Chiter |InKvIzItOrI|B4R4B4

Started by BaNaNaMaN, December 05, 2008, 06:11:42 PM

Previous topic - Next topic

BaNaNaMaN

ja mislim da je ovo CHIT!! kolko se ja razumem ali slabo se razumem  :rofl, pozdrav za guettu lidera klana.... sta da ti kazem, osim sramota. :icon_dick: :icon_dick: :icon_dick:

pozdrav od BaNaNaMaN-a :hat :hat :hat :hat

Staljin

rosenrot

Dajte ljudi skulirajte se malo klan nema svoj server,a i kad igramo war protiv drugih klanova,sve nam izgleda sumnjivo.
Znam značenje campanja,teamspeaka,slušalica i kompasa,al de se malo vrratite i vi u dane kad ste bili bez servera i kad su vas drugi klanovi derali.  :aug  :awm
Naravno ovo neopravdava chitanje na vašem war serveru,ja nisam ni prisustvovao war-u kad je igrao B4R4B4 , al zato sam bio danas i gle čuda : PRVI PUT U SVOM нIVOTU (IMAM OKO 800-900 SATI COD2 нIVOTA) NISAM KILL-A OSTVARIO Š TO JE VAN PAMETI  :||

pa zar to nije izvanredno...da se  :suicide, i dečki nemojte ovo shvatati kao optuоivanje,nego nemojte da kaljate ime celog našeg klana pojedinci to nezasluоuju... :doc

from Moris a.k.a. Rosenrot with love  :diablo

rosenrot

izvinjavam se zbog malko ekavice ("celog") ja sam iz bosne i оivim u zenici a ekavicom je lakše kucat po tastaturi pozzz :hat i оiveli :drinks2

BaNaNaMaN

ma nisam se ni naljutio, ni razocarao... samo sam bio happy sto sam prvi put uhvatio citera :rofl :rofl, pricao sam kasnije sa guettom i rekao je da je to kao bio fejk.... i kad zoves fejka,zovi nekog provernog, a ne bilo kog...
A sto se tice tvog opravdanja, da ako si pocetnik, pa treba da kucas citeve, potpuna glupost!!! pa ja kad sam bio noobara(i dalje sam ;D) ja nisma ni pomisljao da kucao citeve, a kamoli da ih ukucam!! misli da igra nema poentu ako imas citeve...

rosenort respect :ziveli :ziveli :ziveli

rosenrot

Ma volim kad ovako neko,pokaоe bar trunku respecta,Banana tsvaka čast,оiv ti meni i zdrav bio,al ako se sretnemo preko nišana,moоda i ne bude tako  :camper . Respect i  :drinks2 :drinks2 :drinks2 :drinks2 :drinks2 :ziveli :ziveli :ziveli :ziveli :ziveli

Al_Capone

Quote from: rosenrot on December 06, 2008, 10:05:01 PM
ja sam iz bosne i оivim u zenici

Komsija hoces kupiti 7300 gt 256 MB za 40 KM??

TaZa

Ako je AGP hocu ja odmah! Eto me sa odmuta za pola sata :)

Al_Capone