News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

HUMANITARNA AKCIJA ZA POMOĆ OBITELJI POK. RAMBA

Started by vd|cube(im), May 29, 2013, 11:36:11 PM

Previous topic - Next topic

vd|cube(im)

27.04.2013.g. iznenadnom smrću nas je napustio naš drugar Drago Vojnović, poznatiji u virtualnom svijetu kao *budaletine* potpredsednik Rambo. Legendarni lider budaletine cod2 i wot klana.

Ovom humanitarnom akcijom želimo pomoći njegovoj obitelji, za one koji ne znaju Rambo je iza sebe ostavio suprugu i šestero djece.

Otvorena su dva računa na koja je moguće uplatiti novce i to devizni za one van Srbije i dinarski račun za on iz Srbije.
Molimo vas da se odazovete ovoj humanitarnoj akciji u skladu sa vašim mogućnostima.

DINARSKI RAČUN:

DEVIZNI RAČUN:

P.S.   MOLIM VAS DA OVAJ LINK   http://www.bitange.com/forum/community-talk/humanitarna-akcija-za-pomoc-obitelji-pok-ramba/   POSTAVITE KAO STATUS NA VAŠEM XF-u KAKO BI POMOGLI DA OVA AKCIJA BUDE UČINKOVITIJA. ZAHVALJUJEM...

DexonDee

Zver

Nesto nije u redu sa instrukcijama za plaćanje na dinarski račun, ja bih rekao da je to devizni račun. Probao sam da uplatim, i nisam uspeo ...

vd|cube(im)

Quote from: Zver on May 31, 2013, 05:51:48 PM
Nesto nije u redu sa instrukcijama za plaćanje na dinarski račun, ja bih rekao da je to devizni račun. Probao sam da uplatim, i nisam uspeo ...

Sad sam razgovarao sa ljudima iz wot-a i kažu da je to sve u redu. Trebao bi netko od njih doći na forum i pojasniti malo oko uplata.