News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

zasto kik

Started by mrvica_******|2shooorty|, November 11, 2014, 12:38:49 AM

Previous topic - Next topic

mrvica_******|2shooorty|

zasto opet izivljavanje sa kikanjem ????  i kad pitas ko kika, onda se cuti !!! ????  :icon_grrr: :icon_grrr:

c0C0

http://www.bitange.com/forum/subadmini/za-gospodina-1zdra9vo-by1mrvica_2******/msg101295/?topicseen#msg101295

I ja sam ti napisao, kako cuti kada si znao odmah koga kikati ?
Upozoren si bio zbog jumpa, i kasnije se vratis i mene kikas

mrvica_******|2shooorty|

`mora
Quote from: c0C0 on November 11, 2014, 12:39:59 AM
http://www.bitange.com/forum/subadmini/za-gospodina-1zdra9vo-by1mrvica_2******/msg101295/?topicseen#msg101295

I ja sam ti napisao, kako cuti kada si znao odmah koga kikati ?
Upozoren si bio zbog jumpa, i kasnije se vratis i mene kikas
:|| :|| :|| :|| :|| :|| :|| 
  moram da kazem da li si ti normalan da te ja kikam, pa nisam admin vise, a drugo na ts-u sa adminom i pricamo o tome i  nije jump, kad moze svako i sa 20 fps-a da se popne . cemu divljanje  sa kikom pa nisam dosao juce na server ?????

c0C0

Nezz onda si ti nekome rekao da me kicka ili sta je vec bilo ugl. poslije tebe odmah sam ja popio. Vjerojatno netko od tvojih admina na ts.

Nego da se vratim na jump, svatko tumaci svoje jel je ili nije, ja samo znam da svaki puta kada sam se ja popeo tamo da sam dobio kick ili sam bio upozoren od strane da se maknem odatle jer je jumpanje.
Svi vi tumacite kako vam se digne, isto i za klipanje jednom je dopusteno drugi puta nije. Kad god sam bio na serveru za tu mapu tko god se popeo gore bio je upozoren i kasnije uklonjen .

Ako vam takva pravila ne odgovaraju, dogovori se onda sa svojim admina sa ts-a ,da uvedu promjene i nove stvari kako za jumpanje i klipanje,sta ce sankcionirati sta ne. Jer je vamo sve sad je sad nije.

mrvica_******|2shooorty|

eh moji admini  :facepalm:  a ti imas tvoje , da admin kika samo zato sto mu ja kazem pa pola servera bi letolo napolje  :suicide  zanimljivo i sto nisi se lepo nisi potpisao,  nego mi se obraca neko zivotinjsko carstvo.... nisam imao sta da trazim, dobio si odma, jer se kikas bez potrebe

tubifeks

Ma šta se buniš, malo te išamaro...ništa strašno. I šta se penješ, u stvari i nisi, samo malo podigao nogu i eto ga gore  :yes

mrvica_******|2shooorty|

Quote from: tubifeks on November 12, 2014, 06:35:40 PM
Ma šta se buniš, malo te išamaro...ništa strašno. I šta se penješ, u stvari i nisi, samo malo podigao nogu i eto ga gore  :yes
ha ha ha  :tease  sad cu ti gasim struju ....   :whip3:

stark

jebo kik, ja sam izgleda banovan bez razloga, i naravno niko ne progovara zasto...
vjerovatno zato sto sam nekog botovskog admina izresetao 5-6 puta zaredom...
uglavnom zelim da mi se skine ban!