Famiglia - the trophey room

Started by husky, December 10, 2008, 11:37:35 PM

Previous topic - Next topic

husky

Sjecamo se:

A ovo ne znam kome je upuceno, ali samo dokaz da nije M@rio neka crna ovca u tom klanu. Evo jos jedan iz pećine.

To be continued....

*SPARTANAC*

bio sam prisutan.....mada je moj drug igrao pa nisam hteo da mu smetam, inace bi ga kickao, mali je preterao....ako bude bilo org public bice strozijih pravila.... NADAM SE 8|

don_gagi

I posle ovog treba da postoji neko ko ce pomisliti da ovaj deckic Husky nema nista protiv naseg klana,vec je samo posten deckic koji kao geek,kao na avataru,samo sedi ispred kompa i igra na public serverima i skuplja ss od svih nepravilnosti koji se tamo desavaju!!!!!!!! :suicide
Tri puta zakljucavate teme,i ti opet postavljas istu sliku!?!?!  :icon_grrr:
A za ovu drugu sliku,sto kad si tako fin i posten i kulturan,nisi stavio i objasnjenje,kome je to upuceno,i zbog cega,i kako si ti i jos jedan tvoj kolega iz klana odjebali tog momka pre tog prozivanja....a sto je najgore,i pored toga znas da to nije bilo tebi upuceno,al si sav posten pa resio da isterujes pravdu za druge!!!!!! Ovi treba da se stide sto ponekad nemaju dovoljno zivaca da se uzdrze od komentara i vredjanja,i za to su dobili sugestiju i upozorenja....al ti...ja vecu gnjidu od coveka nisam video nigde,to je dno dna!!!
A bolje da vezbas i pokusas da dobijes koji war protiv nas pa da te ss skljupljas u trophey room!!! :icon_dick:

Al_Capone

Ne razumijem kako mozete braniti nekog ko tako psuje, to je van pameti. Umjesto da kazete ,da nasa sramota,kikat cemo itd ti (vi) tu nesto glumite...

I kakva je to tvrdnja cuj da dobijete kakav war protiv nas,pa stvarno jel vam to vrhunac sto poneki fw dobijete. Vi ste razlog vise zasto ja igram samo cb warove ili warove protiv provjerenih klanova, a ne protiv likova koji nemaju ni org i takve izjave daju.

Beba

HAHAHAHA Spartanac i  Husky N0 1 !!!  Jucer dok su bitangice izgubile od NAS war lijepo sam pito Spartanca poslje wara jer ima mozda SS od 1 mape a on mi napise: Aj FoF.. Jer to u redu ? molim bitange da odgovore.... Nisam ja kriv sta smo bolji.. kisii kisiii  :-* :icon_bad: 

vulle

:icon_bad: :icon_bad: :icon_bad: :icon_bad: :icon_bad: :icon_bad: :icon_bad: :icon_bad: :icon_bad:      :shok :shok LEP JE SEKS PAO NA TOJ MAPI  :aug

la_famiglia_m@rio

Evo napokon mogu i ja nesto rec u vezi ovog.....husky ja priznajem da sam pogrijesio i ispricavam ti se u svoje ime!!!!!!!ali to sta ti moj klan prozivas pecinom..... to ti nemogu nikako porec :-[ :-[.decko vam je lijepo reko da ih kikate vi ste mu odgovorili da odjebe mislim u tom smislu .husky malo si si previse zabrijo na te ss-ove.ne znam sta time oces napravt.ja mislim da se zelis nekome uvuc u bulju.........:icon :-[ ja mislim da ti ipak nesto imas protiv la_famiglije.kad nas oces tako napravit budalama.ponasas se ko da si boga za jaja  povuko????ne znam sta oces s time napravit...

SEKTOR

KIKAJTE OVOG HUSKYA IZ KLANA SAMO VAS SRAMOTI............. :dummy :dummy :dummy

I NEMOJTE MI NISTA ODGOVARATI.....NEMOGU VAS SLUSATI LOCK

jape

Sve je pocelo ovako... :)
mzb je opsovao hmater nasem voljenom drugu, D!lom4nu   ;D
:shok

pa dalje...

Beba

Ne ZABORAVITE ODG NA MOJ POST I PITANJEEE prije nego sto LOCKATE !!! :yahoo :||

SEKTOR

A TI JAPE I VECINA ZTS I JESU CHITERI  :icon_dick: :icon_dick: :icon_dick: :icon_dick:

jape

la_famiglia_m@rio

Znaci tako cemo ...svi su se okomili na la_famigliju stavrno to nije uredu..odjedanput se sad javio i ZTS Klan.hahahah pa nemogu vjerovat koji ste vi.............vama zivot znaci  cod 2 pa stvarno niste normalni .......

jape

Pa, ovo je upuceno mom klanu (KC).

vulle

ZTS--- se raspao :bad2 :bad2 :bad2 :rofl ALI DAWNVILLE mnogo dobra partija bila mzb nas bas zabavljao :rofl :rofl   :icon_bad: :icon_bad: :icon_bad: :icon_bad: :icon_bad: :icon_bad: :icon_bad: :icon_bad: :icon_bad: :icon_bad: :icon_bad: :icon_bad: :icon_bad:

la_famiglia_m@rio

By MZB:) pozz svima........slusaj alo ko je mali?!?!?! i slucaj nemoj ti meni govorit da sam  ..jedan iz pećine'' da ti nebi uso u tu pećinu ok!!?!?!? ja sam ljepo i haskyu i spartancu da kikaju vulleta jel provociro je cijelo vrijeme i govorio da smo chiteri i meni spartanac kaze odjebi i onda mi opet nesto ovaj reko i ja sam onda njemu opsovo i tako eto a vi samo staljate ss jel imate jos koj...By MZB poosa

vulle

OMG ladno sam sada ja krviv,na kraju a rec nisam reko na toj mapi.....  :icon_bad: MBZ kooliko godina imas 6 ?i ako nemas,mentalno si razvijen(NERAZVIJEN)  kao sestogodisnjak....  :icon_bad: :yahoo

Beba

Vulle mentalno si ti diabola i retarda, suti tebe se ovo ne tice nego gosp Fotografa(japea)koji se zeli ocito dubokooo uvuc u pak !! I jos jednom ne zaboravite odgovorit na moje pitanje sa 1str i ostalima iz mog klana.. thx  :-* :party2 :party2 :party2 :party2 :party2 :party2 i od banajte Sektora !!  :suicide :suicide :icon_dick: :party2 :party2 :party2

jape

vulle

omg beebo daj nauci padeze molim te.... da bi mogli PRICAT.... i kakav odg zelis da si pro gamer i da si dobio 1 war u zivotu ? EVO SVE POHVALE U IME BITANGA KLOCA ZTS-a I SVIH KLANOVA SA BITANGI vi ste PROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO KLAN  :icon_bad: :icon_bad: :icon_bad: :ziveli :ziveli :ziveli :ziveli :icon_bad:

Beba

N01 Vulle.. !!!  :icon_dick: :icon_dick: Nema sta, pametniji si i od Einsteina! Skidam ti kapu...

vulle

la_famiglia_m@rio

Vulle stavrno si smijesan pa  ne znam kolko ti imas god cim pises ovakve nebuloze ponasas se ko dijete sa tim forama..npr moj tata je jaci od tvog daj molim vas ljudi pa koji vam je k.....!!!!zajebavajte se pa nismo djeca boze mili!?!!?!?!?!??!

vulle

pa ja se i zezam a vi tj vasi ortaci shvataju sve ozbiljno..... :computer

Al_Capone

Da string ne bi banove ovdje dijelio, lockat cu ovu temu, no:

Husky nemoj vise postavljat ss-ove od familije kad psuju sve redom i prostace na serveru, mislim da su svi dosad vidjeli o kakvim se likovima radi, jape je dodatno docarao. Ti ispadas zlikovac jer, postas ponasanje pojedinaca koje ne prilici na bitange serverima,kako bi skrenuo paznju klanovima tih pojedinaca da sankcionisu ili se opamete.

Bitange se izvinjavaju u ime  spartanaca sto ti je rekao FOF tj odjebi i time te duboko uvrijedio te besplatno ce ti poslati paket lotos maramica da bunar suza obrises.

Bolji ste od bitangi jer ste dobili fw nema govora, jos kupite orgove samo i bicete pro.