih situacija :) ovako kad me vide u spec, hmmm da li sam tu ili mozda nisam? hehheheh

Sauron

Quote from: "El Muerte"
Izmedju ostalog gde ima to da se izradi????? meni bi trebalo stvarchica za motorche da uradim........takodje bi mean voleo da zna jer restaurira mini-moris :)
Proguglaj malo :)
Ja sam našao ovo:
http://www.zavrtanik.co.yu/index.php?option=com_contact&Itemid=26
http://www.gosi.co.yu/

mean

Podpredsednik

Ijaaaaooo, hvala ti Sarumane, mnogo si mi pomogao sa ovim linkovima!
Moracu mami da narucim bronzanu oklagiju sa ugraviranim receptom za moje omiljeno jelo i sa pozlacenim njenim imenom!!!

clumsy

jaoj kako je to slatko. mamin sincic!!! hahahahaahhahah!!!!

fenseru jedan! :P

SALTSTONE

Quote from: "El Muerte"Evo jos jedna slika za diplomu:

STATISTICHAR GODINE !

Za sve one koji igraju kako bi nabili sto veci score zeljni samo prvog mesta i po svaku cenu spashavaju svoje guzice,radije nego da padnu za tim ako treba.... (Ljubisha,humani,Saltstone,Sluzba itd...)
Takodje, u ovu klasu spadaju oni koji imaju po vishe nickova koji nabiju jednu statistiku (award) sa nekim oruzijem i onda ne diraju vishe taj nick kako bi zauvek ostali prvi u toj oblasti.(Origem. AKA Patches O'Hulian. AKA Eustache Dauger)

Osecam se prozvanim...pa evo prilike za kratku repliku...Murte nemoj da seres vishe nego shto mozes da pojedesh....u prevodu pogledaj malo bolje tu moju statistiku, pa onda svoju...te na osnovu toga proceni ko igra za tim a ko lupa kundake onima koji za to vreme nabijaju statistiku na tvojim saigrachima jer imaju vremena dok im ti prilazish od pozadi zudeci da sto pre napishes " ZVEKETE "....SUPER BRATE...SIMPATICHNO ali to nije timski....narochito kada od sledeceg meseca bude skill +6 ...lol
     Btw....zamisao oko dodele nagrada je skroz SIMPA :) !!!

Podpredsednik

Quote from: "clumsy"jaoj kako je to slatko. mamin sincic!!! hahahahaahhahah!!!!

U bem'ti...sta me zajebajes??? :)
Sta je ovde fensi, naocare, kravata, frizurica, odelce....???

clumsy

Quote from: "Podpredsednik"
Quote from: "clumsy"jaoj kako je to slatko. mamin sincic!!! hahahahaahhahah!!!!

U bem'ti...sta me zajebajes??? :)
Sta je ovde fensi, naocare, kravata, frizurica, odelce....???

cuti pozeru jedan, vido sam te! :P

El Muerte

Bravo Slani....vidim odmah si se prvi javio....
Pre svega ja ne cuvam svoje dupe i virim po 200 coskova samo da bih preziveo dok 90% mog tima odlazi u 3 lepe.
Ti si se pokazao u vishe navrata.....prema tome ne brini se...dobijas plaketu - necemo te zaboraviti :) :) :)
A sto se onog mog "zvetekte" tice...vidim da te i dalje boli guza od mog divljanja.
Igraj zbog zabave a ne zbog mesta na tabeli.....

KIKI

Quote from: "El Muerte"
Igraj zbog zabave a ne zbog mesta na tabeli.....

lepo receno ali ovde mi se cini da sve vise njih igra za statistiku

korisnik2007a

sta cu ja da dobijem ???  :lol:

Podpredsednik

Quote from: "korisnik2007a"sta cu ja da dobijem ???  :lol:
Ja sam tebi nadlezni, meni trebas da se obratis *budaletine*cpt.Price!!!

Zver

String imas jednu majicu od mene kao donaciju za server, javi velicinu majice i ako ti se svidja nesto od ovoga ili ti odradi nesto pa mi posalji da ti napravim

mean

mislim da ce mu se svideti ova sa slemicem............ajde $tring pohvali se :lol:

korisnik2007a

Quote from: "Podpredsednik"
Quote from: "korisnik2007a"sta cu ja da dobijem ???  :lol:
Ja sam tebi nadlezni, meni trebas da se obratis *budaletine*Cpt.Price!!!

TI MENI NADLEZNI??? U RATU MENI NEMA NADLEZNOG>>>>MOZES TU SVOJU NADLEZNOST DA NABIJES SEBI U JUTARNJU KAFICU,ZNAS!!! :lol:

El Muerte

AAAAAAJAAAAAAAO  STA TI JE REKAOOOOOO !!!!!!!!

Podpredsednik

Quote from: "El Muerte"AAAAAAJAAAAAAAO  STA TI JE REKAOOOOOO !!!!!!!!
Sve cu zube kundakom da mu izbijem, da ni sam sebi vise ne moze da pomogne!!!  :D
PS on je zubar

korisnik2007a

ODAJES ME FASITIMA!!!!IZDAJICO VOJNICKOGA RODA!!!DACU DA TE SMENE SA DUZNOSTI!!!ZATO STO SI ME ODAO VISE NE MOGU DA IH SPIJUNIRAM!!!!UBICU TE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PS.Muerte joke!!!

$tring

Quote from: "Zver"String imas jednu majicu od mene kao donaciju za server, javi velicinu majice i ako ti se svidja nesto od ovoga ili ti odradi nesto pa mi posalji da ti napravim

Bravo Zver! :) ... Radili smo neke majice (odnosno jos se rade) i ta je tema bila na forumu ali je nekim cudom nestala.... :( ... bas sa onom petokrakom... svidja mi se sve! :) Ostavaljam tebi izbor za majicu....... XL ...... superiska.....

Sluzhba Vneshney Razvedki

Quote from: "clumsy"trebalo bi da se napravi nagrada za najvise odigranih mapi. sluzba je mislim na prvom mestu. ni ja nisam daleko. iron bi bio isto u konkurenciji, ...
ma da moglo bi da se napravi nesto ali vise ono kao nesto pocasno
cisto da se obelezi i predstavlja neku malu motivaciju za druge eentualno
a ja cu opet da budem prvi hehehehehe
uhhhhh ...
a sto bi majce mogle da se bolesno dobro urade  :wink:
i to bas dobro :lol:

mean

Quote from: "Sluzhba Vneshney Razvedki"ma da moglo bi da se napravi nesto ali vise ono kao nesto pocasno
cisto da se obelezi i predstavlja neku malu motivaciju za druge eentualno

bas to.......ajde rudy barabo,aktiviraj se :lol:

Quote from: "Sluzhba Vneshney Razvedki"a sto bi majce mogle da se bolesno dobro urade  :wink:
i to bas dobro :lol:

daj neki predlog :wink:

Zver

Ova moja masina sa kojom radim majice je prilicno ogranicena (samo vektori, secenje, termo transfer(nije stampa ne mogu slike)) , ali mogu da se urade perverzije od majica posto su materijali koje koristim jako dobri (moze da bude plish, providan, plasticni......) a imogu da stoje na majici 250 pranja.

Evo sledece nedelje ce string dobiti majicu pa neka vam prenese utiske.

Podpredsednik

Quote from: "Zver"Ova moja masina sa kojom radim majice je prilicno ogranicena (samo vektori, secenje, termo transfer(nije stampa ne mogu slike)) , ali mogu da se urade perverzije od majica posto su materijali koje koristim jako dobri (moze da bude plish, providan, plasticni......) a imogu da stoje na majici 250 pranja.

Svidjaju mi se aplikacije sto si predlozio Stringu, cekam njegove utiske, pa da narucim i ja koju (ako ih uopste prodajes???)!

ma kako god da se urade bice super
on covek sljaka s' tim tako da zna a i nek se dogovere bitange za dizajn
kupujem dva-tri komada sigurno

ristic

eeee do jaja su slike za majice....i ja bi da kupim koju :) :) bas su extra

Zver

Clumsy i $tring su dobili svoje majice, komentare molim

IronC

Jeli bre kave su to fore? Ili majce za sve bitange ili nista ccccc
A gde je moja sa karabinom i velikim IronC? a?
Samo kad vas vidim na serveru odmah kikujem i sfingera i fegetsyja i blera...grrrrrrrrrr

clumsy

Quote from: "Zver"Clumsy i $tring su dobili svoje majice, komentare molim

komentar imas u svastari, ali majice su perverzija  :wink:

mean

Quote from: "IronC"Jeli bre kave su to fore? Ili majce za sve bitange ili nista

Bas to :evil:

Zver

Jako puno vremena mi treba da napravim jednu takvu majicu, zato ne mogu da uradim 20 i vise majica odjednom. Prilicno je komplikovan proces, zahteva mnogo detaljisanja.

[WC]=CyClops=

Quote from: "Zver"Ova moja masina sa kojom radim majice je prilicno ogranicena (samo vektori, secenje, termo transfer(nije stampa ne mogu slike)) , ali mogu da se urade perverzije od majica posto su materijali koje koristim jako dobri (moze da bude plish, providan, plasticni......) a imogu da stoje na majici 250 pranja.

Neznam kakvu mašinu imaš, ali meni je stari baš uzeo najnoviju makinu za vez iz Japana i bez većih problema izveze slike (naravno prvo pretvori raster u vektorsku sliku).

Čak je i onog crazy frogga izvezao koji ima puno gradijenata i 8 cm ili veći ispada genijalno.

S obzirom da spominješ pranja, pretpostavljam da to tvoje nije konac nego neka boja. Ali svejedno je, s dobrim programom za pretvaranje u vektorsku grafiku bi mogao i ti raditi što hoćeš. Zapravo bi ti trebalo biti i lakše.

Zver

Postoji gomila stvari koja se ne moze vektorizovati drugacije nego rucno, a ja sam prilicno staromodan i sam vektorizujem sve sto mi padne pod ruke, kompjuterski deo posla prilicno brzo ide. Nego onaj rucni deo je problem, posebno kada je priprema komplikovana kao sto su bitange gde ima uklapanja, 2 boje, razliciti materijali razlicitih debljina i svojstava i  tako to.

[WC]=CyClops=

Heh ok majstore, nisam ja ni mislio da ti neznaš ili ne radiš svoj posao dobro. Samo sam htio pomoći jer moоda postoje bolji alati od onih koje posjeduješ, a da nisi probao ili čuo za njih, pa bi radio manje ručno. Cijenim ja ručni rad, ali nema se smisla zajebavati ručno gdje nije potrebno.

Ima programa koji će ti gotovo bilo koju sliku vektorizirati jako dobro za uporabu na kompjuteru. Međutim sloоene slike znaju izaći sa suviše krivulja u vektorskom obliku što predstavlja problem većini strojeva za crtanje/rezanje/vezenje.

Baš ću pitati slijedeći tjedan ako se sjetim našeg grafičara u firmi koje on alate koristi jer znam da često i crta i pretvara slike u vektorske.

Zver

Ma automatski alati za vektorizaciju naprave uglavnom pank. Ti mozes automatskom vektorizacijom dobiti upotrebljiv vektor ako ga neces koristiti na nekoj masini koja koristi CNC tehnologiju. Posto automatizovana vektorizacija napravi mnogo lejera neke slike, tu dolazi do preklapanja linija, a CNC masina svaku liniju vidi kao stazu za NOZ i automatski je sece, samim tim se dobija neupotrebljiv otisak. Sve ovo je usko vezano za posao kojim se ja bavim, ne znam kako to funkcionise na embriodery masinama. Mada mislim da je to slican proces. :D

IronC

Samo strpljivo da ti nabavim masinu da za mass production :)

Nina

Pre neki dan sam narucila od Zverka jednu majicu sa natpisom BITANGE i danas je stigla.Strava materijal!!!Odlicno uradjeno!!!Skroz je superiska!!!
Okacicu sliku uskoro da vidite kako mi dobro stoji.
ZVERKO SVAKA CAST!!!

Zver

:oops: hvala  :oops: hvala

Podpredsednik

Joooj, ja sam i zaboravio da pricam sa Zverkom za majicu!!!
Zverko, kad tebi bude najvise odgovaralo, mislim vremenski, da mi odradis majicu, javi se!

ma nek' odradi jednu za sve pa da kupujemo ...

Zver

Nina

Evo ovako izgleda kad nije na meni...

na ledjima u donjem uglu imam i ime...da me prepoznaju

Sve u svemu....STRAVA!!!

Nina

Izvinjavam se za velicinu slika  :shock: ...to sam ispustila iz vida  :roll:

basssss ...
imas milijardu programcica za to a i svaki acds pro ima to ...
sto se majce tice izgleda mi nekako minimalisticki
mislim da treba vise detalja - da pise recimo bitange klan server pa onda da je rec o call of duty 2 pa onda neka oruzja + slem + koja bomba + tako nesto slicno ...

Nina

Quote from: "Sluzhba Vneshney Razvedki"basssss ...
imas milijardu programcica za to a i svaki acds pro ima to ...
sto se majce tice izgleda mi nekako minimalisticki
mislim da treba vise detalja - da pise recimo bitange klan server pa onda da je rec o call of duty 2 pa onda neka oruzja + slem + koja bomba + tako nesto slicno ...

I na kraju da izgledam ko bozicna jelka!

Zver

Sve po zelji, neko voli puno, neko voli malo, nina je trazila da izbacim www.bitange.com, da ne bi bilo pretrpano kontam.

A sluzba bi ceo arsenal da se stavi na majicu, definitivno majicu treba videti u prirodi da bi je covek mogao komentarisati.

Podpredsednik

Super je majica, nema veze sto si ubacila tako velike slike! Mogla si da se slikas, da vidimo kako ti stoji, ili je mozda bolje da ostavis to za neku svecanost, kad se budemo svi okupljali!