News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Skriveni motivi iza filma WORLD WAR Z ?

Started by Lang, July 03, 2013, 03:27:12 PM

Previous topic - Next topic

Lang

Pogledajte uopste nije losa , niti naivna prica ....
Skriveni motivi iza filma WORLD WAR Z
nemoj brojati preglede njegovih video priloga ovde,pogledaj oficijalnu stranicu i videćeš da milioni njih prate Aleksa.To što kod nas više vole izvore sa b92,ap,rojters,to je već druga stvar.Aleks nikada ne govori nešto za šta nema dokaze ,a to što još nije uhapšen od strane USA vlade je zato što živi u Teksasu,gde zakon nije isti kao u ostale USA države.Aleks ima veliki broj pristalica u ovoj američkoj saveznoj državi i njegovo hapšenje bi pokrenulo lavinu sukoba unutar SAD_a.s./komentar  gledaoca/
pozz Lang

Hitman

Black Hawk

El Muerte

Pratim Alex Jones-a vec ima 3-4 godine.
Covek ne lupa nista a sama cinjenica da su pokusali 2x da ga ubiju govori u prilog tome da govori istinu.

Tasmara

Da se najezis.... Nisam do sad cula za ovog coveka, ali cu ga od danas malo bolje upoznati.
Ona semenara stvarno postoji, negde na severu, a jednom sam na nekom videu cula da ce nas ostati svega 400-500 miliona :) "Nas" :)

Lang

Alex Jones  sa prevodom , da malo nekome skratim vreme pretrazivanja itd.
http://www.google.rs/#output=search&sclient=psy-ab&q=alex+jones++you+tube+sa+prevodom&oq=alex+jones++you+tube+sa+prevodom&gs_l=hp.12...7415.15775.0.17879.10.10.0.0.0.1.455.2305.0j6j2j0j2.10.0....0...1c.1.19.psy-ab.rAZOQH5Drqg&pbx=1&bav=on.2,or.r_qf.&bvm=bv.48705608,d.bGE&fp=9e82937e9ad2b53&biw=1680&bih=946
svasta ima de se vidi i cuje,drago mi je da nekoga interesuje Alex J.
p.s.Tasmara da li ce tu biti mesta /400-500 miliona koji treba da ostanu/ i za bitange servere sa postenim igracima , predpostavljam da ce biti zombi mod ,ho,ho,ho  :rofl
pozz by Lang

Hitman

teoretičari zavjera uvijek imaju široku publiku

Tasmara

Nadam se da ce citere samo misomorom, mi posteni ostajemo samo  ;D Sprdam se, di bokte, ne pratim ja politiku... Ne bi da se mracim bezveze, kad ionako niko nista ne preduzima... Te stoga odbijam da slusam besmislice i opterecujem mozak Dacicem i ostalima  ;D Al eto ovo me privuklo ^_^

DexonDee

Mogu samo reci jednu stvar a to je pogledajte te americke filmove kako spremaju ljude psihicki na nesto pa posle par godina se to i desi...kao sto je bili neki filmovi teroristi napadaju ameriku bla bla bla i eto kao "napali" su je...

Znaci samo nas spremaju na nesto psihicki i sutra kad se to desi mi cemo reagovati "a to sam vec video nista novo" to je moje misljenje

Lang

Hitman brate i ja sam tako mislio ali se vreme ono bas,bas,promenilo  :(
Hrana,tehnika/nikada nije bila losija/,odeca, ma bukvalno sve,Sada kada neko kaze stara dobra vremena ili ovo sve sam nabrojao/i milion stvari sto nisam/ stvarno su stara i dobra vrenena.
Tako da nisam siguran da si bas u pravu.
Izgleda da samo mrvice dolaze u siroke narodme mase.Evo ti zadnji primer ovog amera sto trazi azil u Rusiji , nije zbog spijunaze Rusije ili nekog drugog,vec Evropskog parlameta/ili sta vec/  i miliona privatnih korisnika kao sto si ti ili svi mi,pa ti prosudi sada.pozdrav ! :doc

Jacⱪ Sparroⱳ™

VaiiiVaiii

izgleda da se termin "plansko zastarevanje" vise ne vezuje samo za sijalice i tehnicku robu...
dodjosmo i mi na red

Vennoxia

Zanimljivo,filmovi  Zeitgeist su nesto slicno ovom...mada ne verujem da ce se to desiti za vreme naseg zivota.Mozda tek posle,to je spor proces,naterati ceo svet da veruje u nesto sto nikad ne bi.

Lang

Kao sto nismo verovali u ovo a nije bilo a postalo za vreme nas  :)
http://imageupload.co.uk/files/9pb5eb06t8m3px172r13.jpg
ho ho ho !

Jacⱪ Sparroⱳ™

Quote from: Lang on July 18, 2013, 03:10:53 AM
Kao sto nismo verovali u ovo a nije bilo a postalo za vreme nas  :)
http://imageupload.co.uk/files/9pb5eb06t8m3px172r13.jpg
ho ho ho !

"In the Beginning, Physics and Chemistry made the Earth."   :this
Evo, ispravio sam ti greske.   :)

Lang

Du Hast  !
Sunshine - Cocane

Zver

Zaitgeist movement su takođe globalisti !

Alex Jones je legenda ...