News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

....

Started by esteban, May 17, 2013, 06:50:54 PM

Previous topic - Next topic

esteban

de nek neko dode na server napravit reda... toliko vas ima rcon i ne moze netko biti online?!  :omg:

Tasmara

Ja nisam stizala ajpijeve da pohvatam  ;D Ovo danas uzas... Ne znam sta je ovo ...  :(

esteban

RockNrolla

Ja sam jutros igrao isto bila ludnica..al jbg srede se stvari :yes E sad desi se da nekad nema nikog od admina (posao,druge obaveze) ne sedi niko pored kompa 24h..treba i to razumeti :stoner:

esteban

razumijem ja to sve, ali moze te nekom drugom dati rcon koje normalan i bude na serveru, meni prvi na pamet padne Gavra. ima jos takvi par igraca sto su oke i zele pomoc :D

vd|cube(im)

Dovoljno ljudi ima rcon od servera, moglo je još deset njih imati rcon, a da nema nikog online.

Gavra koji psuje na serveru na nacionalnoj osnovi nije zaslužio igrati na serveru, a ne da ima rcon od njega.

vein

Ja dobijem kick zato sto mi je nick bio hax2max (cb mix team), usao sam posle cb matcha malo na public da odigram i napravio solidan score. Ne dugo zatim dobio sam kick. Ludak je tada bio u igri na serveru, pomislio sam da je on, ali rekao mi je da nije i da sam verovatno dobio kick zbog nicka.  :ne_razumem
Ne znam ko sve ima rcon i ko bi to mogao da uradi, ali stvarno bilo mi je neprijatno!
A sto se tice haxora, da se ja pitam prebacio bi server u original i strimovao ga i zavrsen posao! Dokle god je ovako uvek ce biti haxora i admina, kojima ce se smuciti igra. Znam po sebi, imao sam rcon od raznih publica ranije, uvek kad udjem da igram spamaju mi da kikam tog i tog. Ovako sednes igras kao covek. Bice mozda ljudi koji ce psovati, to je standardna stvar ali haxora ce biti znatno manje i bice milina za igru.  :ziveli ;D

vd|cube(im)

Dva puta smo prebacivali ovaj SD server na ORG i nakon prebacivanja na ORG server je zjapio prazan. Vraćen je na crack i trebalo je više od godinu dana da se vrati ovolika pojećenost. Probali smo i sa Main ctf serverom koji je bio 24 sata pun, sad je isto toliko prazan.  :hmm

esteban

ne znam ja nisam vidio za Gavru da psuje  :wink: ne bitno to je bio samo primjer, pa i VNZDJ je oke decko i mogli ste njemu dati rcon... ne mora nitko znati  :super a sto se tice org server ja sam za, kad nekom kazes da haxa i onda taj frajer odmah ajde cb ajde cb i te spike... nije istina da netko ko igra 2-3 god da nema org  :thumbdown ja znam napamet 30 igraca koji ce dolazit samo da bude server org a ne ovako svakavi debila dode i zivce ti kida... ja razumijem i posao i obaveza ali tako se samo razjebe server kad nema tko kickat...

vd|cube(im)

Quote from: esteban on May 18, 2013, 03:10:10 PM
ne znam ja nisam vidio za Gavru da psuje  :wink: ne bitno to je bio samo primjer, pa i VNZDJ je oke decko i mogli ste njemu dati rcon... ne mora nitko znati  :super a sto se tice org server ja sam za, kad nekom kazes da haxa i onda taj frajer odmah ajde cb ajde cb i te spike... nije istina da netko ko igra 2-3 god da nema org  :thumbdown ja znam napamet 30 igraca koji ce dolazit samo da bude server org a ne ovako svakavi debila dode i zivce ti kida... ja razumijem i posao i obaveza ali tako se samo razjebe server kad nema tko kickat...

Šta se tiče Gavre ja sam ga kikao sa sd-a radi tog sranja i ima dosta ljudi sa rconom za sd.

Ti znaš, a ja znam da smo 2 put stavljali na org i da žive duše nije bilo...imali smo i usporedno 2 servera jedan org, a drugi crack pa je org uvijek bio prazan....oni koji su zagovarali da se prebaci na org nikad nisu ni ušli na server....

esteban

ne kazem da nisi upravu, ali pogledaj server vise nema onih stari igraca koji ne haxaju i normalno se ponasaju sve neki klinci i haxeri  :ne_razumem

vd|cube(im)

Quote from: esteban on May 18, 2013, 03:35:06 PM
ne kazem da nisi upravu, ali pogledaj server vise nema onih stari igraca koji ne haxaju i normalno se ponasaju sve neki klinci i haxeri  :ne_razumem

Znam da sam u pravu jer smo probali sa SD-om, MAIN i MIX serverom, nije išlo, prazni serveri. Punili bi ih ljudi iz poznatih klanova po sat vremena uvečer i to u početku,kasnije su bili prazni.

Prednost je ta sta kad nekog uhvatiš da haxa ili psuje možeš mu banati GUID pa se ne može vratiti na server, ali opet trebaju za to biti admini na serveru. Mana je ta šta su serveri prazni. PB je isti za crack i za org, a to šta je strimovan org ne znači ništa kad je zadnji update bio prije par godina pa ovi novi chitevi prolaze i na orgu kao i na cracku.
Imate listu subadmina na forumu i slobodno cimajte kad je sranje na serveru, ako nisu na serveru uvijek ima netko online na xf-u i može odraditi kick bez ulaska na server.

vein

Verujem ti u potpunosti na rec, znam da je server nekada bio original, tada sam doduse i ja slabije igrao na njemu iz istog razloga... uvece je znao biti pun ali se takodje znao i brzo isprazniti... Ima li sanse da se ubaci onaj mod sto je ranije bio na izoni, kada bilo ko napise vulgarne reci, da ne navodim sada primere, dobije automatski kick ili upozorenje.  ;D

pacov.

Quote from: vnzjd on May 18, 2013, 04:51:02 PM
Verujem ti u potpunosti na rec, znam da je server nekada bio original, tada sam doduse i ja slabije igrao na njemu iz istog razloga... uvece je znao biti pun ali se takodje znao i brzo isprazniti... Ima li sanse da se ubaci onaj mod sto je ranije bio na izoni, kada bilo ko napise vulgarne reci, da ne navodim sada primere, dobije automatski kick ili upozorenje.  ;D
Šteka server zbog tog moda :D