News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Strajdža

Started by tubifeks, December 02, 2013, 05:28:47 PM

Previous topic - Next topic

Da li Strajdžo zaslužuje da razgovara sa Bitangama na TS-u?

DA
7 (28%)
NE
18 (72%)

Total Members Voted: 25

Voting closed: December 07, 2013, 05:28:47 PM

tubifeks

Molim Vas, situacija je krajnje ozbiljna. Čovek je uhvaćen u varanju na serveru i želi izgladiti stvar sa vodećim ljudima u zajednici.

Predlažem da zajednica glasa i ukoliko zajednica izglasa pozitivno da se napravi izuzetak i da se ispuni volja većine da se varalica sasluša i iznese svoju odbranu.

Ukoliko se postigne napredak i donese pozitivna odluka, pozivam Štekaru ( *budaletine* Štekara; *BRT* Štekara ) i BAKSUZA ( *BRT* BAKSUZ ) da budu prisutni na sastanku i da u klan koji su osnovali ( *BRT* ), pozovu Strajdžu i neka on bude njen počasni član.

Molim sve ljude dobre volje, da glasaju pozitivno i omoguće sastanak na Team Speak-u vernom posetiocu servera  i foruma, kako bi mu eventualno omogućili igru i komunikaciju na istim.

Isto tako, mislim da ćete time mojim kolegama i meni omogućiti da obavljamo što kvalitetniju ulogu Admina i SubAdmina jer, nadam se da je to svima od koristi, u suprotnom neki od nas će morati da ugase svoj XF nalog čime se komunikacija otežava a samim tim i rešavanje problema na serverima.

Glasanje traje 5 dana kako bi se ostavila mogućnost da glasa što više posetilaca Bitanginih servera.

Rezultat će biti poznat nakon završetka glasanja, a komentari su kao i uvek dobrodošli.

U nadi da će se sve dobro završiti ( Štekara zna šta znači dobar svršetak, sačekaću ga ja u bag-u već )...

tubifeks

vd|cube(im)

Nema glasanja i ostalih demokratskih sranja kad su haxori u pitanju, pogotovo taj Štekara nema pravo glasa.  :stoner:

filadendron

Štekara je sisa bio i ostao a sad i nije sam svoj, danas mu putem glasanja nisu odobrili gej zajednicu i to ga je dotuklo, kurva se zakljucao u podrum i kmeci po celi dan...   :girl_cray

Ako ima neki gej da ode da ga oraspolozi i povrati mu nadu neka se javi....

Moze i Batman...   

:bye2

tubifeks

Ne brini se Šteki, biću ja uz tebe, tačnije odmah iza tebe, vidimo se u bagu ispod A roof-a  8)

Strajdzo

Hvala na todrzići tubi :super

DexonDee

Nema razloga da se glasa i ovog momenta je dobio ban jer spamuje TS (eto podrzao sam te)

Bebica

macak

Naravno da cu da ga podrzim...Decko ima 16 godina nema 34 ko neki pa da haxa... :) :||

Strajdzo

dexone jel si morao bas ban ajde me odbanuj ipuno ti hvala dexone ja reko ti neki brt

hardwell.

Strajzo aj doma. dosadan si.

DexonDee

Necu ti skinuti ban jer spamujes ceo TS sve ljude smaras tamo...svima si poslao poruku "aj podrzi me" i okacio ovaj link....

Strajdzo

Ok jel ti je stigla poruka hvala puno dexone posle

Strajdzo

Dexone tebi je lako da udjes na neku sobu kad si admi a ja nisam

tipico

brt fali zato nece da te odbana

hardwell.

strajdzo daj 100 eura pa cemo srediti nesto za tebe , ovako tesko brt tesko

tubifeks

Strajdzo

odbanovao sam se da znate...ostade mi 100 u djepu,ako mozda da mopmeri te onu sliku i dao bi i da me ne kikate sa garage sa nikom *BRT*Strajdzo....

:)
i kolko je tubi glasalo

P!ck 'n roll

nije ti dobar skor strahinja :) bolje nemoj ovakve postove stavljati.. Bio si jednom u nasoj sobi, rekao sam ti da nemas vise prava, jer nece iz te sobe da te slusa.. Izvini malac ali deluje kao da si drogiran a ja takve ne trpim... Drugo, ovo za bitange, da bi neko usao na kanal, prvo mu treba dugogodisnji staz na serverima i na ts da bi mogao uci tamo na ts... to sam ti vec rekao ali ne kapiras izgleda jbg i onda pravis ovo.. Trece, citer si, niko ne voli citere, nadji sebi ravne pa cepaj sa njima i na nekom ts i na serverima gde se gleda kroz zid i puca iz garanda kao iz ppsh, ajd pozdrav

Strajdzo

Strajdzo

Ne drogiram se to da se zna samo sam dosadan nista drugo i uporan .... :)

3thw.

Quote from: filadendron on December 02, 2013, 07:24:43 PM
Štekara je sisa bio i ostao a sad i nije sam svoj, danas mu putem glasanja nisu odobrili gej zajednicu i to ga je dotuklo, kurva se zakljucao u podrum i kmeci po celi dan...   :girl_cray

Moze i Batman...   

Ma hoce Bane laganini da utesi Stekija :D mislim da to nije problem uopste :D

P!ck 'n roll

Quote from: 3thw. on December 03, 2013, 07:59:14 PM
Quote from: filadendron on December 02, 2013, 07:24:43 PM

Moze i Batman...   

Ma hoce Bane laganini da utesi Stekija :D mislim da to nije problem uopste :D

jbt sto niste ranije rekli, evo steki stizem :)

Strajdzo

hahaha....kad ga bane dohvati  :yahoo

Bebica

Oces u klan kod nas zove se Bolesna Cudovista trebaju nam taki kao ti  :super

Strajdzo

DexonDee

Na mene i hocu bebice hvala ti na pozivu aj da se dogovorimo na TS sta i kako

Bebica

Quote from: Strajdzo on December 04, 2013, 12:16:38 AM
Na koga mislis
Na tebe sam mislio,deksone mi smo se dogovorili vec :D

Strajdzo