Javno izvinjenje ADNINIMA

Started by Brother in Arms, March 20, 2013, 01:48:46 PM

Previous topic - Next topic

Brother in Arms

Izvinjavam se ovim putem svim Adminima i sub Adminima,posebno SPY_18 Ki,zbog nedolicnog ponasanja.
zamolioamolio bih da mi se skine ban sa Ts-as postovanjem //Munja//SAINT  :handshake:

domohomo

3thw.

vd|cube(im)

Quote from: Brother in Arms on March 20, 2013, 01:48:46 PM
Izvinjavam se ovim putem svim Adminima i sub Adminima,posebno SPY_18 Ki,zbog nedolicnog ponasanja.
zamolioamolio bih da mi se skine ban sa Ts-as postovanjem //Munja//SAINT  :handshake:

Skinut ti je ban  :stoner:

ToTo

domohomo

Stekara_1

ma banajte ga, jednom nedoličan uvjek nedoličan, i prema meni je bio nedoličan (samo ne mogu da se sjetim kad), banaj ga cube odma, pa ga odbanaj kad se i meni izvini . :)

ToTo

Quote from: Stekara_1 on March 22, 2013, 10:37:33 AM
ma banajte ga, jednom nedoličan uvjek nedoličan, i prema meni je bio nedoličan (samo ne mogu da se sjetim kad), banaj ga cube odma, pa ga odbanaj kad se i meni izvini . :)
PRAVILA PONASANJA NA BITANGE SERVERIMA:

1. ZABRANJEN JE SVAKI OBLIK VREDJANJA, OSIM VREDJANJA IGRACA BUDALETINE/STEKARA, KOG JE CAK POZELJNO VREDJATI
2........................
3.........................

:rofl :rofl :rofl :rofl

P!ck 'n roll

Quote from: ToTo on March 22, 2013, 09:32:00 PM
Quote from: Stekara_1 on March 22, 2013, 10:37:33 AM
PRAVILA PONASANJA NA BITANGE SERVERIMA:

1. ZABRANJEN JE SVAKI OBLIK VREDJANJA, OSIM VREDJANJA IGRACA BUDALETINE/STEKARA, KOG JE CAK POZELJNO VREDJATI
2........................
3.........................

:rofl :rofl :rofl :rofl

:clapping2 :clapping2 :clapping2 :clapping2

filadendron

Ja sam vrteo stekaru na svom vijku  :super

Zabavno jeeeee   :o   :yahoo