News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Call of duty online 2 pocetnik

Started by geoligard, February 26, 2014, 08:00:57 AM

Previous topic - Next topic

geoligard

Pozdrav ljudi, ja i par drugara planiramo da se pridruzimo vasoj zajednici, ali je problem u tome sto nikada nismo igrali online COD2 pa bih vam bio zahvalan ukoliko biste mi ukratko objasnili sta je sve potrebno da skinemo i podesimo.

SALTSTONE

Quote from: geoligard on February 26, 2014, 08:00:57 AM
Pozdrav ljudi, ja i par drugara planiramo da se pridruzimo vasoj zajednici, ali je problem u tome sto nikada nismo igrali online COD2 pa bih vam bio zahvalan ukoliko biste mi ukratko objasnili sta je sve potrebno da skinemo i podesimo.

Poz,

Potrebno je da skinete cod2 negde sa torenta, i patch 1.3 jer bez toga necete moci da pristupite serverima....Svi serveri su pod Punk Buster anti cheat zastitom, sto znaci da cete morati skinuti i Punk Buster client sve sa najnovijim updejtom. Ukoliko budete imali problema sa punkbusterom koji vrlo moguce da ce vas izbacivati,  ovde u HELP DESK delu foruma probajte da detaljno pretrazite resenje za svoj problem.

http://www.bitange.com/forum/helpdesk/

Ukoliko ni ovde ne pronadjete resenje slobodno okacite post sa novonastalim problemom, pa ce vam neko iz nase zajednice sigurno izaci u susret....

Srecno i dobro nam dosli  :drinks2

geoligard

Hvala :)

zapocecemo proces, pa se javljam ako bude nekih problema :)

mislim da sam negde na forumu procitao da je potreban i xfire (mada nisam siguran ni kako on funkcionise) pa cu skinuti i njega, za svaki slucaj :)

Djuka023

pa nije da je potreban, ali preko xfire-a steces prijatelje, ulazis/izlazis iz klanova, jednostavno u kontaktu si sa ljudima, a pored toga sto sluzi za komunikaciju broji i sate igranja sto ce ti trebati kasnije da bi usao u neki klan, poz i dobrodosli  :drinks2

P!ck 'n roll

Welcome

Sent from my ST23i using Tapatalk

Strajdzo

Srecno narode... :)