Tim SpeedUp / D1 / VS doktori i magistri / A2 / 21 : 18

Started by password, November 24, 2013, 10:04:51 PM

Previous topic - Next topic

password

Meč mora da se odigra u vremenskom intervalu od 7 dana od 24.novembra do 1.Decembra.

Dogovor.

Dogovor se vrši isključivo preko xfire grupe - http://classic.xfire.com/communities/eunetsdleague/roster/ gde su admini podeljeni po  grupnim fazama A, B, C, D.
Svi admini klana koji nisu u grupi, dužni su da izadju iz neke Xfire grupe i da se pridruže našoj xfire grupi EUNET Hosting maniji SD ligi

Nakon što se timovi dogovore za meč, timovi su dužni da potvrde vreme i datum meča na BITANGE FORUM u rubrici posvećenom tom meču.

Meč
Pre meča. admini timova su dužni da provere guide svome timu, u suprotnom igraju na svoju odgovornost.
posle meča Admini timova su dužni da okače screen shotove sa obe mape na BITANGE FORUM u rubrici posvećenom tom meču.
Demo se traži isključivo na BITANGE FORUM u rubrici posvećenom tom meču. Mogu da zatraže najviše od 3 igrača demo.

sisavac

pita miki u 5, sta se nas tice moze!!
potvrdite ako ocete

kALKBRENNER

demarco

Sta je sad 2 dana se ne javljate. ...

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

password

[21:23] |drug|password: will
[21:23] Will.i.am: reci druže passworde
[21:23] |drug|password: kad vama odgovara da igrate cup ?
[21:24] Will.i.am: ne znam brate... nema nam ovoga do cetvrtka
[21:24] Will.i.am: ne znam jel moze cetvrtak
[21:24] |drug|password: moze
[21:25] |drug|password: onda igrate u cetvrtak
[21:25] Will.i.am: ne znam jel ovaj nas moze cetvrtak
[21:25] Will.i.am: ko ti je od njih sta reko?
[21:25] |drug|password: ako treba odigracete 4 vs 4
[21:25] Will.i.am: necemo mi igrat 4v4
[21:25] Will.i.am: ili cemo igrat 5v5 ili nek ide njima pobjeda
[21:26] Will.i.am: a to ti je iz razloga jer su oni picke
[21:26] Will.i.am: kad im je trebala zamjena u grupi ovi su im dozvolili i nas 1 igrat je igro za njih
[21:26] Will.i.am: sad kad smo mi njih pitali
[21:26] Will.i.am: nisu dozvolili
[21:26] |drug|password: kako picke, oni su ostavili post na forumu, a vi im ne odgovarate
[21:26] Will.i.am: cuo sam se privatno s mikijem 2-3 dana
[21:27] Will.i.am: i odgovorio sam kad smo dosli do nekog termina i postam
[21:27] Will.i.am: i onda mi miki kaze da nemoze igrat neko od njih onda sam obriso
[21:28] Will.i.am: jucer ili prekjucer pita miki jel mozemo igrat u tolko i tolko ja velim da moze i onda odgovore samo 4v4

sisavac

pita vaš jel može u 5.. odgovori se da može i onda od jednom može ali 4v4 ..
šta onda uopće da se javljamo kad svaki put neki vrag....

password

Po mom mišljenju, ili ste tad trebali da odigrate 4 vs 4 ili 5 vs 4 jer ne vi ne slazete da igrate 4 vs 4.
Sad se dogovorite za jedan termin, i to je to.

kALKBRENNER

Quote from: sisavac on December 02, 2013, 10:27:19 PM
pita vaš jel može u 5.. odgovori se da može i onda od jednom može ali 4v4 ..
šta onda uopće da se javljamo kad svaki put neki vrag....
to sto ti pitas mikija pa ti kaze da moze prije nego pita ostale nije moj problem, mene nervira sto ja tebe pitam 2 put na xf a ti ko tupav ni rijec ne kazes

https://www.dropbox.com/s/0dcghp6qjvlh13z/Screenshot_2013-12-02-21-33-47.png

sisavac

sisavac

AHAHHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
:clapping2

$ub3eroU aka Fallen AngeL

CIm se dogovorimo danas javicemo. Ja se nadam oko 21 da cemo moci. Posto otpada 4v4 ili 4v5 a ima nas 5 klanu, moramo da sacekamo tog 5. Nema potrebe za sarkazmom ili cinizmom. Ne bi ti bio Jazavac...

sisavac

Quote from: $ub3eroU on December 05, 2013, 10:11:46 AM
CIm se dogovorimo danas javicemo. Ja se nadam oko 21 da cemo moci. Posto otpada 4v4 ili 4v5 a ima nas 5 klanu, moramo da sacekamo tog 5. Nema potrebe za sarkazmom ili cinizmom. Ne bi ti bio Jazavac...

zato i jesam jazavac!  :party2

kALKBRENNER

sisavac

teamSU Miki

AHhahahahaha... Ok... Uvek od najboljeg se trazi, a jbt. Dosadilo mi da uplodam vise   :tongue2

Evo u narednih par minuta

Evo jos jednog snimka, da mi Jazavac kad pobegne iz skole ima sta pogledat...  :thankyou
Bio je stvarno dobar war, nije imalo potrebe za onim recima na Rhine. Nismo mi krojili pravila, ona su takva i vi ste kao klan to prihvatili, nema potrebe za teskim recima. :rock3
U svakom slucaju, GG.. Evo linka:

https://www.dropbox.com/s/5snnfpt1axi1w7x/dr.mr.dm_1

demarco

Napeto bilo sto nije bilo mene ...

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

sisavac

a nisam vidio ko je sta komentiro za rajn..al nema veze ne mogu ja obuzdati svoje igrace..
fallen najjjaci si! svaka ti cast!