News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Sramota!!!

Started by The DoctoR, June 30, 2013, 10:32:13 PM

Previous topic - Next topic

The DoctoR

Samo cu reci da su BITANGE SERVERI OTISLI U KURAC!OD kako su neki novi likovi se pojavili i poceli dobijati rcone i kikuju zbog gluposti kao mene sad kao ono ''jump''
Nije ni cudo sto stariji igraci nece da igraju vise na SD i druge servere bitangi jer se od danasnjih debila pojedinih nemoze igrat normalno!
Nema vise servera kao sto su bili prije 4-5 god nego sad neki balavci kikaju!
Balavcad gubava!!!
Pi!Nemam rijeci!!!

tipico

Izražavanje ti je na razini te ''balavčadi'' i jesi tu opće upućen u pravila igre na serverima ? koliko ja znam taj ''jump'' šta ti se ti tako nažestio ti je zabranjen..

Tasmara

Smiri se, nemoj da pises kad si nervozan. Nisi u pravu sad jbg. Ko da ne znas da jump nije dozvoljen. Ne znam sta ti bi sad da tako popizdis. Nije Pdy balavac, zna zasto te kika. Ja nisam htela, ali sam znala da neko hoce, zato sam te prvo opomenula. Smiri se, ne prepoznajem te :/

P!ck 'n roll

Pa vidi ovako, javis se ovde, kazes da su nam otisli serveri u kurac, da su igraci na njemu balavci i ono Pi, to mi je extra... Hvala ti sto postojis i molim te sledeci post neka ti bude pristojniji i slikovitiji... Niti znamo ko te je kick niti koji je jump... de malo dodji sebi i smiri gace jer ces biti banovan na forumu i serverima ako budes nastavio da pises ovakve postove

Paddy

Ja sam te kick zbog jumpa, a ti samo nastavi s ovim rjecnikom!!

STEK

$tring

Quote from: The DoctoR on June 30, 2013, 10:32:13 PM
Samo cu reci da su BITANGE SERVERI OTISLI U KURAC!OD kako su neki novi likovi se pojavili i poceli dobijati rcone i kikuju zbog gluposti kao mene sad kao ono ''jump''
Nije ni cudo sto stariji igraci nece da igraju vise na SD i druge servere bitangi jer se od danasnjih debila pojedinih nemoze igrat normalno!
Balavcad gubava!!!
Pi!Nemam rijeci!!!

1.JUMP je zabranjen. Mozda si nepismen ili nisi citao, ali pri ulasku na server ti pise da je ZABRANJEN JUMP. Procitaj pre nego sto krenes da mitingujes kako je to normalno. Ne nije normalno, i kod nas je to zabranjenjo kao i na svim takmicenjima koje organizujemo.

2.Svako moze da igra gde mu je volja, pa isto tako i ti. Sto dolazis na nase servere ako ti ne valjaju? Idi, igraj se tamo gde ti je super.

3.Administriranje servera je tezak i mukotrpan posao, bas zbog toga sto gomila ljudi nema originale. Da imate svi originale, bilo bi bukvalno 50x manje posla.

4.Debil,Balavcad gubava = warn 20% pa ti slobodno nastavi. :)

GEN black

Quote from: The DoctoR on June 30, 2013, 10:32:13 PM
Balavcad gubava!!!
Pi!Nemam rijeci!!!

Nisu ljudi prestali igrati na serverima zbog admina i toga sto ti kazes ,vec zbog takvih kao sto si ti i ekipa iz teme PBSS (teme sa foruma) u kojoj Cube svaki treci dan objavi po 40-50 ss-ova . Malo se zapitaj ,nasao si ti da komentarises ko je kakav i ko zasto kicka ,pogledaj prvo sebe. Korsitio si hak,jos i nakon toga imas obraza da tvrdis da nisi i da pravis pola komjunitia budalama i jos na sve to dodjes sad i komentarises neke ovakve gluposti . Imas pravila koja se vaze za sve . Vaze i za mene i za tebe i za sve igrace i admine podjednako . I nemoj vise da se prosipas sa ovakvim glupim postovima na forumu.

Tasmara

STEK

Quote from: Tasmara on July 01, 2013, 10:04:04 AM
:shok :shok :shok :shok :shok kakav hak?!
Jednom ga upalio na 2 minuta,cisto da vidi kako izgleda,nista strasno.

The DoctoR

Kao prvo ono jumpa gledalo nije ali dobro..
Drugo ne interesuje me opste dali ce te me banovati sa foruma servera i svega...samo slobod
Kao trece jeste serveri su postali prelosi odkako su pojavili ''NOVI MOMCI SA RCONOM'' ali sta je tu je...samo derite...
Cetvrto to za hax mogu samo ljubomorne duse da pricaju jer kolko god da igraju nikad naucit nece pa onda znaju samo lajat kao STEK i ostala mnogobrojna drustvina CoD2
I pod 5 samo nastavite kao sad i sve ce biti u redu!Sve najace!

Vennoxia

Bezveze pises...jednostavno nemoj igrati ako ti smeta ovde...Nije lepo da vredjas.

STEK

The DoctoR

drago mi je da imam fana koji drzi SS koji su stari i do 2 godine!
Da stek upalio sam i svi vi cisto da vidim kako to izgleda i to nema potrebe da krijem!Upalio sam ga bio i na manje od 2 minuta i tu nisam vidio nikakvu zabavu jer igram cod2 eo 5 godina i da haxam nebi se smarao po pubova i bio bih banovan na cb kao da sam haxao na cb-u waru ali eto...Nikog ja ne vrijedjam moja greska je sto sam sinoc bio full nervozan ali sad je kasno ali svejedno...uzivajte i pozz

STEK

The DoctoR

Mozda vidis da je cojek iz hrvatske koristio key koji sam ja ukrao?

GEN black

Quote from: The DoctoR on July 01, 2013, 08:12:20 PM
drago mi je da imam fana koji drzi SS koji su stari i do 2 godine!
Da stek upalio sam i svi vi cisto da vidim kako to izgleda i to nema potrebe da krijem!Upalio sam ga bio i na manje od 2 minuta i tu nisam vidio nikakvu zabavu jer igram cod2 eo 5 godina i da haxam nebi se smarao po pubova i bio bih banovan na cb kao da sam haxao na cb-u waru ali eto...Nikog ja ne vrijedjam moja greska je sto sam sinoc bio full nervozan ali sad je kasno ali svejedno...uzivajte i pozz

Izvini stvarno ne znam sta je to CB?!? :O   Pa tamo ima vise hakera nego na pubovima. Od deset warova na CBu moj klan dobije 4 na "forfeit" ili conflict... Sad si ti jedini koji igra CB ovde. Izvini molim te,nisam te prepoznao. A ovo sto STEK cuva SSove i treba da cuva. Nailazio sam ja na par igraca ,obrisem SS pa se pokajem . Kasnije kao bude: "Ma imas li ti neki dokaz da sam ja haxao" i slicne stvari. Uostalom ,samo ti cepaj kako hoces...ne bih puno da se zamaram ,nego vidio sam temu pa reko cisto da bacim komentar.

J.Lopez

RockNrolla

Dodjes ovde okacis takav post pravis budale od nas pljujes po bitangama serveru glumis neko ludilo..prijateljski savet umesto tog nicka Doctor stavi nick Pacijent..Pozz:stoner:

P!ck 'n roll

Ovo je odlicno, de smrade idi igraj negde drugde, sram te bilo.....

The DoctoR

Kao prvi Ti Batman si toliko retardiran da ne vidis da je to zbog toga sto sam banovan zbog keya sto sam ukrao?
Fanova uvjek ima vidi se !  :offtopic

J.Lopez

aj prestani vrijeđat! nije to fan nego google search btw LoL  :shok

hardwell.

sto si tu dosa vrijeđati ? ...ajde izgubi se i ne vraćaj se gofe   :offtopic u ostalom sto si isa krasti key?

domohomo

P!ck 'n roll

Quote from: The DoctoR on July 02, 2013, 05:48:48 PM
Kao prvi Ti Batman si toliko retardiran da ne vidis da je to zbog toga sto sam banovan zbog keya sto sam ukrao?
Fanova uvjek ima vidi se !  :offtopic
sada si 100% moj idol

$tring

Dovidjenja. Seljacina si, i ne treba trositi reci na tebe uopste. Ban,lock,the end....

:)