News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

NOVI BITANGE FORUM

Started by $tring, April 23, 2013, 03:59:15 PM

Previous topic - Next topic

$tring

Kao sto vidite, forum je upgrade-ovan i preseljn na novi hosting... Sve prakticno sa korisnicke strane ostaje isto, osim sto cemo vremenom ubacivati neke interesantne MOD-ove.

Ukoliko primetite da nesto ne radi kako treba, ostavite ovde poruku...

Team.iNfamous*DrDrift

Ok je nova tema, svidja mi se, ali iskreno nisam neki fan SMF-a.
Mislim da bi jedan community kao ovaj trebao da ima licencirani vBulletin ili IP.Board.

Toliko od mene.

$tring

Quote from: Team.iNfamous*DrDrift on April 23, 2013, 04:33:55 PM
Mislim da bi jedan community kao ovaj trebao da ima licencirani vBulletin ili IP.Board.

Toliko od mene.

Slazem se da je vBulletin daleko bolji, ali za ovaj obim Community-a SMF sasvim ok radi posao... A iskreno, nekako sam se i navikao na njega.... :) Bar sto se administriranja tice.

tubifeks

String, primetio sam da je u postovima problem oko kvačica, na Š dodaje slovo i, a na Č Či.
Možda je problem sa starim postovima, možda toga neće biti u novim postovima.

Izgleda da jeste.

Evo primer starijeg posta
http://bitange.virtualneture.com/forum/index.php?topic=10992.0

$tring

Sad cu da proverim.... sredjivao sam yu slova, ali vidim da jos ima problema.

DexonDee

Slovo Ž takodje nije ok izbaci nesto kinesko :) a koliko vidim Š Ć Č su ok

pacov.

I na mom nicku nije ok slovo Č   :punk

P!ck 'n roll

Quote from: $tring on April 23, 2013, 04:49:17 PM

Toliko od mene.

Slazem se da je vBulletin daleko bolji, ali za ovaj obim Community-a SMF sasvim ok radi posao... A iskreno, nekako sam se i navikao na njega.... :) Bar sto se administriranja tice.
Matori koja je cena vBulletin??? Posto vidim jbg da nema free varijante... interesuje me, da vidim da li bi ja to mogao platiti.... mozes i u inbox da mi napises...
Ima tamo cena itd, ali neki koji bi nama odgovarao... ti znas koji je

pacov.

Quote from: Batman on April 26, 2013, 05:58:41 PM
Quote from: $tring on April 23, 2013, 04:49:17 PM

Toliko od mene.

Matori koja je cena vBulletin??? Posto vidim jbg da nema free varijante... interesuje me, da vidim da li bi ja to mogao platiti.... mozes i u inbox da mi napises...
Ima tamo cena itd, ali neki koji bi nama odgovarao... ti znas koji je
Cijena je oko 200 $.Može se nabaviti i za đabe,ali ilegalno..:D VB je za forume koji imaju preko 100 dnevnih postova jer mu je bolje optimizirano pretraživanje i pregled nego kod SMF-a,međutim za ovaj forum SMF je najbolje rješenje.

Team.iNfamous*DrDrift

A pocemu je SMF najbolje resenje za ovaj forum? Mozda kao free resenje mada opet tu se lomi sa phpBB i myBB. Modifikacije za SMF oko 60 posto njih radi a ovih 40 posto stvara bagove, cak moze da zezne i mySQL bazu.

Da nije DzinerStudija i njegovih modernih tema, SMF bi zastareo....

vbulletinu i ip board-u ne moze niko ni da pridje, znaci nema sta tu da se poredi. Da nije tako ne bili licencirani.

Ja sam samo rekao svoje misljenje jer smatram da ovaj forum ima kapacitet za tako nesto.

Normalno ako ne zelite da placate, mozete da se kockate :D Skinete Nulled verziju i gotovo xD