shōgun vs StrongBoy - 21 : 16

Started by password, November 01, 2013, 11:05:50 PM

Previous topic - Next topic

password

Ovde se dogovorite za vreme igranja meča.
Napominjem da 1 tim može da odigra 1 meč u toku 1 dana.

Svi mečevi moraju da se odigraju do 23.novembra 23 h . 24 novembra kreće eliminaciona faza.

*Svaki meč mora da se zakaže u vremenskom periodu od 18 h do 23h
*NOW! Močevi mogu da se odograju pre 18 h, ali im ne garantujem Live Stream!

Dogovor.

Dogovor se vrši isključivo preko xfire grupe - http://classic.xfire.com/communities/eunetsdleague/roster/ gde su admini podeljeni po  grupnim fazama A, B, C, D.
Svi admini klana koji nisu u grupi, dužni su da izadju iz neke Xfire grupe i da se pridruže našoj xfire grupi EUNET Hosting maniji SD ligi

Nakon što se timovi dogovore za meč, timovi su dužni da potvrde vreme i datum meča na BITANGE FORUM u rubrici posvećenom tom meču.

Meč
Pre meča. admini timova su dužni da provere guide svome timu, u suprotnom igraju na svoju odgovornost.
posle meča Admini timova su dužni da okače screen shotove sa obe mape na BITANGE FORUM u rubrici posvećenom tom meču.
Demo se traži isključivo na BITANGE FORUM u rubrici posvećenom tom meču. Mogu da zatraže najviše od 3 igrača demo.

SB Kreowski

Wozdra decki

molio bi predstavnike vaseg  klana da predaju par termina za igranje pa da mogu razmotriti sa svojim igracima kada nam pashe

Hvala

pRINCO

Masem,

evo sto se nas tice, ovih dana u vecernjim satima, iza 21h moze...

Vidim jos sa svojima tocne dane, a ako vi imate koji fiksno, predlozi, pa se vratim sa odgovorom!

SB Kreowski

ćelo kad ces  platit tu pijacu  :drinks2

mozel  14.11  u 21:00h  ???  potvrdi

pRINCO

Cini se da nas nema dosta za veceras... Potvrdit cu jos do 19h sigurno! :) Mozda bude promjene, cekamo tonya!

pRINCO

Moze veceras u 21h?
nisam datum gledao!!! Mislio sam da je danas 14! :S  :omg:

SB Kreowski

nema nas  veceras...  :fighting:

sutra jedino   :tease .............. ili cemo se  morat  dogovarat  neki termin za sljedeci tjedan  :R

pRINCO

Bitno da svi pisu s mog profila acda se mene ne pita haha :ne_razumem

pRINCO

SB Kreowski

Vidio sam sa  svojim deckima ipak moze veceras u 21h

Dogovoreno

CU?  :handshake:

pRINCO

domohomo

pRINCO

SB Kreowski

cestitke  Shoguncima na pobjedi...  sretno u daljnjem djelu natjecanja

nasi utisci...  meni i Matrikz-u  je laggalo tako da  nismo bili od neke  pomoci a RHINE ono cisti pogodak SVAKA CAST

pRINCO

"Meni i tonyu (iako je imao mali ping) isto :) Sve je kroz vas prolazilo hehe

Nego, proucio sam vas protiv SU, pa je bio logican izbor, da vas iznenadimo rhine-om, umjesto dawnvilleom haha  :tease :tease" - neXt

GG jos jednom od ekipe shōgun-a!

password

Carentan : 13 : 7 (zbog jumpa+1)

Rhine : 14: 3