Ban na Ts3

Started by Garfild :), June 20, 2013, 07:06:51 PM

Previous topic - Next topic

Garfild :)

You are banned permanently. By:cube
Samo mi reci sto si izbriso posto gore...mene bi bilo sramota da se tako ponasam  :rant2: :icon_grrr:
Ko sve nema admina majko bozija !

DexonDee

$tring

Quote from: Garfild :) on June 20, 2013, 07:06:51 PM
Samo mi reci sto si izbriso posto gore...mene bi bilo sramota da se tako ponasam  :rant2: :icon_grrr:

Sad ce te sigurno odbanovati nakon ovog posta... :) Evo dacu ti savet. Kad te admin (ma na kom forumu/sajtu/ts-u) banuje onda ostvis post ovakav:

'Pozdrav, danas sam banovan na vasem TS-u pa me zanima razlog s obzirom da ne krsim pravila community-a, niti sam radio bilo sta sto bi prouzrokovalo ban. Predpostavljam da je u pitanju greska, pa vas molim da me odbanujete ili mi date bar neko objasnjenje zbog cega sam banovan'

To bi recimo bilo prikladno. A objanjavati 'ko sve nema admin' je potpuno kontra-produktivno.

DexonDee

Pa decko je reklamirao na TS-u neki drugi server za COD2 a koliko znam to je zabranjeno...

vd|cube(im)

Quote from: Garfild :) on June 20, 2013, 07:06:51 PM

Tražiš stalnu sobu i dobiješ. Lijepo ti se napiše da ne možeš doći na naš TS i reklamirati druge servere i sajtove, umjesto da kažeš OK ti se praviš pametan i ponovo vraćaš isto. Zato si dobio BAN, jer i uz upozorenje ti ideš kontra pravila.
Ako ti nije jasno u toj tvojoj balavoj glavi da ti pojasnim, ne možeš doći npr. u coca-colu i reklamirati pepsi ili obrnuto. Samo ovo izgleda ti ne može shvatiti, ali ćeš shvatiti jako brzo da nećeš UNBAN dobiti i sad ću ti još banati i nalog na forumu pa se žali mami i tati.

Ci_vodarbord

Kad sam video da je Vlade napisao post pomislio sam da je opet napravio klan!
:D