News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Za SRB Clan

Started by .:Chunky:., December 07, 2008, 12:02:58 AM

Previous topic - Next topic

.:Chunky:.

TnT-u,elek-u,komy-ju,headhunter-u,spider-pigu,tony-ju,frozen-u,Yody,....itd. svima se izvinjavam zbog ovog sranja sto sam napravio.Nisam znao da tu mogu da trazim clan mislio sam da bitage REGRUTUJU.Stvarno se svima IZVINJAVAM!!!Vise necu praviti takva sranja.

Toliko od mene,ako hocete da se ja-Chunky vrati u clan javite se na xf ili ovde napisite.Ako me odbijete onda cu znati da sam se duboko zajebao sto sam to napravio.

Izvinite svi clanovi SRB-clana! 8|

kAZAA!

Jao Chunky zajebo si se..uzasno...

-Sumljam da ce moci da se vratis jer je Tony UZASNO TADA bio ljut a tony ljut NIKADA GA JA NISAM VIDEO ... ama bas nikada, e sada ja nisam za da se vratis jel ti ona recenica " Ako treba da napsutim SRB Clan za vas, izacu odmah " nije bila uredi ni 0% ... .. . . .. .

To je bilo od mene....vozdra  :hat

*SPARTANAC*

HAMSTER???????????????
JA NE VIDIM DA PISE HAMSTER, ne mozes tek tako ostale clanove da stavis kao da samo neka TACKICE!!!! :diablo :dummy
Protiv!

tnt74

Prvenstveno si mene razocarao jer sam imao mnogo lepse misljenje o tebi a mislim da sam se tako i postavio prema tebi,trebao si samo da mi kazes sta NAMERAVAS i veruj mi imao bih razumevanja(jer bitange su mnogo veci klan i najverovatnije najbolje organizovan klan na prostoru bivse Juge tako da bih imao razumevanje zbog cega zelis da budes njihov clan) jer nijednom clanu klana nije zabranjeno da bude clan jos nekog klana.Dok god sam ja LIDER klana za tebe je srb klan lock toliko od mene.

Mephisto

Ej ljudi a da te fore raspravljate na svome forumu na svome vebu jer mislim ovo je samo uzaludno iskoristavanja naseg web prostora.
Kontas jbt nije to ovo dnevni list 24SATA da mos pisat sta hoces ak nema veze s bitangama.

clumsy

u pravu je Mephisto.

LOCK

$tring