News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

hogar strasni ZA COD4 MOLBA

Started by Hog@r $tr@sni, December 19, 2008, 10:47:20 AM

Previous topic - Next topic

Hog@r $tr@sni

ZAMOLIO BIH NEKOGA OD ADMINA AKO MOZE DA SE U COD4 SERVERU UMESTO TDM-a PREBACI NA HQ.UNAPRED HVALA.

IronC

Ma moze samo ako ima ekipe koje ce redovno igati cod 4 ajde malo da se skupimo na cod 4 :)

Hog@r $tr@sni

Ma to je najmanji problem,za igru uvek.

GuRuGeoRge

Ja igram CoD4 vec par meseci na nomercy holandskom serveru i to samo HQ,igrao sam i TDM ali jbg banovali me zbog velikog pinga... :( :icon_grrr: :aug

GuRuGeoRge

No ima li neko оelju da igramo CoD4 ????

SOLID

*SPARTANAC*

Quote from: IronC on December 19, 2008, 11:38:17 AM
Ma moze samo ako ima ekipe koje ce redovno igati cod 4 ajde malo da se skupimo na cod 4 :)
e a to je najteze uraditi :D

Videcu sa vekyem da mi to popunimo, ionako je veky vec preso na COD4, a mozda cu i ja.
u svakom slucaju dopada mi se idea za COD4 HQ server.

tnt74

moze ako stavite pro mod ili hard core

spdR

Stavite SD,popularne mape,PROMOD4FINAL i da vidis kako ce se ekipa skupljati,dobro,ne u pocetku...Mi smo na codserbia.com digli server,2 meseca bio prazan i onda ga ugasili...Tesko ce se popularizovati,na to mislim...Pogotovo pored Metrohivea (najpopularnijeg srpskog serva) i jos par stranih tipa H2k,eSuba,Tek9....

$tring

Quote from: sp1deR on February 23, 2009, 10:54:28 AM
Stavite SD,popularne mape,PROMOD4FINAL i da vidis kako ce se ekipa skupljati,dobro,ne u pocetku...Mi smo na codserbia.com digli server,2 meseca bio prazan i onda ga ugasili...Tesko ce se popularizovati,na to mislim...Pogotovo pored Metrohivea (najpopularnijeg srpskog serva) i jos par stranih tipa H2k,eSuba,Tek9....

Server trenutno postoji na adresi  : 217.26.75.58:29000  ...
Stavljen je PAM mod, i SD tip igre. Stavljene su najpopularnije SD mape.

PROMOD sam stavio u pocetku, ali na publc varijanti Promod nema bombe. Postoji fora da se nameste bombe, ali ja nisam uspeo. NIje mi jasno zbog cega su to tako stavili. Inace, PAM je razliku od PROMODE-a tezi za ubiajnje. Nije mi jasno sto su takav PROMOD pravili kada to i nije nesto bas 'pro' ... Bolje da su ga nazvali NOOB-MOD ... ali na CB-u se igra.. nisam zalzaio u istorijat ovih desvanja pa i ne znam tacno kada su sa pam-a presli na promod.

spdR

Sa PAMa na ProMod je predjeno u junu 2008.I to sa razlogom - jedino sto mi smeta na promodu je previse izbacivanja stvari...

$tring

Quote from: sp1deR on February 23, 2009, 01:41:24 PM
Sa PAMa na ProMod je predjeno u junu 2008.I to sa razlogom - jedino sto mi smeta na promodu je previse izbacivanja stvari...

Koji je razlog. Hajde napisi ako znas posto me bas zanima... znam da PAM ima 'teze ubijanje' kao sto je i u cod2, dok je PROMOD laksi. Znas li razlog?