News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

BAN???

Started by stopsmoru-thc, April 22, 2013, 08:03:51 PM

Previous topic - Next topic

stopsmoru-thc

Neko me je upravo banovao sa servera ni krivog ni duznog i hocu da se ta nepravda smesta ispravi!!!
Igram pod alijasom stopsmoru^thc

Grave

Prvo, ton kojim se obracas nije prikladan za forum. Drugo, koristis rcon blocker. Trece, haxao si danas na Garage serveru za sta imam i snimak. Jos nesto?

stopsmoru-thc

Prvo, moje post nema ton.

Igram godinama unazad na ovim serverima i nikada nisam ni koristio, ja ne znam ni sta mi ti pises da ja koristim.
Odmah ti prilozi snimak da vidim i ja sta to koristim...

Nikada ni ruznu rec na ovim forumima i serverima nisam rekao niti znam kako se haxuje i sta je to rcon blocker.

Dakle prilozi da vidimo svi sta ja to radim.

I dalje protestujem jer sam potpuno neosnovano banovan, unapred kazem, jer znam sta sam radio, a sta nisam i zelim da se po hiitnom postupku odbanuje moj alijas, jer nema razloga da mene neko banuje pored toliko ljudi koji se stvarno time sluze.

Veliki pozdrav za sve CoD igrace!

stopsmoru-thc

Ja covek preko 30 godina, kad ubodem malo vremena da igram igricu, vi mene banujete... I to malo zabave u zivotu mi oduzimate potpuno neosnovano. Umesto da igram CoD sat vremena, ja piskaram po forumu... :(

EDIT: I? Jos uvek nema tvog dokaznog materijala?

Grave

Quote from: stopsmoru-thc on April 22, 2013, 09:16:14 PM
Ja covek preko 30 godina, kad ubodem malo vremena da igram igricu, vi mene banujete... I to malo zabave u zivotu mi oduzimate potpuno neosnovano. Umesto da igram CoD sat vremena, ja piskaram po forumu... :(

EDIT: I? Jos uvek nema tvog dokaznog materijala?
Za rcon bloker ne postoji dokazni materijal, a video ces dobiti u toku veceri.

stopsmoru-thc

Brate ne moj da me zajebavas sa tim budalastinama nego me odbanuj, igram Cod vec godinama unazad, zadnje dve godine slabo od kada su stigli klinci :)........ ako imas statistiku pogledaj malo od 2010 pa unazad ko sam i sta sam..... brate imam 35 godina i nikada u zivotu nisam koristio nista, jednostavno kada se ne bavis tim stvarima i ne znas sta znace kao sto je moj slucaj....:(

Jbt.odu zena i deca od kuce na par dana, taman sednem da se opustim i setim starih vremena kada me ti totalno sjebes, daj Jagodinac ne zezaj me brate..... :)

I daj vise da vidim sta sam to radio i uradio, a nisu citovi i vredjanje.

Grave

Dobio si unban jer sam overwrite demo na kome se vidi svasta. Iskljuci taj rcon blocker. Nadam se da necemo da imamo problema na dalje. Uzivaj u igri.  :stoner: