News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Cikam vas da me se setite!!!! ;)

Started by korisnik2007a, September 15, 2008, 11:06:14 PM

Previous topic - Next topic

korisnik2007a

Ajde sada lepo,svi na umivanje,ko me se seca,igro sam COD2 ovde ODAVNO,bas ODAVNO i uvek sam voleo preciznost,bio u par klanova (nikad bitanga) i zajebavao se sa vama na teamspeak-u...Makar bi Marko trebao da me se seti...Ako se setite,ima da instaliram opet COD 2 i 1.3 patch i da vam dodjem tamo + pecenje (virtuelno naravno)

Ako ne,jebo vas Alchajmer..

poz

:hat

i da bre - da mi se setite nick-a u igri..i koje je  bio boje!!! :D

BaNaNaMaN

a kako bi neko mogao da zna ko si, kad se nisi ni rekao kako si se potpisivao??  nema ovde vidovith ;D ;D! ! e ali zvacu veceras Milana tarota pa ce da mi kaze!!  hahahahahahahaha :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl

clumsy

meni nesto govori da nije pametno da te razotkrijem... ne znam koliko bi to narusilo ravnotezu na nasem forumu... bojim se.

IronC

korisnik2007a

hihih

Irone,Irone,matori sa 8800GTX SLi...

a ko sam bio u igri?

to je nagradno pitanje...i boja naravno..

a ti,Zoki,ti si me razocarao...jebala te kladionica kad me se ne secas....

:icon_grrr:

Zver

Cpt. Price

Nesto svetlo plavo i belo :)

ako se dobro secam

korisnik2007a

Desi Zveri,kako deca..

sutra cu se vratiti!!! :scenic

El Muerte

Ludi price cuo da se izbija dosta zuba, pa namirisao biznis.  :yahoo

Podpredsednik

Ajoooj.....ako se on vrati ja vise ne svracam  na TS!!!!  :shok

Cpt.Price......jezik za zube.... :diablo....inace... :icon_bad:!

BaNaNaMaN

Nina

Mene i dalje otkida umnjak...a obecao si da ce proci  :down

korisnik2007a

Ih bre Nina,mora to neki cika zuba da ti pogleda...ne moze se zubarstvo voditi online,kao sex... :D

@predsednik - ima da instaliram team speak,al treba mikrofon da kupim,kada sam vec uzeo slusalice 5.1 bez mikrofona...e onda cu da dodjem,a ti bezi - budaletino jedna..

@Muerte - tebi cu besplatno da dam "lizu" da te prodje zub... :suicide

Podpredsednik

Quote from: korisnik2007a on September 16, 2008, 10:28:35 PM
Ih bre Nina,mora to neki cika zuba da ti pogleda...ne moze se zubarstvo voditi online,kao sex... :D

@predsednik - ima da instaliram team speak,al treba mikrofon da kupim,kada sam vec uzeo slusalice 5.1 bez mikrofona...e onda cu da dodjem,a ti bezi - budaletino jedna..

@Muerte - tebi cu besplatno da dam "lizu" da te prodje zub... :suicide
Ma samo cu da te stavim na mute.....mada se nadam da ces manje pricati dok igramo! Jos uvek mi tvoj glas odzvanja u usima, a dosta vremena je proslo kako si otisao!!! :)

korisnik2007a

e...

osam meseci matori,OSAM MESECI...ali,odsluzio sam svoje i vratio sam se.. :drinks2 :rofl :ziveli :wah :rnr

potpredsednik Rambo

Price?
Pa zar ti nisi junacki poginuo na zidinama Matmate drzeci jednom rukom bombu bez osiguraca a drugom pantalone koje su ti vazda bile za dva broja vece?
Ja sam tebe prika vec ozalio.
Sta cemo sad__?

Podpredsednik

Rambo, on je postao legenda na Team Speak-u, covek je bio u stanju da prica po par sati a da niko od prisutnih ne izusti nista! Jednom smo ga svi stavili na mute i posle dosta vremena kad sam ga unmutovao, on je i dalje pricao....hehehe....! Dugo su se ljudi zalili u main chatu COD-a da neki lik ne prestaje da prica na TS, svi smo znali o kome se radi! *budaletine*Cpt.Price  :rofl

korisnik2007a

ehhihihhi

bas kad sam mislio da sam se vratio... :shok

prpa.... >:(

ne mogu vala da se zajebavam kad su serveri puni 23/7.... :bad2

stoga,jebes mu mater,igracu cod 2,al na drugim serverima... :cray :|| :down

@rambo... - e pa sta cu ti,mozes sada opet da me prezalis,ili!!! :vava :suicide