News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

kikanje

Started by Tot, July 28, 2013, 02:21:50 PM

Previous topic - Next topic

Tot

Volio bi da mi je netko rekao ako mi je zabranjeno igranje na bitange serverima.Hvala.

DexonDee

Nisi dao 100 evra :D

Najljubaznije molim tog sto ga je izbacio sa servera neka mu kaze jer ja ne vidim razlog zasto bi Tot bio izbacen sa servera...

vd|cube(im)

Možda je razlog onaj SS zbog kojeg te sve ovo vrijeme nije bilo na serverima i ts-u, valjda ce se javiti onaj ko te kikao i objasniti.

Tot

Razlog sto me nije bilo na ts je selidba u drugi grad i promjena posla.Sto se SS tice  to je kreovski slikao,na njihovom war serveru.Da jedna stvar bude jasna ja nikad nisam na bitange serverima koristio nikakva sranja a to sa kreovskim je druga prica sto cu ja rijesit sa njim.

Jacⱪ Sparroⱳ™

Evo nasao sam SS iz privatnog dela koje je slikano na BITANGE serveru.

Tip BLOGER   |   78.3.122.4:60014    |   T-Com Croatia, Hrvatski Telekom d.d., Croatian Telecom Inc., Zagreb, Croatia

mrzim citere   | 78.3.122.4:60090    | T-Com Croatia, Hrvatski Telekom d.d., Croatian Telecom Inc., Zagreb, Croatia

3thw.

Quote from: Jack Sparrow on July 28, 2013, 03:15:44 PM
Evo nasao sam SS iz privatnog dela koje je slikano na BITANGE serveru.

Tip BLOGER   |   78.3.122.4:60014    |   T-Com Croatia, Hrvatski Telekom d.d., Croatian Telecom Inc., Zagreb, Croatia

mrzim citere   | 78.3.122.4:60090    | T-Com Croatia, Hrvatski Telekom d.d., Croatian Telecom Inc., Zagreb, Croatia

I ostade covek bez reci ! Jack preterao si :D

Tot

da i????kad sam ja imao taj nik?Nikad.Kakav zagreba ja sam do prije 2mj bio u rijeci.Je imas ip adresu ako da provijeri.

vd|cube(im)

Quote from: Tot on July 28, 2013, 04:26:56 PM
da i????kad sam ja imao taj nik?Nikad.Kakav zagreba ja sam do prije 2mj bio u rijeci.Je imas ip adresu ako da provijeri.

To je adresa providera, kao sta je telekom Srbije tahovska 2 Beograd...

Tot

IP Address  :78.3.122.4
Country :  CROATIA
City  : Split

DexonDee

Bas me zanima kako ce se ovo zavrsiti jer koliko ja znam TipBLOGER nije Tot ali kao sto kazem to je koliko ja znam

Jacⱪ Sparroⱳ™

To je slikano 15.4.2013.

T-Com Croatia, Hrvatski Telekom d.d., Croatian Telecom Inc., Zagreb, Croatia
A ovo ti je gde se nalazi centar tvog provajtera, tj "T-Com"-a.

Za Deksona.   :*
Pep Guardiola slap Thiago Alcantara ~ Dortmund vs Bayern 4-2 German super Cup 2013

Tot

Je ti mene planiras i dalje kikat da vise ne ulazim i gotovo??

mrvica_******|2shooorty|

i cemu sad opet kikanje ,...i to sa mix servera  :omg:   :facepalm: