minus vs Team PHASE

Started by hardwell., August 17, 2014, 07:14:38 PM

Previous topic - Next topic

hardwell.

Rezultati i dogovor oko wara

$ub3eroU aka Fallen AngeL

Obe ekipe su diskvalifikovane! Iako smo upozoravali da se ne pise na T, i da nema jumpa, itd... radi takvih stvari  ove dve ekipe nemaju prava nastaviti takmicenje! Ova odluka je konacna, i na nju nema te prava zalbe!  :thumbdown

Both teams were disqualified! Although we are warned not to write on the T, and that there are no jumps, etc ... for such things these teams do not have the right to continue the contest! This decision is final, and it does not have the right to appeal!

Nakon preglasavanja sudija ovoga wara (Suljo, Red, Oker, Utokljunac, Hardwell i moja malenkost), a posto smo saslusali objasnjenja ekipe minus (dolby, rpz i jos jedan clan), odluka koja je doneta stoji!

Svaki dalji komentar, bice obrisan! Hvala na ucescu, vidimo se na sledecem turniru koji budemo organizovali u 10. mesecu!

dolby

sve stoji ,vaša odluka je pravedna ali pomalo nemoralna..nije pogrešna ali molim još jednom da admini razmotre cjelokupnu situaciju
1.pošteno smo igrali
2.shogozer je igrac koji stalno haxa i to ste se uvjerili danas...na cg-u je radio  čudesne matcheve protiv nas po 40 killova,i danas cjeli dan provociro da smo zadnji noobovi i da ce nas izubijat...
3.tenzije su bile na visokoj razini oko matcha i zato je bilo nekih bindova tipa "hahahahahaha" ili nekih primjedbi na t ali nije bilo spamanja
4.oni su duplo vise pisali i time nas natjerali na odgovor
5.nakon shogozerovog wallaima(kako admini kazu) kad je ubio snkr-a napisali ste da su diskvalificirani,a mec se nastavio samo da nebude prekinut u 3.rundi...šta znaci da ankon toga nije vazeci i da nema vise apsoultne veze sta se dogada u mecu
6.admini korektne ste osobe koje igraju igricu godinama...vidjeli ste da smo jak tim i da bi kup bio zanimljiviji uz nas...dajte nam novu sansu i javnu opomenu jer ovog shogozera smo cekali jedva i zato je bilo nepotrebnog pisanja na t
7.stvarno nema smisla da nas se tako strogo kazni nakon onako lijepog meca i to tako strogo(disvkalifikacija) u prvom mecu u prvoj fazi....svi igraci smatraju da je javna opomena i neka manja kazna primjerena za ovo....MOLIM VAS OBRATITE PAZNJU NA MOJU NAVEDBU BROJ 5.jer ako igrac u nogometu dobije crveni karton i nakon toga napravi nesto zabranjeno..nece nejgov tim bit diskv...ajde admini ljudi ste i mroalno postupite...druga stvar da je neko haxo...al zbog pisanja...........

btw dajte nam zuti karton i obecajem da se vise nece ponovit :) lp
pogotovo fallen angel igrac si koj ije igro dosta kupova i cb i svasta i cak u sprskoj repki ako se ne varam...i znas da tako rigorozno nikad nije bilo :)

Na vasu zalost, mogu reci i na moju, donesena odluka je takva, da je samo sudac hardwell promenio iskaz. To znaci da su sve ostale sudije ostale pri odluci da budete diskvalifikovani. Za to sto je ovaj wallaimo, sto je misljenje samo Okera, koji ga je tada jedini posmatrao, oni su kaznjeni iskljucivanjem sa EUnet Cupa. Okerovo osobno misljenje je bilo, da se treba prekinut war, sto se mi ostali nismo slozili. Nakon toga ste i vi jumpali, i na upozorenje da je to zabranjeno, vi se pitate, da li smo normalni, itd.... Dakle, nije se pisanje svodilo samo na HAHAHahahah, zasta, ja sigurno ne bih dao da budete iskljuceni. Ali, kao sto sam i na TS rekao, previste ste chatovali, iako su vas svi Admini do jednog opominjali. Cak smo nas 4 ponovo pogledali snimak, i nakon toga, ponovicu Hardwell je promenio odluku. Ovime se pokazalo, da je vise sudija po jednom matchu daleko bolje, jer su misljenja razlicita, pa su tako odluke pravednije.
Jos jednom, verujem da vam se igra, ali ocito niste procitali pravila Cupa do kraja i pazljivo. Ako pravila postoje da bi se krsila, onda su sudije tu da ih sprovode do kraja. Ako se popusti vama za ovo sada, onda ce svi traziti neki popust do kraja turnira, sto svakako ne mozemo, necemo, i ne smemo dozvoliti.
Nadam se da cemo se ipak sresti na nasem sledecem Cupu, a do tada, bistro oko....   :stoner:

hardwell.

Nakon što smo ponovo razgovarali s ADMINIMA i igračima drugih timova zaključili smo da nebi bilo pravedno izbaciti minus sa kupa ali da svejedno moraju biti kažnjeni na neki način . Znači ekipo minus igrat ćete dalje ali će te priliku za finale traziti kroz donji braket. Hvala na razumjevanju  :stoner: