BAN ZBOG ??????

Started by BANA, November 02, 2013, 12:04:59 AM

Previous topic - Next topic

BANA

Pozdrav,danas sam kikovan sa servera i to ispracen psovkom od igraca pod nikom HIV..dalje ne znam! Mislim da me Bitange vrlo dobro znaju,aktivirao sam se posle 2 godine ne igranja i jel treba neki klinac sa admin pravima da me kikuje i psuje na serveru,mislim da to nije u redu,dugo se znamo i ovo je jako jadno :thumbdown :thumbdown :thumbdown :thumbdown :thumbdown :thumbdown

Molim da uzmete prava ovoj decurliji i da ih opemenete na ovakvo ponasanje.Nisam pucao ni 2 minuta i vec sam kikovan sa servera!!   

DRAGONI BANA

vd|cube(im)

Quote from: BANA on November 02, 2013, 12:04:59 AM
Pozdrav,danas sam kikovan sa servera i to ispracen psovkom od igraca pod nikom HIV..dalje ne znam! Mislim da me Bitange vrlo dobro znaju,aktivirao sam se posle 2 godine ne igranja i jel treba neki klinac sa admin pravima da me kikuje i psuje na serveru,mislim da to nije u redu,dugo se znamo i ovo je jako jadno :thumbdown :thumbdown :thumbdown :thumbdown :thumbdown :thumbdown

Molim da uzmete prava ovoj decurliji i da ih opemenete na ovakvo ponasanje.Nisam pucao ni 2 minuta i vec sam kikovan sa servera!!   

DRAGONI BANA
Nema ni jedan subadmin sa nickom HIV, postavit ću ovu temu u subadmin dio i nadam se da cemo dobit razlog zbog kojeg si kikan i tko je to uradio.
Samo mi napiši na kojem si serveru igrao.

c0C0

Ma ja sam ga kickao necu ni citati sta si vamo napisao jer mi je dosta vas klinaca sa servera !!!
10 puta sam smirivao stanje na serveru , ti nastavis REDS,Saint i ostali se smire,jedino ti faca izletis s psovanjem i vrijedanjem na serveru . Pa letiti ces jos 100 puta da se ohladis. Tubi i ja radimo koliko mozemo ,a vi nam s vasim postupcima i ispadima otezavate posao. Boli me briga tko si i sta si ,na serveru hocu da je MIR! bez vrijeđanja,psovanja itd.

vd|cube(im)

tubifeks

Prvi kick si od mene dobio a dobio je i HiV, posle te je Coco dohvatio...

Hiv te je opsovao a i ti si nešto...

I nemoj nazivati ljude klincima... da ja tebe ne bih nazvao balavanderom, jer tvoj rečnik meni ništa drugo ne govori.

Inače, ako vidite nik Bana a da je iz Hr taj krade nikove, koristio je i Pikachu itd.

BANA

Dosta mi je vas klinaca :clapping2 :clapping2 :clapping2       

Cekaj malo Tubi,ja sam usao i covek mi je opsovao kevu bez ikakvog razloga,pa sta treba da mu kazem,hvala? Nikad nisam psovao i vredjao nekoga niti koristio cheat! Otkud ja zanm sta ste vi radili pre nego sto sam ja usao na server,cinjenica je da ste mi izbacili bez potrebe.Jebes server i sve ako ne moze coveka da igra a da ga neko ne maltretira,treba vam uzeti admin,osilili ste se!!!

tubifeks

Ma gledaj, samo što sam ušao i imam šta da vidim, on te opsovao i popio je kick. Ti ako drugačije ne znaš i ti ćeš ga popiti kao i svi ostali.

Ti meni nešto pričaš. Dok vi dođete da igrate neko mora sve da vidi i da vas zaštiti...

Psuju sve redom, kako tebe tako i ostale, jednostavno se uzdigni iznad toga, ako ne možeš onda se ne razlikuješ od njih, mada mislim da je suprotno. Svakome može da izleti i ja to razumem, samo nemam vremena da vas opominjem, dok ja to radim ceo server se razgalami, onda ne znam koga ću pre.

Ako smatrate da treba da se opominje onda ja ne mogu da vodim računa više, toliko godina se igra i ne zna se šta je dozvoljeno...smešno.

BANA

Evo od sada kad mi neko opsije kevu ili bilo kako me licno uvredi ja cu mu se zahvaliti i zamolicu ga da me jos vredja. E sad bas me interesuje sta ce biti razlog za neki naredni kick a uveren sam da ce ih biti jel vidim smer tvog razmisljanja!!

stewzoR

tubifeks

Pa izgleda da ne vidiš...

domohomo

Pa nek suje kevu bitno da nije mater! :D

tubifeks

00:41:32  ^9BANA^7: : sly did you play for Elite Europe?
00:41:44  ^8||NooOooZ||Sly^7: : zezas nesto ?
00:41:47  ^9BANA^7: : ne
00:42:18  ^9( GAME_DEAD )Fox^7: : dome ogledaj se
00:42:20  ^9BANA^7:  znam jednog Sly igrao za elit erope clan
^9( GAME_DEAD )Fox^7: : :P
^9BANA^7: : mislio sam da je on
00:42:32  ^9BANA^7: : :D
00:43:23  ^9Fox^7: : ))
00:43:36  ^8||NooOooZ||doom^7: : :) bravo
^00:43:40  ^9( GAME_DEAD )( GAME_AXIS )Fox^7: : alo nedaj
00:43:42  ^9( GAME_DEAD )Fox^7: : )
00:44:17  ^9( GAME_AXIS: )BANA^7:  QUICKMESSAGE_GREAT_SHOT
00:44:23  ^8( GAME_DEAD )( GAME_ALLIES )*eXtreme**Mask*^7: : flag
00:44:39  ^9( GAME_DEAD )Nirvana^7: : cccc
00:45:17  ^8( GAME_DEAD: )//Munja//<Cica>^7: amare mani mene :D
^9( GAME_DEAD )Fox^7: : ahaha
00:46:06  ^8( GAME_DEAD: )//Munja//<Cica>^7: kakav lik
00:46:12  ^8( GAME_DEAD: )//Munja//<Cica>^7: lezi i gleda u flag
00:46:56  ^9BANA^7: : ovog sto su kikovali on svaki dan ovde na serveru
00:47:02  ^9BANA^7: : nikad nije kenja nesto
00:47:14  ^9Fox^7: : a ima glup jezik
00:47:15  ^8( GAME_DEAD: )//Munja//<Cica>^7: koga?
00:47:16  ^9( GAME_DEAD )BANA^7: : o sad ga isprvocirali
00:47:21  ^8||NooOooZ||Sly^7: : ko je leteo ?
Quote from: BANA on November 02, 2013, 02:05:31 AM
Dosta mi je vas klinaca :clapping2 :clapping2 :clapping2       

Cekaj malo Tubi,ja sam usao i covek mi je opsovao kevu bez ikakvog razloga,pa sta treba da mu kazem,hvala? Nikad nisam psovao i vredjao nekoga niti koristio cheat! Otkud ja zanm sta ste vi radili pre nego sto sam ja usao na server,cinjenica je da ste mi izbacili bez potrebe.Jebes server i sve ako ne moze coveka da igra a da ga neko ne maltretira,treba vam uzeti admin,osilili ste se!!!

Quote from: BANA on November 02, 2013, 02:21:06 AM
Evo od sada kad mi neko opsije kevu ili bilo kako me licno uvredi ja cu mu se zahvaliti i zamolicu ga da me jos vredja. E sad bas me interesuje sta ce biti razlog za neki naredni kick a uveren sam da ce ih biti jel vidim smer tvog razmisljanja!!

00:47:39  ^9BANA^7: : isprovocirali ga brate i svako normalan bi popizdeo
^9BANA^7: : da
^9BANA^7: : navuko si ga da popizdi
00:48:32  ^9BANA^7: : tubi tj
00:48:49  ^9( GAME_DEAD )BANA^7: : igra decko svaki dan
00:49:16  ^9BANA^7: : kako da igra kad ga kikujete
00:49:17  ^9buleT^7: : a ni manje :)
00:49:25  ^9( GAME_DEAD: )Zyprh^7: OPASNI ADMINI HEHE
00:49:29  ^9BANA^7: : rekao je idiote
^9BANA^7: : i niej neka uvreda
00:49:45  ^9Fox^7: : bana brais covjeka koji je u potpunosti kriv
00:49:54  ^9( GAME_DEAD )Fox^7: : domee t))
00:49:59  ^9( GAME_DEAD )Fox^7: : ))
00:50:00  ^9BANA^7: : ne nego mi krivo da kikuju ljude bzvz"
00:50:02  ^8( GAME_DEAD )||NooOooZ||doom^7: : :)
00:50:14  ^9( GAME_DEAD )Fox^7: : ))
00:50:15  ^9( GAME_DEAD )BANA^7: : jbt svaki dan odelti 10 ljudi sa servera ni zbog cega
^9( GAME_DEAD )Fox^7: : )
00:50:24  ^8( GAME_DEAD )//Munja//Bodzi^7: : pa i onaj name roka kroz dim celu ppartiju ja 5x kazem i niko nista?
00:50:26  ^9( GAME_DEAD )BANA^7: : ma nema pametnija posla
00:50:36  ^9( GAME_DEAD )buleT^7: : onda cuti
00:50:38  ^8( GAME_DEAD )||NooOooZ||doom^7: : svaka cast fox
00:50:39  ^9( GAME_DEAD )@M@R BOSANAC^7: : ma nista nije bezveze vjeruj mi ja znam ko niko kako je kad te kikaju :))
00:50:42  ^9( GAME_DEAD )Fox^7: : hvala dome
00:50:44  ^9( GAME_DEAD )Fox^7: : :)
00:50:49  ^9( GAME_DEAD )@M@R BOSANAC^7: : ja nmg igrati zbog derista
00:51:24  ( GAME_SPECTATOR )@M@R BOSANAC^7: : nista nije bezrazloga
( GAME_SPECTATOR )@M@R BOSANAC^7: : eto vidis :))
00:51:43  ( GAME_SPECTATOR )@M@R BOSANAC^7: : a sta ajde reci sto ja
00:51:54  ^8Fox^7: : aahahahahahaha
( GAME_SPECTATOR )@M@R BOSANAC^7: : znam jarane al to ti je kad me je tubi
00:52:00  ( GAME_SPECTATOR )@M@R BOSANAC^7: : iznervirao
( GAME_SPECTATOR )@M@R BOSANAC^7: : al eto ajd nadji koga sam ja sad u zadnje vrijeme vrijedzao
00:52:19  ( GAME_SPECTATOR )@M@R BOSANAC^7: : nikog znaci
00:52:21  ^8( GAME_DEAD: )//Munja//<Cica>^7: lool munjo
00:52:23  ^8( GAME_DEAD )Shula^7: : :)
00:52:26  ^9( GAME_DEAD )||NooOooZ||Sly^7: : :)
00:52:27  ( GAME_SPECTATOR )@M@R BOSANAC^7: : ako mogu udjem i igram ako ne
00:52:29  ^9( GAME_DEAD )//Munja//Bodzi^7: : :)
00:52:34  ( GAME_SPECTATOR )@M@R BOSANAC^7: : sta cu ja
00:52:52  ^8( GAME_DEAD: )//Munja//<Cica>^7: fox a fala za flag :D
00:53:23  ^8( GAME_DEAD: )//Munja//<Cica>^7: lool minjo

Limun je vređao nekoga na serveru našta je dobio upozorenja i nije izbačen sve dok nije nastavio sa bljuvotinama. Ostalo vidite i sami...

Fox.

DRAGONI BANA

Bana,dobar si igrac,ali samo  :ne_razumem kako ne znas sta je klip?
Cesto klipas,a to je takodje zabranjeno i zbog toga ide kick,mozda i zbog toga nekad dobijes kick,pa ti nebude jasno,moras to da nauciš.

BANA

Quote from: --FOX-- on November 13, 2013, 05:07:40 PM

DRAGONI BANA

Bana,dobar si igrac,ali samo  :ne_razumem kako ne znas sta je klip?
Cesto klipas,a to je takodje zabranjeno i zbog toga ide kick,mozda i zbog toga nekad dobijes kick,pa ti nebude jasno,moras to da nauciš.

Brate Fox,ja igram cod od 2004 g,nisam igrao poslednje 3 godine i prvi put u zivotu cujem za KLIPANJE!!! Ja ne radim nista ne dozvoljeno niti hakujem i bilo kakava sranja,a to sto je neko izmislio i uveo neke glupave zabrane to je vec nesto drugo,pa recimo ovde na serveru mozes da imas WH i da skriptas sa garandom i ko zna sta sve,ali ako nekom kazes Idiot odma letis :D  Tubi je sada postavio gomilu slika a poentu svega nije,to je namerno izostavio,a to je da je pre svega ovoga lik nekom svom iz ekipe rekao da je Idiot na sto mu je Tubi rekao onako drcno i iritirajuce " Nemoj da te posaljem na hladjenje"  i onda je usledio kick a posle toga je ovaj ispizdjen poceo da ga pljuje na serveru! Dobar je server,nema laga ali admini su kriminalni,tacno se vidi da jedva ceka da kikuje nekoga :D Jednom rukom igra a drugu drzi na kick opciji :D

VaiiiVaiii

kad smo Pedija (  :tease ) odvikli od klipanja....ni ti neces biti tezak zadatak

tubifeks

Lupaš gluposti, nisam to rekao, nikoga ja ne šaljem na hlađenje. Ne znam šta pokušavaš...
A da je rekao idiot nije, ne želim da citiram skota.

Uglavnom, svrstao si se zajedno sa njim.

Moje tvrdnje mogu da potvrde i ostali igrači, a ti...za tebe nemam reči...

Što se mene tiče, ne postojiš jer je tebi normalno sve ono što je dotični izjavio, zato zaboravi na igru pod nikom Bana.

P.S. Volim takve "normalne" dvolične osobe. I da, neko glupav izmislio zabrane, mislim da nisam jedini kod kojeg nećeš moći da igraš.

BANA

Nista ne pokusavam,covek je kikovan zbog reci IDIOT! Ti si mu rekao da cuti i da ce ici na hladjenje nemoj da se pravis mutav! Stavio si slike posle tog kika i kad je on popizdeo,a to je vec 30 igrac kojeg tako izbacujes. I sad i meni sa tim izdrkanim stavom pretis da necu igrati pod nikom Bana :D E tako se i tamo ponasas,kao da je tvoj server,jebes ljude u mozak,bezobrazan si i iritantan! Treba ti uzeti admin prava jel se izdrkavas sa njima !  :icon_grrr: :icon_grrr:

Fox.

Quote from: BANA on November 14, 2013, 01:41:22 AM
Nista ne pokusavam,covek je kikovan zbog reci IDIOT! Ti si mu rekao da cuti i da ce ici na hladjenje nemoj da se pravis mutav! Stavio si slike posle tog kika i kad je on popizdeo,a to je vec 30 igrac kojeg tako izbacujes. I sad i meni sa tim izdrkanim stavom pretis da necu igrati pod nikom Bana :D E tako se i tamo ponasas,kao da je tvoj server,jebes ljude u mozak,bezobrazan si i iritantan! Treba ti uzeti admin prava jel se izdrkavas sa njima !  :icon_grrr: :icon_grrr:

Bana,griješiš,jer braniš čovjeka koji je u potpunosti kriv,ja kazem ovo jer sam bio tad na serveru,poceo je da vrijedja,pa kad ga je tubi opomenuo,onda je poceo da piše rijeci koje se ne citiraju,a jasno se vidi na slikama...

tubifeks

Mogao bi da pripazis na recnik...

Idiot je rekao mozda prvi put, a posle je trazio da ga oralno zadovolji, upozorenje je dobio oba puta a drugi put sam mu rekao "pa ti to opet vredjas" a hladjenje ja nisam spominjao.

Ovo ti pisem jer nisi u pravu inace ja sa tobom nemam nista, rekao sam sta sam imao.

A to kako se ja ponasam, pa to svako moze da proveri...smesan si. Smetam samo takvima kao sto si ti, ne tolerisem uvrede, prevare. Koji god igrac da te je vredjao, kao i ostale na serveru bio je sankcionisan, to ti nije smetalo, samo svoje dupe gledas, ajde voljno si!

Kako te nije sramota, pises kako je normalno to sto je on vredjao, cak ni ne pokusavas da se izvuces.

Posrao si se kao krava kad se posere u kantu sa mlekom pa je sutne, da si je samo sutnuo možda bih je zadržao da spasem šta se spasti može, ovako nista...

filadendron

Quote from: VaiiiVaiii on November 14, 2013, 12:04:08 AM
kad smo Pedija (  :tease ) odvikli od klipanja....ni ti neces biti tezak zadatak
Pady sad klipa samo na praznom serveru...   :king:

VaiiiVaiii

Quote from: filadendron on November 14, 2013, 08:38:42 AM
Quote from: VaiiiVaiii on November 14, 2013, 12:04:08 AM
Pady sad klipa samo na praznom serveru...   :king:
:acute

c0C0

Kao prvo nije Tubifeks rekao da ide na hlađenje vec ja , nekim ljudima zbilja treba malo odmora od cod-a da shvate da nekoga vrijeđaju  , i da se takvo ponašanje ne tolerira na serveru . I zbilja kod nekih to radi, kada počne vrijeđanje kickam ga nekih 10-15 minuta kada se vrati na server pitam je li se smirio ili da nastavim. U vecini odgovora kaze da je i nastavi igrati te slicne pogreske ne ponavlja da ne bi opet bio uklonjen s servera. Dok ovaj Limun nakon sto je vrijeđao itd. uklonim ga jer za sve vrijedi ista pravila nakon sto se vratio kaze sve ono sto se vidi vamo iz SS. I onda ga ti krenes braniti tipa koji je ocito kriv.

Kao drugo ovo da mi jedva cekamo da nekoga kickamo , nezz sta da ti kazem. Meni se bas da svake sekunde kada se netko spoji pregledati njegov ip,alt tab na hlsw baciti kick i sebi da prekidam igru , zbog cega? zbog toga sto sam jedva cekao da pokazem da mogu nekoga kickati??  :facepalm:

I trece,al najglavnije biti ce kako Tubi kaze ,ako on kaze da nece netko igrati za njega je zavrsena igra na serveru .  :stoner:

P!ck 'n roll

Aman ljudi, ma sta se raspravljate, Bana neces ti odlucivati ko ce imati admin prava niti bilo sta zahtevati... Ja igram ovu igru od 2005, nikad cuo za tebe... ok, to i nije toliko bitno.. Negde u ovoj temi ti je tUBI NAPISAO DA SE IZDIGNES IZNAD TIH KRETENA, AKO NE mozes, onda si i ti isti... Laku noc, nema price, i svaki put kik kada prosere nesto... Neces ti buddy zavoditi red na serverima... Covek je postupio po pravilima comunity-ja, cao zdravo!!!  :offtopic

BANA

I ponovo pretnja "Mogao bi da pripazis na recnik" ???? Nisam pokusao cak ni da se izvucem?? Iz cega? Pa to sto se tebi ne svidja moje misljenje ne znaci da ja moram da ga povucem ili da ti se dodvoravam da me nebi kikovao sa servera.Ja ni jednom tebe nisam vredjao dok nisi poceo da me prozivas ovde na forumu,nisam nikog vredjao na serveru pa sam sa istog kikovan 100 puta sto zbog navodno WH,pa psovka,greska,kao hteo sam nekog drugog i tako dalje. Ako ti smeta sto igram dobro ili sto te kundacim  :whip3:trebao si mi to reci a ne da me kikujes 10 puta za minut a nisam ni usao na server. I sad si mi rekao da zaboravim da igram na serveru jel toboze ne svidja ti se to sto sam rekao da si neopravdano kikovao coveka,ne opravdavam njegove naknadne psovke ali ti si ih izazvao sa tvojim losim stavom,da je malo ozbiljniji server igrac kao ti ne bi nikada imao admin prava jel si izuzetno low skill i ti sam nisi kompetentan da procenis ko ima wh a ko ne, izbacujes ljude koji su posteni i igraju dobro i navodno ih kikujes zbog psovke itd.... Podrzace te ovde ljudi koji razmisljaju kao i ti,gomila ljudi se zalilo na serveru na lose admine,zao mi je sto znam ove dobre ljude iz klana i znam njihove stavove koji se ne poklapaju sa tvojim! Prica ima 2 strane koje treba pogledati,ti si tvoju stranu iskrivio kako ti odgovara,nisi postavio ceo razgovor izmedju tebe i lika :thumbdown odma si se nadrkao na mene i pretio mi izbacivanjem jel sam rekao da nisi postupio kako treba :thumbdown :thumbdown gomila ljudi kikovana bez objasnjenja :thumbdown sve u svemu ostaje to da nastavis da sjebavas server i da pravis od njega leglo haksora i klinaca koji ce trpeti tvoj nadrkani ego a igraci koji igraju kvalitetno ce potraziti novi server!!! Odjavljujem se ,ne mogu da te vaspitam,nisi jos spreman na to  :stoner:

vd|cube(im)

Ima na forumu pravila ponašanja na serverima, ako se njih nećeš pridržavati nađi druge servere pa igraj.....naši serveri naša pravila.

Ne znam tko si ti da sudiš i odlučuješ tko će imati adminska prava na serverima.  :hmm

Lang

he he he tako je  :tongue2
ako misle pojedinci da ce neko da ih trpi ,spusta igru , itd...grdno se vara
ako toliko dugo igras a ne znas sta je klip onda .....sta reci ?
psuju i to najvise admine pa nesto nisam video da oni  uzvracaju istom merom, vi ukazete na problem ,oni prate i deluju kako treba , prosto zar ne ?
Vase je samo da uzivate i igrate ,najlakse je je pljuvati po necijem radu.
p.s. nije tesko biti fin/normalan/ admini nisu pb pa da budu bezgresni
pozz  :king: