News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Nema smisla.

Started by flegmatic, September 26, 2012, 09:21:34 PM

Previous topic - Next topic

flegmatic

Nisam verovao da ce moj prvi post na forumu od bitangi biti pisanje zalbe. ( Nije ban i kick u pitanju, ali pretnja istim jeste, pa zato ovde otvaram ovaj topic. )

Nema ni dve nedelje kako igram opet na vasem serveru jer sam pauzirao sa cod-om skoro 2 god. mozda manje, jer sam pre svega cs igrac. A ranije nick koji sam koristio je fgc, skracen od sadasnjeg koji koristim ( flegmica ). I u kratkom roku sam vec imao problema sa drugim igracima koji su me prozivali za wh i pored admina koji su tad igrali na serveru i to me ne dotice. Ali me strasno nervira kada je admin nekulturan jer sam ja pre svega head admin jednog cs servera vise od 5 god. + jos toliko staza u cs-u. Admin sa nick-om Japi je na vrlo nekulturan nacin pretio banom ili ti kickom prvo meni a odma potom i drugom igracu nakon mog kill-a nad njim. Bez provere iz spec-a vec predpostavljam na osnovu odgledanog killcam snimka. U fazonu izadji sam ili cu te ja licno napucati, tako nesto ( caps lock ). Situacija koje je predhodila ovim dogadjajem je to sto je doticni admin uzeo nas fleg sto sam video jer sam bio na midu i lepo sacekao kako bih vratio fleg. Nakon toga, usledilo je ono zbog cega i pisem ovu temu. Nisam izasao nakon njegovog upozorenja jer znam da sam cist, i on je nakon par minuta izasao. Za ovo vreme koje opet igram, vecina admina sa vaseg servera sa kojima igram su totalno ok i korektni, ali ovo me je bas iznerviralo. Kao sto rekoh i sam sam admin, i koliko znam admini se ovako ne ponasaju. Svako ima pravo na svoje misljenje i mozda je on ok lik, i sve. Ali u ovoj situaciji nije bio. Pre svega nisam klinac ( 85. god. ) Cs, Cod2 i CodMW igram radi opustanja, zafrkancije sa drugim igracima + sto sam gomilu ljudi tako upoznao. Wh, aim i ostala sranja nisam nikad niti cu ikad koristiti jer sam pre svega ferplay igrac i da je drugacije ovo ne bih pisao. A osim skilla ili rutine za ove pomenute igrice nije potrebna neka nauka da bi se igralo. Ovim postom ne zelim da izgleda da se branim ili da vas ubedjujem da li imam ili nemam wh, kao sto sam vec napisao svako ima pravo na svoje misljenje, ovo je samo moje.

Ako sam pogresio mesto topica, izvinjavam se ali meni se ucinilo da ga u ovoj temi foruma otvorim.

pick n roll

takav admin mislim da ni ne postoji, nego vam je bzv kao pretio... zato te nije ni kickao, jer nema sa cime..

flegmatic

Moguce, ali imao je tag od bitangi. Pa kao sto sam napisao od skoro sam opet ovde, ne znam sve admine i zato sam pomislio da je admin. Uglavnom, ne bih samo da se pogresno protumaci i da se ovaj post odnosi na sve vas, vec samo na osobu koja je usla pod tim nick-om.