News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Problem

Started by .:Chunky:., November 19, 2008, 05:52:09 PM

Previous topic - Next topic

.:Chunky:.

Da li neko moze da mi pomogne kad pokrenem cod5 pise mi code_post_gfx_mp is corrupt or unreadable?

gaston 78

da li moze pomoc instalirao sam igru sve ok kako treba medjutim odmah me izbaci kad hocu da je pokrenem tipa please tell about microsoft problem???instalirao sam nove drajvere i direct x!!!grafika mi je 7600\256 i skinuo sam pach ali ne reaguje i dalje me izbacuje??molim za pomoc!!! :icon_grrr:

Al_Capone

gaston 78

hvala za pomoc ali nisam nasao nista shodno onome sto meni izbacuje??da nece uopste u igru da udje nego odmah onaj error!! :||

$tring

gaston 78

Quote from: string on December 01, 2008, 02:08:50 AM
Meni isto.  :cray
pa sta si uradio jel ima pomoci ili nema!!! :camper

tihi

Probaj jednu glupost,mozda pomogne. pretpostavljam da koristis onu jeftinu verziju koja kosta koliko prazan CD disc,pa ti key pravi problem,jer igra pokusa automatski da proveri key pri logovanju. Disabluj internet konekciju pa probaj da statrujes. Meni se to desava kad igri dune da proveri key, mada uz malo dovitljivosti ,uspevam da igram.

5i5a

za ovo prvo pitanje
instalirao sam u XPu. nije radilo, ista greska. instaliram u Visti i radi. onda sam folder zone iskopirao iz druge instalacije u prvu i sve je radilo normalno (kad sam iskopirao samo code_post_gfx javljao je neke druge greske). 
i tako...
pa ti vidi

Belick

Moze meni pomoc? kako da igram mp cod5?

Labello

instaliraj, skini pec i igraj...cela nauka.... :icon_eek: