News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

ovo morate poslusat

Started by domohomo, October 29, 2008, 12:06:43 PM

Previous topic - Next topic

domohomo

ja i extreme jednog dana igramo, kad maloga vracka kicka wh sa servera... ov vam je snimka sa tsa molim poslusajte cijelu
http://#cenzura#.com/files/158620307/bitange.wav.html

BaNaNaMaN

o boze da nisam pogledao ovo, ne bi znao da postoji ovako nesto!!! jel to onaj komarc?

domohomo

neki vracko, komarac mu je frend

DiDaN

auuuuuu.......ovaj sigurno bio u Smallville-u kad padali meteori

Paradox

Labello

Ahahahahahahahahahaahahahah pa vi ste ludi!!!! :yahoo :yahoo :yahoo
plakao sam dok sam slusao!!! :hat :hat

zlenzlla

Jadan klinac koliko su ga ovo zajebavali.  :)  Mali nije dobar koliko vristi. Nego jeli on imao WH ili ste ga samo zezali?

:rnr :rnr :rnr :rnr :rnr :rnr

domohomo

ma nije ima nista, izbacija ga je corrupted 81718 tako nesto, to nije wh, ali je dovoljan razlog da ga izludimo :ziveli :ziveli :ziveli :ziveli :scenic

BloX

ahhahahahahhahahahahahahahhahahahahha  :yahoo :yahoo :yahoo :yahoo :yahoo :yahoo :yahoo :yahoo :yahoo :yahoo :yahoo :yahoo :yahoo :yahoo :yahoo :yahoo :yahoo :yahoo :yahoo :yahoo :yahoo :yahoo :yahoo :yahoo :yahoo :yahoo :yahoo :yahoo :yahoo :yahoo e pa ne znam kad sam se zadnji put ovako smijao....ma frajer je spreman za psihijatriju....hahahahahhahahahahhahahahhahahah

a šta decko vrišti covjece????? Al Dominiče carčina si najveća!!!!!!! :hat :hat :hat :hat :hat

zlenzlla

Quote from: dominik on November 03, 2008, 11:29:08 PM
ma nije ima nista, izbacija ga je corrupted 81718 tako nesto, to nije wh, ali je dovoljan razlog da ga izludimo :ziveli :ziveli :ziveli :ziveli :scenic

Kakvi ste vi ludjaci!  :shok   :yahoo    Ali se mali dere, jbt! Ko se i nebi iznervirao kad ste ga onoliko zezali!  :dummy   :yahoo

:rnr :rnr :rnr :rnr :rnr :rnr

domohomo

em sam baban, jos bi netko pomislio kako natezem maloga.... ais :icon_bad: :icon_bad: :icon_bad: :icon_bad:

Staljin

http://#cenzura#.com/files/160588099/citer_2.mp3.html   U izvedbi Semse Suljakovic