News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Rapidshare

Started by *SPARTANAC*, November 20, 2008, 02:02:29 AM

Previous topic - Next topic

*SPARTANAC*

Da traje bar do 1.2.2009.
ako imate javite mi na XF: 123restartkill ili na private poruke. :scenic

korisnik2007a

samo jedno pitanje

-Jel znas ti da je sada download ogranicen na 2.66 GB (2667 Megabajta) dnevno po premium korisniku?
-Jel znas ti da je sada svaki upload-ovan fajl moguce download-ovati samo DESET puta.
-Jel znas ti da je cena i dalje ista???

-Jel ti jos uvek treba RS account? :)

Podpredsednik

Videce oni na kraju da im nece funkcionisati tako, pa ce vratiti sve na staro. Mada ja cu uplacivati i dalje, ne skidam vise od 2.6 GB dnevno. A jedan account mogu da kupim za 3000 din. za celu godinu! :)

omglow

Ja i dalje dobijam 10 Gb dnevno...

Zver

Podpredsednik

I ja i dalje dobijam 10 GB dnevno, dok mi ne istekno ovo sto sam uplatio! Posle ide po novom pravilu, 80 GB mesecno.
Torenti su super za one koji imaju zivce da cekaju, ja ih nemam! :)

Zver

Hm, sta ti podrazumevas pod cekanjem? ja koristim samo private trackere na koje je tesko uci, i moras odrzavati ratio, ali je brzina uvek max, znaci, nema cekanja  :wah

[WC]=CyClops=

Upravo tako, private trackeri su bitno bolji nego RS. Ne samo da skida na max, nego ima i pristojna traоilica po kategorijama, itd...

A čini mi se da i prvi objave razne crakevštine iako to ne mora biti istina, ali takav mi je dojam.

$tring

Ma i jedno i drugo je dobro...

Torrenti su bolji za muziku, filmove i slicne stvari ali naravno ako si na private tracker-u. Bio sam clan www.Oink.cd koji su zatvorili, secate se? Posle toga sam se udomio na par drugih. A kad smo vec kod toga mogli bi da razmenimo invite-ove na torrent sajtovima sa koji leechamo. :)

Nego... Rapidshare je bolji zato sto se tamo mogu naci neke stvari kojih jednostavno nema na torrentima. Npr foto-diskovi, odnosno stock photos. Toga na torrentima jednostavno nema.

Nije stvar sta je bolje, nego sta se skida. Skidati igre preko #cenzura#-a je glupavo zbog dnevnog limita. Ali ne zaboravite da uvek mozete doplatiti za NO LIMIT! :) Nisu ni oni ludi.

Podpredsednik

Ja sam ranije bio na Demonoid-u, odrzavao sam ratio ali mi je brzina download-a uvek bila polovicna ili manja od toga!

Zver

Meni se leecherslair pokazao kao najbolji tracker, uvek, ali uvek imam max brzinu

$tring

Najbrzi torrent ikada bio i ostao je www.torrentbytes.net ... Nemam invite, ali vredi probati vise desetina puta i na kraju otvoriti nalog.
Saljem vam snapshot da vidite kako je nekada String-Leecher orao po linku. Snapshot je napravljen 18.Jula 2006. godine dok je jos dosta korisnika bilo na dial-up-u.

Mislim da su pojedini CD-ROM-ovi cesto sporiji od ove brzine...  :this

clumsy

string za  www.torrentbytes.net ti ne treba pozivnica.... barem za sada. samo treba paziti kaad se registrujes. ja sam sa njih skino cod5. stavio u petak i skino mi je cod5 u subotu uvece. non-stop mi je bila full brzina :)

koristim i neki rumunski tracker koji nije uopste los. mogu se naci super stvari po dobrim brzinama. http://bittorrents.ro/

$tring

Tako je.. ne treba pozivnica za sada. Ranije je trebala i bila je prava muka uci na taj tracker. Danima i danima sam pokusavao.... Btw, jel okusio neko od vas ukus OiNK-a? :)

clumsy

jbg, ja nisam....   :icon_neutral:

zlenzlla

Jbg meni na   www.torrentbytes.net   skida jako sporo. Registrovao sam se pre par dana i bas mi sporo skida.  Ispod 15 kBps, a imam brzinu 512/192.  :(

:rnr :rnr :rnr :rnr :rnr :rnr

clumsy

pa jebem li ga... evo ja skidam fallout i cepa mi na 170 kb/s.

Podpredsednik

Debeli, sta plasis narod sa tim ciframa (170 kb/s)??? :)

Kakav ti to net imas!!?? :sorry

potpredsednik Rambo

sefe, oci moje, preko koga kupujes account na rapidu? ja probao preko jednih prijavio se a oni se nisu udostojili ni mail da mi posalju sa uplatnicom.
ajd javni.

*SPARTANAC*

Quote from: korisnik2007a on November 23, 2008, 02:15:02 PM
samo jedno pitanje

-Jel znas ti da je sada download ogranicen na 2.66 GB (2667 Megabajta) dnevno po premium korisniku?
-Jel znas ti da je sada svaki upload-ovan fajl moguce download-ovati samo DESET puta.
-Jel znas ti da je cena i dalje ista???

-Jel ti jos uvek treba RS account? :)

Da zans da sam se predomislio, kad sam video sve ove torrente sa ovako dobrom brzinom...  :yahoo

thx svima :)