News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

pb_plist/pb_kick

Started by tipico, July 06, 2013, 04:00:31 PM

Previous topic - Next topic

tipico

Situacija na sd serveru je katastrofična... shvaćamo mi igrači (barem neki) nije lako biti administrator servera i uvijek biti na serveru,pogotovo u vašem slučaju gdje nije jedan server nego njih par koji su uvijek puni... pa ako nije problem da stavite bar na SD server mogućnost glasanja za kik igrača koji koriste hakove.. bar za probu.. nemate šta izgubiti,a i pouzdanije je nego dijelit nekim novim igračima rcon ako ste na tu opciju pomišljali :)

LP
nemojte što zamjeriti

pozzz

Black Hawk

Losa ideja po meni,jer na serveru nazivaju chiterima i one koji to jesu a boga mi i one koje nisu.Kad dodje pro igrac koji ne koristi cheat,odmah zapomagaju njubovi a za njima i ostatak servera i onda slijedi glasanje i ode covjek ni kriv ni duzan.Moje misljenje,mozda grijesim.

J.Lopez

I ja mislim da slaba ideja, onda cejo si sami votat za novo mapo itd.

tipico

Ako neko igra dobro, igra dobro to se valjda zna ,ako igras igru dugo bar u zadnje 2,3 godine kad je krenio taj hax boom onda mores skontat dobrog igraca, a ako ne mores skontat lika sa fzjcoy nickom kako ima wh i to ocit onda ne znam... Uostalom black hawk i meni si neki dan govorio da imam wh a igram od 2006... Ali nećemo o tome , ja sam samo dao prijedlog kako da se riješi situacija koja je nastala zadnjih dana , nista ne košta probati... J. Lo ne možeš putem toga mijenjati mape to nije onaj call vote u game opt, već  konzolna naredba valjda sta ja znam

Black Hawk

Tipico sve si upravu,sigurno da sam ti reko da imas wh ali ja se cesto puta zezam kada kazem nekom da ima wh,ali eto kazem ja da imas wh pa ce mi se prikljuciti jos 2-3 igraca pa jos njih nekoliko i ti ode sa servera a nemas cheat.Vjerovatno bi Bitange stavile takvo nesto na srv da je funkcionalno i ucinkovito  8)

J.Lopez

aja, pb_kick x ~ onda bi mene nonstop kickovali :D vec su me na garage serveru jednom ;)

tipico

Haha a jbg desi se i mene su par puta na drugim serverima kikali, a sta se može hh desi se

Ma ko nije kriv i nema nista  može prec preko par kikova... Jeli bolje i to nego kao zadnjih dana da udjes a dva panja upale aimbot i sta ? Admina nema i corak, ipak vise ti ukelja igru taj bot sa aimom nego onaj sa whom

pacov.

Slažem se sa tobom da je SD postao katastrofa.Mnogo se haxora nakupilo,cini mi se kao da su svi sa COD Manie prešli na Bitange.To sa glasanjem za kik nije loša ideja,a ne bi bilo loše ni postaviti da na serveru vrti xfire svih admina,od 5-10-15 ljudi neko mora biti online.

tipico

Da kao situacija na maniji... Recimo oni su digli org server ali za sada slaba posjecenost, bio sam prisutan na njihovom orgu kad je bilo 20 ljudi u 5 min je 10 popilo ban od onoga GGnesto... ( nisam upoznat sa tim pa ne znam točan naziv)  tako da mislim ko je vjeran bitangama bio on server org ili ne igrat ce tu , samo da se uvede napokon bar malo reda a ovaj način bi sigurno 50 % ustedio truda adminima