News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

RASPRAVA O LIGI !

Started by hardwell., November 06, 2013, 10:23:40 PM

Previous topic - Next topic

hardwell.

Djuka023

to je kad padne bas gde treba, nice  8)

hardwell.

mightyraiden

ima li misljenja ko bi mogao osvojiti? ili je rano za reci?  :clapping

hardwell.

Quote from: mightyraiden on November 06, 2013, 11:07:49 PM
ima li misljenja ko bi mogao osvojiti? ili je rano za reci?  :clapping
rano je za reci ali SU i Delusion se po meni izdvajaju ... mada i momci iz dtk-a nisu losi :D

edit: i ovi maderfakerzi su mnogo zajebani :DDD

mightyraiden

Utisci s wara DOW - Drugovi  :clapping

Gregor` - House`

Svaka cast Raiden na ideji,nije sto si iz mog tima,vec  :super :super

mightyraiden

slabo raja spama mozda treba ovu temu postaviti u svaku grupu da raja moze malo pzz ekipe i da da misljenja o kojem waru.. jer admini brzo zakljucaju warove i tako  :tease :mahanje :flag_of_truce

3thw.

Quote from: mightyraiden on November 07, 2013, 07:13:02 PM
slabo raja spama mozda treba ovu temu postaviti u svaku grupu da raja moze malo pzz ekipe i da da misljenja o kojem waru.. jer admini brzo zakljucaju warove i tako  :tease :mahanje :flag_of_truce

Posto si sinoc komentarisao bas mec izmedju DOW-a i DRUG-ova , i sam ti i onaj drugi komentator ste u par navrata nazvali cudnim par poteza i killova od strane mozzarta i razer-a , pa da cujem tvoje misljenje kao iskusnog ''vuka'' :P jer za mene definitivno nisu clean ako si imao priliku videti demo-e !

Gregor` - House`

Ajde sad Raidene,daj svoje misljenje... ti kao iskusni i komentator i stari lisac :P

3thw.

Quote from: d!se on November 07, 2013, 09:13:32 PM
Ajde sad Raidene,daj svoje misljenje... ti kao iskusni i komentator i stari lisac :P
Ma otisla ''cka..'' u dagra na kafu sa drustvom :P e Adnane adnane ne moze se tako postati famous ! :P

mightyraiden

Quote from: 3thw. on November 07, 2013, 09:09:47 PM
Quote from: mightyraiden on November 07, 2013, 07:13:02 PM

Posto si sinoc komentarisao bas mec izmedju DOW-a i DRUG-ova , i sam ti i onaj drugi komentator ste u par navrata nazvali cudnim par poteza i killova od strane mozzarta i razer-a , pa da cujem tvoje misljenje kao iskusnog ''vuka'' :P jer za mene definitivno nisu clean ako si imao priliku videti demo-e !

demoe nisam pogledao, pogledat cu vjerovatno veceras pa cu se izjasniti. jer sam i dosta demoa pogledao s cb-a dok sam za MF igrao. A kad si komentator tesko je skontati ko je koga cuo vidio ili ko je kome sta na ts javio. jer sam bas dosta saltao s jednog na drugog igraca pokusavao sam citav mec prenijeti.  :flag_of_truce

mightyraiden

Quote from: 3thw. on November 07, 2013, 09:17:39 PM
Quote from: d!se on November 07, 2013, 09:13:32 PM
Ma otisla ''cka..'' u dagra na kafu sa drustvom :P e Adnane adnane ne moze se tako postati famous ! :P

i have no live  :no

mightyraiden

kakvo komentarisete komentatore  :omg:

hardwell.

macklemore

svi ste se okomili na drugove...a sta je s onim zodiacom sta je besramno pohaxa idiote?

Gregor` - House`

Mislim da se idioti nisu bunili,niti trazili demo,tako da ako je i pohaxao,uspjelo mu je u tome... :flag_of_truce

password

Quote from: d!se on November 08, 2013, 01:45:42 PM
Mislim da se idioti nisu bunili,niti trazili demo,tako da ako je i pohaxao,uspjelo mu je u tome... :flag_of_truce

Grešiš. Odma su zatražili demo, ali dr.mr. žele prvo da se završi meč, pa da se uploada demo posle meča.
http://www.bitange.com/forum/grupa-%27d%27-group-%27d%27-162/doktori-i-magistri-vs-idiots/
Ali napominjem da je dr.mr. zodiac dužan da uploaduje demo i od tog propalog meča.

Postoji i live strim snimak, ko je znatiželjan. http://youtu.be/raEy386avsE

Gregor` - House`

Moja greska ipak,izvinjavam se...kada ce se zavrsiti ovaj war? :D

mightyraiden

gz3h69

zodiac ne haxa a u to ces se uvjerit na demu..ali ne znam sta se vise ceka s tim matchom..imo je 20 killeva wuhu bas je haxor im osam i ja 18 znaci i ja haxam ...ono sto smo vidili svojim ocima je hax znaci Razor razer ili kako mu je vec ime...ako niste sposobni za diskvalificirat samo sebe radi haxa onda ne znam cemu se i igra ova liga ;)

BTCT

Jedna zanimljivost igrac koji igra za dtk"crew
ima malo smjesne screenshots-e na xfireu
http://www.xfire.com/users/berisko/screenshots

Neznam mu nick koji je imao ovdje na cup-u ali to bi se trebalo saznati.

Pozdrav

Gregor` - House`

Pozdrav za doticnog sa palijom preko ledja :)

palinho

šta je ovo drugovi maknuli i r-a i mozarta iz lineupa ?

Histera

Password (inače admin ovog turnira i klana "drugovi omladinci") je promenio lineup svog tima "drugovi omladinci |1|" što nije u skladu sa pravilima. " Cim se prihvati 16 klanova, prijave se zatvaraju. Nakon toga klanovi nemaju prava izmena postava."- tako barem piše u pravilima koje je sam Password postavio, a ovo što je Password uradio samo dokazuje da se ovde radi o privatnom kupu gde se guraju klanovi u finale, a koji imaju veze sa adminima kupa. Haxori se tolerišu, pravila se krše... Svaka čast na ovom potezu. Svaka druga reč je suvišna jer šta god se ovde napiše opet će admin kupa (Password) ispasti taj koji pobija sve tvrdnje koje ne idu njemu ili njegovom klanu u korist. Ali većina stvari tako i funkcioniše pa što ne bi i ovde. Želim da najbolji tim pobedi (ne uzimajući u obzir da se već zna ko će pobediti).

dtk_crew_shaRki

Quote from: BTCT on November 09, 2013, 09:03:13 PM
Jedna zanimljivost igrac koji igra za dtk"crew
ima malo smjesne screenshots-e na xfireu
http://www.xfire.com/users/berisko/screenshots

Neznam mu nick koji je imao ovdje na cup-u ali to bi se trebalo saznati.

Pozdrav

ja ću ostati suzdržan da ne bi ostao opet "ispoštovan" i onemogućen za ulaz na forum. dovoljno je reći da si iz btcta... :)

dark

@BTCT tkz. Berka nije prijavljen za kup to kao 1. kao 2.Svi znamo da je Berka prodavo haxove to je opcepoznata cinjenica na codu ne samo na cod2 nego za sve serijale 3.Ime dtk'crew smo uzeli tako bezveze zbog nekih nasih problema
@raiden ja nevidim sta je cudan moj guid ako oces mozemo odma na org ser da provjeris moj guid a evo ti i moj cb acc da se uvjeris http://clanbase.ggl.com/humaninfo.php?hid=3407846

dtk_crew_shaRki

Quote from: mightyraiden on November 09, 2013, 09:45:38 PM
meni nije jasan ovaj darkov guid

http://www.bitange.com/forum/eunethosting-manija-ctf-league/kl4n-com/

Meni nisi jasan ti, jel ne znaš čitati ili što? Kad ukucaš taj guid na pbbans, ako znaš čitati a ne samo prepoznavati boje (crvenu i zelenu) jasno ćeš vidjeti da je ban na igrici "Battlefield 2" a ne na CoD2. I nije njegova ip adresa, što bi značilo da je netko imao isti key code na navedenoj igrici i da daljnja rasprava na ovu temu nema smisla.  :facepalm: :ne_razumem

password

Quote from: Histera on November 09, 2013, 11:55:30 PM
Password (inače admin ovog turnira i klana "drugovi omladinci") je promenio lineup svog tima "drugovi omladinci |1|" što nije u skladu sa pravilima. " Cim se prihvati 16 klanova, prijave se zatvaraju. Nakon toga klanovi nemaju prava izmena postava."- tako barem piše u pravilima koje je sam Password postavio, a ovo što je Password uradio samo dokazuje da se ovde radi o privatnom kupu gde se guraju klanovi u finale, a koji imaju veze sa adminima kupa. Haxori se tolerišu, pravila se krše... Svaka čast na ovom potezu. Svaka druga reč je suvišna jer šta god se ovde napiše opet će admin kupa (Password) ispasti taj koji pobija sve tvrdnje koje ne idu njemu ili njegovom klanu u korist. Ali većina stvari tako i funkcioniše pa što ne bi i ovde. Želim da najbolji tim pobedi (ne uzimajući u obzir da se već zna ko će pobediti).

Ja se izvinjavam svima. Iskreno, mislio sam da nismo vise pretnja u grupi jer sam dao pobedu DOW'u i da možemo na miru da odigramo jos koji mech.
Ideju mi je dao cube, i to je onako kroz utehu rekao, nemojte da ga krivite. Odma smo rekli da će možda biti problema. Pa sam rešio da pitam i druge za mišljenje. Pitao sam Tim SU i waku waku na TS za mišljenje jer nije bilo ni hardwela ni dexona.
Oni su mi rekli da je to ok, jer bukvalno nismo ni igrali kup kako treba...
Očito da ne mogu ni do grada da odem na 3 sata, a da ne nastane problem. Em su se moji dogovorili sa wakom wakom ( kojima ne smeta to sto smo uradili ), em nisam stigao sa hardwelom da popričam.
Ja se izvinjavam svim timovima, a naročito DOW cima za ovo.

Diskvalifikujem svoj tim sa turnira i sebe sa mesta Admina turnira. Tu sam ako treba nešto da se strima, i da se menjaju mape i tabele.

http://www.bitange.com/forum/grupa-%27c%27-group-%27c%27-164/parovi-grupe-%27%27c%27%27-group-%27%27c%27%27-pairs/msg96052/#msg96052

izvinite za ovaj postupak.

mightyraiden

Quote from: dtk_crew_shaRki on November 10, 2013, 12:56:17 AM
Quote from: mightyraiden on November 09, 2013, 09:45:38 PM
meni nije jasan ovaj darkov guid

http://www.bitange.com/forum/eunethosting-manija-ctf-league/kl4n-com/

Meni nisi jasan ti, jel ne znaš čitati ili što? Kad ukucaš taj guid na pbbans, ako znaš čitati a ne samo prepoznavati boje (crvenu i zelenu) jasno ćeš vidjeti da je ban na igrici "Battlefield 2" a ne na CoD2. I nije njegova ip adresa, što bi značilo da je netko imao isti key code na navedenoj igrici i da daljnja rasprava na ovu temu nema smisla.  :facepalm: :ne_razumem

pa zato mi nije bilo ni jasno kako pise bf2 i kako nije izbacivalo nikako cod2 da je udure  :flag_of_truce :diablo

BTCT

dtk_crew_shaRki ako imas kakvih problema slobodno napisi,
Prvo nemoj se praviti pametan,ne znam što onda taj igrac radi u vašem team,ako i sami kažete da je prodavao ovo ono....
Ja sam dobio poruku od ljudi da taj igrac igra za vas i too,ja nisam rekao da on igra na ovom cup-u i to  kao sto se vidi gore u postu.
Dark nije mi jasno kurcenje s cb acc samo pokazujes da si kao 80 posto djece koji igraju call of dutyi,cb aacc i samo cb acc,vazniji nego cura,zena.  :baby :||

dark

Gle ovaj team nije aktivan vec 2 godine mi smo ime uzeli tek toliko.Berka je nas stari prijatelj s kojim smo igrali ja nevidim tu nikakav problem a to sta je prodavo Boze moj ljudi se snalaze.
Ovo za cb acc nema veze s tobom,a to nije nikakvo kurcenje ja sam to samo predlozio kao dokaz nevidim di je tu problem a kolko mi je cod bitan dokazuje to sto ga nisam igrao 2 prethodne godine.
Mislim da idemo malo previse  :offtopic  :offtopic
@mightyraiden tebe je to mucilo ahhaha :D eto ja sam baksuz pa nekom srecom lik ima isti guid ko ja na codu  :omg:

dtk_crew_shaRki

"dtk_crew_shaRki ako imas kakvih problema slobodno napisi,
Prvo nemoj se praviti pametan,ne znam što onda taj igrac radi u vašem team,ako i sami kažete da je prodavao ovo ono....
Ja sam dobio poruku od ljudi da taj igrac igra za vas i too,ja nisam rekao da on igra na ovom cup-u i to  kao sto se vidi gore u postu.
Dark nije mi jasno kurcenje s cb acc samo pokazujes da si kao 80 posto djece koji igraju call of dutyi,cb aacc i samo cb acc,vazniji nego cura,zena."

Vrijedi li još šta reći osim pročitajte tekst dva puta, i sve će vam biti jasno.
Kao prvo, ne pravim se pametan, i boli te ona stvar šta taj igrač radi kod nas u teamu. Kupujemo svi hax od njega u pola cijene  :suicide :hat.

Citiram te : "Ja sam dobio poruku od ljudi da taj igrac igra za vas i too,ja nisam rekao da on igra na ovom cup-u i to  kao sto se vidi gore u postu." ?!!!!! ....i tooo..... Kakvo si onda pravo daješ komentirati bilo što slično ovome? Kao da tebe treba zanimati tko meni stoji u rosteru klana, ako ne znaš (a vjerojatno ne znaš) to je igrač koji ti može biti tata (sto posto), igrač koji se bavi prodajom haxova pa ih promovira na načine koje si vidio na xf ss-ovima, igrač koji na waru nije nikad isti upalio, jer je uvijek bio među zadnjima, i igrač koji je krenuo igrati cod prije tebe, pa sigurno 5 godina. Stoga, mislim da je ovo završena tema i da nema smisla komentirati dalje.  :facepalm: :||

tipico

Evo pošto ne igram ligu,nisam mogo da se ne uvalim u raspravu  :offtopic

ZA MOGA ŠARKIJA, SMIRI SE I evo jedna pjesma od naše tete  :worth

:party2 :party2 http://youtu.be/e_v7ZAjumCU    :punk :rock3 :rock3 :whistling

BTCT

Mislim da bi on tebi mogao biti tata kao i ja  :yahoo
Gledaj svatko ima pravo glasa ja sam stavio ovdje na forumu samo ono što su mi poslali igraci,koji su dobri s vama.Ti sada hoces dokazati da si neka faca ili nesto,prijatelju moj 10.1.2014
u Zagreb dodi na lan pa cemo vidjeti hoces što napraviti sa svojjom igrom  i skillom.
:hat :tease

dtk_crew_shaRki

Quote from: BTCT on November 10, 2013, 04:45:11 PM
Mislim da bi on tebi mogao biti tata kao i ja  :yahoo
Gledaj svatko ima pravo glasa ja sam stavio ovdje na forumu samo ono što su mi poslali igraci,koji su dobri s vama.Ti sada hoces dokazati da si neka faca ili nesto,prijatelju moj 10.1.2014
u Zagreb dodi na lan pa cemo vidjeti hoces što napraviti sa svojjom igrom  i skillom.
:hat :tease

Neki i rade, i nemaju prvenstveno novaca a ni vremena za trošiti ga na odsustvo od dva, tri dana zbog igrice. Dovoljno govori o tome koliko mi možeš biti tata. :)

tipico

mightyraiden

svaka cast speed up na predobrom waru  :king: :ziveli

Gregor` - House`

Napet i dosta neizvjestan war :D

Gregor` - House`

Oduzit ce se pravo ova liga ovim tempom...Grupa A jos uvijek nije zavrsena,a pitanje je i dokad ce biti...

Prijedlog: Stavite rok da se odigraju svi matchevi grupne faze do ove nedjelje u 23:59...

sisavac

Quote from: d!se on November 13, 2013, 05:10:04 PM
Oduzit ce se pravo ova liga ovim tempom...Grupa A jos uvijek nije zavrsena,a pitanje je i dokad ce biti...

Prijedlog: Stavite rok da se odigraju svi matchevi grupne faze do ove nedjelje u 23:59...

GREGORE !?!? :D

http://www.bitange.com/forum/grupa-'d'-group-'d'-162/pravila-za-grupnu-fazu-11602/

Svi mečevi moraju da se odigraju do 23.novembra 23 h . 24 novembra kreće eliminaciona faza.

:whip3:  :baby :fighting:

password

Gregor daje predlog, jer su C i D grupe gotove, a u A i B su ostala po 3-4 mecha. Tako da će se razvući ovo... Dao je i predlog da se ukrstaju grupe, jer ovako se AiB , CiD  susresću do finala :S Samim tim će se opet isti timovi iz grupe sastajati u polufinalu   :yikes:. Nisam na ovo računao kada su se pravila pravila  :dummy

Gregor` - House`

Quote from: sisavac on November 13, 2013, 06:30:12 PM

http://www.bitange.com/forum/grupa-'d'-group-'d'-162/pravila-za-grupnu-fazu-11602/

Svi mečevi moraju da se odigraju do 23.novembra 23 h . 24 novembra kreće eliminaciona faza.

Osijedit' cu,ne igram ni s kim :( svi se naigrase hahahaha :D

Salim se naravno,ali fkt ce se oduziti...moj prijedlog,sada je potrebno da nadlezna skupstina sjedne i izglasa zakon ili odbije :P

sisavac

Quote from: d!se on November 13, 2013, 08:45:07 PM
Quote from: sisavac on November 13, 2013, 06:30:12 PM

Osijedit' cu,ne igram ni s kim :( svi se naigrase hahahaha :D

Salim se naravno,ali fkt ce se oduziti...moj prijedlog,sada je potrebno da nadlezna skupstina sjedne i izglasa zakon ili odbije :P

Ma salim se ja, tek tolko da ima novih komentara na forumu :) :violin:

sisavac

Quote from: password on November 13, 2013, 08:35:46 PM
Gregor daje predlog, jer su C i D grupe gotove, a u A i B su ostala po 3-4 mecha. Tako da će se razvući ovo... Dao je i predlog da se ukrstaju grupe, jer ovako se AiB , CiD  susresću do finala :S Samim tim će se opet isti timovi iz grupe sastajati u polufinalu   :yikes:. Nisam na ovo računao kada su se pravila pravila  :dummy

slažem se za križanje skupina :)
to bi trebalo promjeniti :)

Gregor` - House`

Samo predlazem eto da se naglasi da je bilo kakav vid jumpa zabranjen,mi sinoc to nismo ni znali,ali smo izgubili rundu - nije frka,ali za ubuduce je bitno da se zna,jer idu tezi warovi.

P.S. Prvi podrzavam tu odluku,iako smo mi izgubili rundu :)

SB Kreowski

Mi kada  smo sinoc igrali  ista  stvar...  na startu meca  pitaju me moji da li je dozvoljeno JUMPAT  ja  kazem da jeste  jer sam citao pravila i tamo  pise da je dozvoljeno JUMPAT ukoliko ne koristitis NADE i nemas 333

evo sta pise u pravilniku

VAZNO

- Zabranjeno je koristiti VSTR komande ( Sve vrste skripti i stvari koji olaksavaju igru te se nalaze u confizima igraca,dovesce do gubitka meca. Klanu kome se dva puta to ponovi, diskvalifikuje se sa takmicenja. )
- Dozvoljeno je samo ono jumpanje koje ne zahteva upotrebu vise od 250 fps-a ili upotrebu bombe
- Sudice se fer
- Na ovom takmicenju ne vaze pravila CB-a,ESLa ili neke druge lige. Igra se iskljucivo po pravilima turnira.
- Sudije po slobodnoj proceni mogu bilo koji tim udaljiti sa takmicenja ukoliko za to postoji razlog.
- Odluka sudije je konacna. Zakljucane teme najstrozije je zabranjeno ponovo otvarati i nastavljati diskusiju.
- Administratori i sudije zadrzavaju pravo da menjaju pravila EunetHosting Mania SD League pre pocetka turnira
- SVAKI TIM KOJI SE PRIJAVI NA EunetHosting Mania SD League, SAGLASAN JE SA PRAVILIMA KOJA SE OVDE NALAZE

Mi smo se samo drzali pravila turnira
Nazalost nisam znao da su se promjenila pravila, jer nije ni pisalo da su izmjenjena .....

otprilike to izgleda  ovako
http://www.youtube.com/watch?v=KO0lY1jOqRw

a ADMINima je mozda promaklo
http://www.youtube.com/watch?v=nWLCW_yWDKE

mightyraiden

Gregor` - House`

slabo izgleda,a ima jos uvijek neodigranih matcheva po grupama...

Moze li samo informacija kakav je rok za odigravanje matcheva u KnockOut fazi - koji je vrem. period za odigravanje? Valjda nece biti vise od 7 dana,ne bi valjalo da se i to oduzi :S

password

Tu se planiralo da bude po 7 dana rok. :S Je ne mogu da vijam ljude, strpljenja.  :stoner:

mightyraiden

Gregor` - House`

Ne igra se nista? Ajmo ljudi malo aktivnije da se zavrsi ovo  bar do 2014. godine  :drinks2 :hooray:

mightyraiden

hardwell.

vidim da bas nisam u toku jer me nema .... koja je ovo jebaona oko ove druge faze ?!

mightyraiden

ma prde bezze.. niko nista ne odgovara ni ne dogovara i onda odjednom svi bi dalje.. hbt nama je igrac offline 5 dana u sedmici i dalje sve stignemo.

make love not war xD

http://www.youtube.com/watch?v=Sqzprvjlico  :punk :hooray:

mightyraiden

Evo poceli su padati dogovori da se i ovo privede kraju kako treba i da delusion osvoji  :violin:  :flag_of_truce  :drinks2

Gregor` - House`

hardwell.

proglašavam sebe pobjednikom , hvala svima koji su sudjelovali  :tongue2 :tongue2 :whistling :stoner: 8)

mightyraiden

Quote from: energija aka hardwell on December 03, 2013, 10:06:48 PM
proglašavam sebe pobjednikom , hvala svima koji su sudjelovali  :tongue2 :tongue2 :whistling :stoner: 8)

haj sad casti cicijo osvojio si nisi cuge platio  :snap :snap

hardwell.

Quote from: mightyraiden on December 08, 2013, 09:35:54 PM
Quote from: energija aka hardwell on December 03, 2013, 10:06:48 PM

haj sad casti cicijo osvojio si nisi cuge platio  :snap :snap

joj stvarno , morat cu neku žurku pa da se skupimo i onako da pošteno popijemo nesto :)

mightyraiden

sisavac