Aj preporucite mi neke USB slusalice!

Started by Podpredsednik, November 16, 2008, 02:51:03 AM

Previous topic - Next topic

Podpredsednik

Dao bih najvise 2500 din (30EUR), prvenstveno mi trebaju zbog COD-a, do sad sam koristio ove obicne
Ne znam kakvih modela ima, ali inace kad sam kod nekog na kratko probao neke glomazne, posle sam imao osecaj u usima kao da sam na dnu mora! A moje stare su mi bas prijale. :cray

Da, naravno da imaju i mikrofon! :)

SOLID

Quote from: Podpredsednik on November 16, 2008, 02:51:03 AM
Dao bih najvise 2500 din (30EUR), prvenstveno mi trebaju zbog COD-a, do sad sam koristio ove obicne
Ne znam kakvih modela ima, ali inace kad sam kod nekog na kratko probao neke glomazne, posle sam imao osecaj u usima kao da sam na dnu mora! A moje stare su mi bas prijale. :cray

Da, naravno da imaju i mikrofon! :)
Vidim po ovim tvoji da je to genius, a to je po meni najgora postojeca marka!!! :diablo
Uzmi ti nesto od Logitech-a i neces pogresiti...

Podpredsednik

Ma to su neke najjeftinije moguce, ali su mi jako dobro lezale na usima, imao sam osecaj kao da ih ne nosim!

zlenzlla

Evo ti Predsednice prave slusalice. http://www.geniusnetusa.com/detaprodtw.php?idsubcate=30699&idcate=30616&idprod=30704

Genius-ove su pilotske slusalice i imaju otvore tako da su mnogo bolje od vecine drugih. Ja ih imam vec neko vrijeme i prezadovoljan sam. A najbolja stvar je sto su jako jeftine. Ja sam ih pre par mjeseci platio 25 KM (12.5 Evra), a vidim sad da su pale na 16 KM (8 Evra).
Sigurno se neces pokajati ako ih uzmes.

:rnr :rnr :rnr :rnr :rnr :rnr

SOLID

http://www.jkcomputersystems.com/Assets/Pictures/items/MU-HEA-L-981000009.jpg

Brate ovaj ZLEN ZILLA veze nema  ;D...hehe

Veruj mi uzmi ti nesto od Logitech-a i neces pogresiti....samo nemoj uzimati te glupe velike sluske meni je licno muka od njih ....
jel kad odem do igraonice obicno imaju takve velike sluske koje ti preznojavaju usi ili sta vec...

Evo poglledaj sliku na ovom linku, ja imam takve.... pre jedno 5 meseci sam ih platio 2500 dinara, sad ih verovatno ni nema u prodaji ali uzmi nesto slicno...
Pre svega pogledaj u COMTRADESHOP-U.
http://www.jkcomputersystems.com/Assets/Pictures/items/MU-HEA-L-981000009.jpg

Pozz  :ziveli :ziveli

Zver

zlenzlla

Tako je Zveri. Solid nemoj da pricas o necemu ako ne znas sta pricas.   :spiteful Ako si uposte pogledao sliku ili bar procitao moj post, onda si morao da vidis da ove slusalice nisu zatvorene na usima nego imaju tri velika otvora preko kojih vazduh ulazi/izlazi sto onemogucava znojenje usiju i zagluvljivanje od prejakog zvuka u malom, zatvorenom prostoru. A sve u svemu za 8 evra dobijes 10 puta vise nego sto platis!  :drinks2

Podpredsednik

Zverko, daj i ti predlozi neke, ti se razumes u tehniku!

Zver

To sto ti ja preporucim, bice ti skupo, do 2500 dinara, nista ne mogu da ti preporucim, ja inace imam Stanton DJ2000

Citadel of Pain

Logitech su su neverovatno lose..nas nekoliko je uzelo i to vrlo skupe modele, nisu nam potrajale ni par meseci...
Sve slusalice za komp su jaako skupe sa obzirom da su gomila plastike koja ispusta onaj grozni plehani zvuk.

Ko ti ovde kaze suprotno nikada nije stavio prave sluske na usi i skapirao razliku.

Predsednice evo ti moj savet.

U audio opremu ( sluske, zvucna karta, pojacalo...) s stvarno vredi uloziti malo vise love, isplati se na duze staze.
Nece ti se kvariti, imaces zvuk koji ce ti prijati usima ( ne kilu decibela i skripe koju ti proizvode ove govnarije za par hiljada dinsa) i
nece zastareti pa da moras menjati (kao sto te teraju sa racunarskim komponetnama).

Zato ustekaj love, nemoj da ti bude zao, i uzmi Senhheiser HD 465. Cena im je negde oko 6 000 din ali je razlika u klasi, na spram onih kompjuterskih plastikanera, ogromna i jednom kada se tvoje usi naviknu na njihove mekane tonove neces moci nazad.
Ja sam ih uzeo pocetkom godine, za nedelju dana su ih kupili i String i Rudy. Prednost im je sto nisu potpuno zatvorene tako da se mogu koristiti i za kompom, znaci trpe sate i sate na garaоi.
Da se razumemo, nisu to neke high end sluske, imam i takve kuci, ali su za ono za cega je tebi potrebno vise nego sjajne!
Mogu se kupiti i u NS-u pa ako te bude zanimalo javi se, meni nece biti tesko da ti ih isporucim za Opovo  :bye2

Citadel of Pain

I da...mic kupis posebno za 250 dinsa i to je to.

DiDaN

Ja ti preporucujem Sennheiser HD 202 imas ih u Mitros Music-u......cena im je oko 35$......ja koristim isto Sennheiser (HD 435).....stvar ukusa......btw....sta ce ti usb slusalice?

http://www.mitros-music.com/products/3377-Sennheiser_HD_202_Intense_Stereo_Headphones/1/

DiDaN

Podpredsednik

Hocu USB zato sto je moja zvucna integrisana i mislim da ne moze da proizvede kvalitetan zvuk za dobre sluske! Rado bih ja kupio te od 6000din. ali imam milon precih stvari za koje jos nemam pare :), jedva sam i ovih 2500din. skrpio! Imate li neki predlog, jer moram ovih dana da ih kupim a na starim mi je SESTRIC pregazio kabal tockicem od stolice!

Na starom kompu imam Creative Live! 5.1 a imam i integrisanu zvucnu, da li bi mi ta kratica pomogla da je prebacim na novi komp?
Na novom kompu trenutno koristim standardo integrisanu Realtek HD, ne razumem se, mozda je i ona dovoljna pa mi ne trebaju USB sluske!

Zver

Podpredsednik

Hoce li moci Realtek da prenese taj zvuk koji one mogu da proizvedu ili bolje da ubacim Creative?

Zver

pa mozes da ubacis creative, one daju dobar zvuk

SOLID

Za pare koje ti imas najbolje su ti LOGITECH!!!!! A ovi veze nemaju!!!  ;D ;D ;D

zlenzlla

Suti gmazu jedan!  :) Uzmi one sto sam ti ja preporucio neces se pokajati. Otidji u radnju i testiraj ih pa ces vidjeti. Jako su jeftine, a jako dobre. Mada sve u svemu, i ako ti se ne svide nisi ih puno platio ( 8 evra )

SOLID

Quote from: zlenzlla on November 16, 2008, 11:02:37 PM
Suti gmazu jedan!  :) Uzmi one sto sam ti ja preporucio neces se pokajati. Otidji u radnju i testiraj ih pa ces vidjeti. Jako su jeftine, a jako dobre. Mada sve u svemu, i ako ti se ne svide nisi ih puno platio ( 8 evra )

MA veze ti nemas, ma majke ti kakve su to sluske od 8 evra?!?!? to je neki shit sigurno a jos je Genius
LLOLOOLOLOLOL :D

Podpredsednik

Quote from: zlenzlla on November 16, 2008, 11:02:37 PM

Hvala Zlenzlly, ne zelim mnogo da rizikujem, kupicu neki jeftiniji model od Sennheiser-a, mozda onaj sto mi je Didan predlozio!

BaNaNaMaN

veze vi nemate.... imama logitech vise od pola god, i super mi rade, a vidim da hoces da kupis  sluske za COD , tako da ne treba da biras puno, nije losa marka ni logitech, ni genius...

zlenzlla

Zmijugo, sjedi - jedan! :)   Ne znam koliko su tamo kod vas, ali su ovde kod nas jako jeftine. I Genius i Logitech. Ja ih imam par mjeseci i odlicne su. A mislim da nije potrebno bacati neke velike pare za slusalice. Naravno, svako ima svoje potrebe.  :)

DiDaN

1000 ljudi-1000 ćudi..........1000 оena-2000 grudi   ;D

o ukusima ne treba raspravljati...........od svega ovoga ti je best buy (cena-kvalitet) Sennheiser,pa kom opanci-Tom & Jerry

Lun

Pošto se već razmišljaš o Senn-u mogao bih da čuješ i Grado, moоda ti se više svide. Uvoznik je Korato, a trebalo bi da ih ima i u Megastores Electronica po niоim cenama nego kod uvoznika.
Ja lično bi išao na neke kvalitetne sluške tipa Senn ili Grado a mikrofon od 200 dinara će i više nego dobro da radi posao. :hat

Staljin

mislim da bi tebi najbolje bilo da kupis GRAND-FERTUSX 25-CB8600 u najgorem slucaju 8500 a jeftinije je za 10 e,inace cijena je oko 8e,FANTASTICNE SU!

$tring

Taman sam hteo da ti napisem ogovor, ali je CItadel sve umesto mene napisao.

NI SLUCAJNO nemoj da kupis Logitech ili neko slicno djubre. To prelose slusalice a platices ih skupo u odnosu na ono sta dobijas. Citadel i ja smo isti dan kupili Logitech pre par meseci i crkle su nakon nepuna 3 meseca skoro u dan! :) Kao da su programirane bile. I meni i njemu.

Sennheiser ti preporucujem, a ako ti se ne daje puno para uzmi te sto ti je DIDAN preporucio. Kompjuterske slusalice zaobidji ma kakve bile. Cak i te za 100 i vise eura - no.

Nakon Sennheiser-a ti COD2 izgleda kao druga igra, veruj mi. :)

Podpredsednik

Odlucio sam se za Sennheiser HD202 koje mi je Didan predlozio, zvao sam Mitros-Music, cena im je 2600din. Hvala na pomoci drugari!!!

DiDaN

Podpredsednik

Hocu, trebalo bi u subotu da idem za BG.

Tomo_SU

Posle nekoliko klasicnih stereo slusalica presao sam na USB slusalice. Cena 2800 din. Slusalice su surround 5.1. Zvuk je kristalno cist i jasan. Preporucujem ih u svakom slucaju.

http://www.itsvet.com/proizvod/gembird-ap-880-5.1/comp_comp_headphones/339/420