Do kada cemo ovo vidjati na serverima?

Started by Black Hawk, July 03, 2013, 01:07:20 PM

Previous topic - Next topic

Black Hawk

Stvarno nema smisla,ovo se ponavlja iz dana u dan kada na serveru nema nekog od admina.Ja ne kazem da sam ja neko cvijece,nekidan sam dobio kick jer sam opsovao server,pokajao sam se jer mi je taj server, tacnije Cube dopustio ponovo da igram nakon sto je bilo nekih zezancija i hvala na tome.To je bilo potpuno opravdano.Odmah sam usao na server i nisam pitao zasto sam kickan jer sam znao i necu da se pravim lud,greska je greska!

Ali mi nisu jasni ovi ljudi koji psuju majke,oceve,mrtvu familiju,sestru,itd.Pa zar nema za njih neki ban?Vjerovatno neki igraci nemaju oca ili majku ili su dozivjeli neku drugu nesrecu u porodici i nije im ugudno kad ih neko vrijedja na takav nacin.Uostalom da je najnormalnija situacija kad ti neko psuje najmilije nije ti svejedno.Evo bas jutros je jedan dobio na rjecima pa je psovao sve zivo kad god bi ga neko ubio.

Naravno,nemojte me pogresno shvatiti ovo se ne odnosi na admine i njihov posao,jasno je da ne moze biti admina 24/7 ali kad se vec nadju tu neka mjere budu malo rigoroznije :)

P!ck 'n roll

da je bio neko od admina sigurno bi ga izbacio... Verovatno nije... Toga je uvek bilo i bice... To je cisto kucno vaspitanje, nema veze ni sa adminima ni sa serverima... Samo roditelji mogu da uticu na to, ali u ovakvim slucajevima je vec kasno...  :stoner:

Black Hawk

Ma znam brate to sam i napisao gore,i rekao sam da ne mislim na admine mozda nisi fino citao ali ovo je krajnji stadij nekulture i odgoja kao sto si rekao.Samo ih treba banovati i sve ok :)

bucky

i tebe bi trebalo banovati zbog bahatosti i psovanja po serverima :whip3: :whip3: :whip3:

Black Hawk

Hahaha a brate samo sam reko mojoj ekipi da su njubovi i nekome sam reko "ma mars",kick i cao zdravo,ali ne vrijedam nikoga batice :*

nobe`pd

taj softa igra cesto na sd serveru i cim ga ubijes vredja i psuje. sve pohvale za cube-ta covjek cim mu javis odma kika pacijente. :)

Black Hawk

Ovaj Truth je najveci balavac na serveru ali nekako se uvijek nadje na tu kad nema admina pa onda dobije na rijecima,nazalost onim ruznim :S

J.Lopez

bio je banan par puta jucer ali lik se vratio i opet psoval..

RockNrolla

Ma ja sam ga kickao i juce i jutros...treba ga banati :stoner: