admin noooz rocknrolaa

Started by rocknrolla123, August 10, 2013, 07:41:01 PM

Previous topic - Next topic

rocknrolla123

evo potrudio sam se napraviti account ovdje samo da vam javim kako vas dragocjeni admin /nooooooz/rocknrolla ili kako mu je vec nick haxa na sd serveru.. nije ni cudo sto sve manje ljudi dolazi zar ne? ne ne pisem ovo jer me je "owno" jer kao i ja dobro znate da se decko jedva krece mapom,bombe kako baca boze mi pomozi  samo sta sebe ne ubije ali ako ista zna onda je to wallaimat..stavarno se trudi ne biti ocit tipa ja ga pratim i imam slusalice na glavi i cujem da je netko na burgu u grmu njegov pokret je sljedeci pogleda prema grmu i vjerovatno nezna dal ga je cuo ili nije pa zato rade trci na drugu stranu mape kako ga ne bi otkrili..stvarno jadno..pratio sam ga 14 rundi u spectatoru tako da nema sumnje u ovo sta trenutno pisem..
pozdrav..i oduzmite tom maheru rcon da vas ne bruka...
btw:ako vam treba dokaz samo promijenite nick i pratite ga iz speca recordajte poslije pogledajte demo sa devmapom..necu jos to obavljat za vas..

nobe`pd

Quote from: rocknrolla123 on August 10, 2013, 07:41:01 PM
evo potrudio sam se napraviti account ovdje samo da vam javim kako vas dragocjeni admin /nooooooz/rocknrolla ili kako mu je vec nick haxa na sd serveru.. nije ni cudo sto sve manje ljudi dolazi zar ne? ne ne pisem ovo jer me je "owno" jer kao i ja dobro znate da se decko jedva krece mapom,bombe kako baca boze mi pomozi  samo sta sebe ne ubije ali ako ista zna onda je to wallaimat..stavarno se trudi ne biti ocit tipa ja ga pratim i imam slusalice na glavi i cujem da je netko na burgu u grmu njegov pokret je sljedeci pogleda prema grmu i vjerovatno nezna dal ga je cuo ili nije pa zato rade trci na drugu stranu mape kako ga ne bi otkrili..stvarno jadno..pratio sam ga 14 rundi u spectatoru tako da nema sumnje u ovo sta trenutno pisem..
btw:ako vam treba dokaz samo promijenite nick i pratite ga iz speca recordajte poslije pogledajte demo sa devmapom..necu jos to obavljat za vas..
kako mozes covjeka optuzivati da haxa kad nemas nikakav dokaz za to. bar si mogao recordati pa postiviti na forum.a da haxa do sad bi bio uhvacen i izbacen iz klana posto admini redovno hvataju haxore po serverima. ja sam siguran da je covjek cist a i jos dosta igraca ti moze potvrditi da nema nista. :stoner:

rocknrolla123

Jacⱪ Sparroⱳ™

Quote from: rocknrolla123 on August 10, 2013, 07:41:01 PM

A ko si ti?

RockNrolla

Evo ovako nazovimo ga decko ili deckic nosi nick Legendary hunter..niti znam ko je niti sam ga vidjao na sd..ovo su njegove reci...http://www.zaslike.com/files/z71cgknbk17pi7a5d5.jpg..nemojte obracati paznju na ovog napacenog deckica nego ga lepo banati sa foruma i kikati sa servera..ovo je samo ono sto sam uspeo slikati pored jos njegovih pogrbnih reci..

Black Hawk

Jeste,ja sam ga bas pratio.Covjek haxa i treba mu oduzeti rcon da bi balavci poput tebe mogli da se sire i "laju" po serveru.

Predlog:Idi negdje i zuri u sunce.

P.S.
Ne diraj mi rollu,slomicu ti noge u kuku :)

RockNrolla

Mani ga Black..vidis samo po ovom postu sto je objavio i kako ga je napisao da nema veze s vezom..i mani to rekla kazala od nekog ljubomornog deckica..Ovako ako si vec takva faca ili se trudis dokazati Legendary hunteru sto kad si pravio accaunt nisi stavio svoj nick nego rocknrolla123..detinjasto..sto kad si bio siguran da ja haxam nisi lepo snimio i stavio na forum nego me vredjao bez ikakvog razloga..svi znaju kako igram i kakav sam lik..e sad ti sto vuces neke traume iz detinjstva i sto lecis svoje komplekse na ovaj nacin to je tvoj problem..ja ovde dodjem da se opustim druzim i izigram i svi znaju da nikad nisam ni opsovao niti koga ikad uvredio..Probaj naci sebi neku drugu zanimaciju i vodi nesto sto se zove normalan zivot :stoner:

nobe`pd

P!ck 'n roll

ma ovaj je igrao već po nickom hunter. i nahvatao sam ga vec, tada još nisam imao pbss ali imam yt snimak
http://www.youtube.com/watch?v=-ch0e0TbyhU

domohomo

Ma ajd sto haxa, al sto nemoze pogodit slona to je neoprostivo!!!!!!

nobe`pd

RockNrolla

Nabijem vas na drsku od metle :)..lako se vama zajebvati ovde je otvorena vrlo ozbiljna tema  :yes

Black Hawk

Rola,na koju si metlu mislio brate,ako si mislio na onu veliku onda cu se naljutiti hahaha :)

RockNrolla

Na onu za ciscenje snega...haha :rofl

nobe`pd

Black Hawk

Quote from: RockNrolla on August 12, 2013, 02:01:16 PM
Na onu za ciscenje snega...haha :rofl

Hahaha,vjerovatno je tebi godila dok zelis i nama da das :D

RockNrolla

Bogme bilo je lepih trenutaka..uostalom videces i sam :D

P!ck 'n roll