Black Tigers Cro Team vs SpaRtanS[09]2 - 21 : 16

Started by password, November 02, 2013, 06:14:06 PM

Previous topic - Next topic

password

Ovde se dogovorite za vreme igranja meča.
Napominjem da 1 tim može da odigra 1 meč u toku 1 dana.

Svi mečevi moraju da se odigraju do 23.novembra 23 h . 24 novembra kreće eliminaciona faza.

*Svaki meč mora da se zakaže u vremenskom periodu od 18 h do 23h
*NOW! Močevi mogu da se odograju pre 18 h, ali im ne garantujem Live Stream!

Dogovor.

Dogovor se vrši isključivo preko xfire grupe - http://classic.xfire.com/communities/eunetsdleague/roster/ gde su admini podeljeni po  grupnim fazama A, B, C, D.
Svi admini klana koji nisu u grupi, dužni su da izadju iz neke Xfire grupe i da se pridruže našoj xfire grupi EUNET Hosting maniji SD ligi

Nakon što se timovi dogovore za meč, timovi su dužni da potvrde vreme i datum meča na BITANGE FORUM u rubrici posvećenom tom meču.

Meč
Pre meča. admini timova su dužni da provere guide svome timu, u suprotnom igraju na svoju odgovornost.
posle meča Admini timova su dužni da okače screen shotove sa obe mape na BITANGE FORUM u rubrici posvećenom tom meču.
Demo se traži isključivo na BITANGE FORUM u rubrici posvećenom tom meču. Mogu da zatraže najviše od 3 igrača demo.

BTCT

BTCT

bLad3

zelim da se mec ponovo odigra jer je bio jedan admin koji nije bio tu ehh sad da vidimo

bLad3

kaze admin zovite me kad bude nesto trebalo heh fof

BTCT

Prva mapa 11:9
Druga mapa 10:7
:
Još u vezi toga vince krivi guid

GG  :thankyou

bLad3

nemam nista za rec admini su jebote led i cup kad on kaze zovite me na xf kad treba nesto :P jos je on sam bio

bLad3

vd|cube(im)

Quote from: vd|cube(im) on November 09, 2013, 11:33:42 AM
Protivnicki klan ima pravo zatraziti demo od najviše 3 igraca u roku od 1 sata nakon zavrsetka meca! Nakon sto je -demo- zatrazen, klan mora uplodati demo snimke na za to predvidjeno mesto na forumu. Klan od kojeg je zatrazen demo/i ima rok 24h za upload. Ukoliko posle 24 h demosi ne budu postavljeni klan od kojih je demo trazen automatski gubi mec.
Igraci iz klana koji su zatrazili demo, ako smatraju da ima nesto neregularno u pregledanom demou javljaju administratorima. Duzni su im locirati sumljive stvari i nakon toga administratori pregledavaju demo i dalje odlucuju o slucaju.

hardwell.

Quote from: bLad3 on November 09, 2013, 12:02:46 AM
nemam nista za rec admini su jebote led i cup kad on kaze zovite me na xf kad treba nesto :P jos je on sam bio

oni ce radi tebe dolaziti da bi bili na serveru , aj budi ozbiljan bio sam tamo i kad sam vidio da vam nista nije potrebno od mene otiso sam ( a to je bilo zadnjih par rundi )....

vd|cube(im)

BTCT