FINALE Delusion vs Interplanetarimadrfakerz !

Started by hardwell., December 10, 2013, 06:33:57 PM

Previous topic - Next topic

hardwell.

Meč mora da se odigra u vremenskom intervalu od 5 dana od 11. 12. 13. 14. 15. Decembra. do 23 h

Dogovor.

Dogovor se vrši isključivo preko xfire grupe - http://classic.xfire.com/communities/eunetsdleague/roster/ gde su admini podeljeni po  grupnim fazama A, B, C, D.
Svi admini klana koji nisu u grupi, dužni su da izadju iz neke Xfire grupe i da se pridruže našoj xfire grupi EUNET Hosting maniji SD ligi
Nakon što se timovi dogovore za meč, timovi su dužni da potvrde vreme i datum meča na BITANGE FORUM u rubrici posvećenom tom meču.

Meč
Pre meča. admini timova su dužni da provere guide svome timu, u suprotnom igraju na svoju odgovornost.
posle meča Admini timova su dužni da okače screen shotove sa obe mape na BITANGE FORUM u rubrici posvećenom tom meču.
Demo se traži isključivo na BITANGE FORUM u rubrici posvećenom tom meču. Mogu da zatraže najviše od 3 igrača demo.

Gregor` - House`

S obzirom da je moj tim vecinski tim studenata,odgovarao bi nam termin u subotu,jer nam peti(FaLcoN) nece doci prije petka navecer. Da li i vama odgovara u subotu da se odigra finale ?

mightyraiden

al najkasnije u 6h jer subota je ludilo tntn  :smartass

mightyraiden

i btw mislim da bi najbolje bilo za citav cup da se igra za 3. mjesto u 20h u nedjelju.. vidio sam da je stavljeno da mora do sub zavrsiti al nedjeljom svi okupani mogu gledati prenos

a za 1. mjesto da se igra nedjelja u 22h.. da admini pokusaju dog sve sa sva 4 tima  :king: :drinks2 :baby

Gregor` - House`

Ako admini mogu "izaci u susret" podrzavam člana svog tima,Raidena :)

jape

meni subota nikako ne odgovara, a verujem i ostalima.. tako da nedelja bi bila super

Gregor` - House`

Ajde onda da igramo u  nedjelju,cut cemo se jos ovih dana za termin,koji svima odgovara...

Gregor` - House`

Kad vam odgovara za sutra? Jeste li za ovaj prijedlog da se igra u 22:00h ?

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6030X using Tapatalk

jape

Gregor` - House`

don_gagi

Gregor` - House`

jape