News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Ispovest Erwina Königa

Started by Erwin König, August 14, 2008, 01:53:25 PM

Previous topic - Next topic

Erwin König

Pre nego sto predjem na poentu price, rekao bih vam nesto ukratko o mojim pocecima na ovom serveru.
Ovo nemojte smatrati kao neku bednu kopiju Rambovog ratnog dnevnika, vec kao ispovest jednog od vas.
Rambov dnevnik je umetnicko delo i bestseler, i kao takvog ga je nemoguce kopirati.

Sve je pocelo u igraonici. Moj brat MeeLanChe bi odlazio svake nedelje oko 16h od kuce, srecan
iz ko zna kog razloga. Jednom prilikom ga je otac pitao: "Sine gde si posao?". MeeLanChe je
uzbudjenim glasom odgovorio: "U rat, oce". "Mali je odrastao", pomisli otac (u stvari je pomislio:
"Kakav kreten. Na sta on gubi vreme. Bolje da jebe.").

Ja sam bio jos mali. Dete koje je tek zavrsilo elektrotehnicki fakultet i odradilo civilnu sluzbu
kao svaki moderan muskarac (citaj "pickica"). Jednog dana sam se probudio i cesuci jaja (jutarnje
moshnicarenje) usao u sobu sa kompjuterom. To sto sam video mi je promenilo zivot za sva vremena.
MeeLanChe je doneo bojiste u kucu. Pitao sam ga: "Whatta fuck is this, motherfucker?" (ja ga jako
volim, samo tako razgovaramo). On je izgovorio tri reci koje su i dan danas urezane u moj mozak:
"Server je otvoren". Pajserom sam ga odvojio od kompjutera i seo da probam o cemu se radi. Napravio
sam svoj prvi nick... Major König. Zvucno, zar ne? Koji dan kasnije sam ga promenio u Steckplatzmeister
Erwin König, ime kojeg ce se bojati svaki vojnik koji se iole pomeri tokom borbe (bio sam kamper deluxe).
Ne stidim se svoje proslosti. Tada sam se jos upoznavao sa igrom i mojim, danas najboljim, drugom karabinom.
Sledeci nick mi je bio Sturmbannführer Erwin König. E, tad sam se okurchio. Konstantno sam na kraju bitke bio
medju najboljima u timu. Taj moj uspeh nije prosao nezapazen. Bio sam regrutovan sa nekoliko strana ali samo
jedna mi je privukla paznju. "Budaletine" - kako lepo ime. Pratio sam komentare izmedju clanova tog tima i
rekao sebi: "Ovi momci su OK". Pogotovo mi je paznju privukao jedan momak sa velikim smislom za humor. Momak
je uzeo ime poznato svakom coveku 21-og veka koji voli nasilje i oruzje: RAMBO. On i njegov mladjani kolega
Stefaninho, zvani Stefi, su bili razlog zbog kojeg sam svoj karabin Kar98k ("k" znaci "kurz" - kratak, za one
koji su neupuceni) pridruzio ovoj elitnoj jedinici (momci, nakon ovakvog uvlachenja ocekujem unapredjenje).
Ostatak price vam je svima poznat...

E, sad ono najvaznije. Verujem da ste svi odusevljeni Bitange serverom. I ja sam, moram priznati. Lepo je sve
uradjeno. Lepe mape, dobar izbor oruzja, gomila ljudi, zajebancija, itd. Sve pohvale Stringu i svima koji su
radili na serveru. Ali... Postoji i druga strana medalje... Ja mislim da se iza ovoga svega krije zavera
globalnih proporcija. Sledi objasnjenje.

Pre osnivanja ovog servera svi smo vodili nase male beznacajne zivote u neznanju da postoji nesto tako okrutno
kao Call Of Duty 2 Multiplayer. Bili smo srecni i veseli, puni zivota i druzenja. A onda je Stringov bolesni um
smislio plan koji ce nam svima zagorcati zivote i izvuci ono najgore iz nas. I sto je najgore, uspeo je.
Pozvao nas je sve na njegov server da se druzimo i dao nam oruzje u ruke. Rekao je: "Pridruzite se vojsci, vidite
svet". Tu je bio u pravu. Videli smo svet: Francusku, Egipat, Rusiju, itd. Ali pod kojim uslovima i po koju cenu?
Uzmimo na primer Egipat. Egipat je, koliko sam upucen, jedno od poznatijih svetskih turistickih destinacija. Umesto
piramida on nam je pokazao rovove El Alamein-a, umesto kamila - tenkove. Izem ti takav turizam. Ali sad je kasno.
Ratovanje nam je svima uslo u krv. Njegov demonski plan je u potpunosti uspeo. Mnogo puta sam za vreme borbe video
njegovo ime medju spectator-ima. Sedi za svojim racunarom i gleda kako nas je okrenuo jedne protiv drugih. Kao Rimski
imperator kada gleda gladijatore koji se kolju do smrti. Nekoliko puta sam pao smrtno ranjen i pomislio u sebi: "Jesi
li srecan, sadisto? Pogledaj sta si napravio". U tim trenucima sam se setio drugarstva sa El Muerteom pre ratnih dejstava.
Kao mali smo pishali po istom pesku, isli u istu srednju skolu, vozili motore,... A pogledajte sad. Koliko smo noci
proveli spavajuci na stomacima jer nas bulje bole od kundaka? Puno. Jako puno. Vise nego što jedan muskarac moze da
podnese...smrc... Rasplakao sam se. Hoce rat to da uradi coveku.

Mnogo puta sam pokusao da se manem ratovanja. Pozeleo sam da izadjem lepo u grad sa drustvom i provedem se setajuci
plazom Dunava i razmisljajuci kako je zivot u miru lepa stvar. Ali ne... Ovaj server je od mene napravio masinu za
ubijanje. Kad vidim neku kucu ja odmah razmisljam kako da se u nju uvucem i skinem poneki saveznicki slemic mojim
karabinom. Bolest... COD2 sindrom. Nema nam druge nego da nastavimo da se koljemo. Juriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis!!!  :aug

P.S. Svaka cast bitangama na ovom serveru. Bez njega bi svi bili srecni i voleli bi se. Gde je tu zabava?

clumsy

istinu zboris stekvingu... string nas je zajebao veoma dobro. rekao je: bice to lepe destinacije i za male pare. sto sam mu samo poverovao?  :icon_confused:

Citadel of Pain

E kad si vec tu pa da te i ja nesto priupitam sinko..ovo pitanje sam Milancetu postavio puno puta ali ostadoh bez jasnog odgovora..

Zasto ne dolazis u igraonicu?

ili da parafraziram:

Picko, zasto ne dolazis u igraonicu?!?

Al_Capone

:rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl Svaka cast na tekstu, ismija se pravo. String zli sadista  :rofl :rofl :rofl  :rock3 :rock3 :spiteful

clumsy

KIKI

trebo je posle svakog ulazenja da kaze

"Dobrodosli u sektu, kada budete hteli napolje bice kasno"

;D

:ziveli

zlenzlla

Mudro zboris ratnice! String je ocito ovo planirao od pocetka! / A sad si zamijenio karabin sa snajperom!  :rnr :rnr :rnr :rnr :rnr :rnr

Erwin König

Quote from: Citadel of Pain on August 14, 2008, 06:55:39 PM
E kad si vec tu pa da te i ja nesto priupitam sinko..ovo pitanje sam Milancetu postavio puno puta ali ostadoh bez jasnog odgovora..

Zasto ne dolazis u igraonicu?

ili da parafraziram:

Picko, zasto ne dolazis u igraonicu?!?

Nema Murtea tako da nemam koga loviti  :camper
Salim se. Iskreno da ti kazem, ne znam. Sad dok je leto sumnjam da cu
dolaziti, ali kad zahladi sanse se povecavaju. Docu jednom sigurno. Kad? Ne znam.
Da se razumemo nemam nista protiv vas, samo nikako da se nakanem da dodjem.
Pozdrav svima u igraonici od Erwina

Podpredsednik

Jes ime klana BUDALETINE, ali nije mi jasno kako se svaki put uklaviri neko nov, jos dostojniji tog imena! Ja sam mislio da su moji podanici tebe ubacili zato sto si dobar igrac, grdno sam se prevario i napravio BUDALU od sebe!
Vojnice, bices unapredjen na danasnjoj svecanosti!!!

STAB BUDALETINA
Dr.Dn.Mr.VK.Doc. PREDSEDNIK

DiDaN

.......do jaja.................. :happy

potpredsednik Rambo

Praaavo dobro Erwine.
Vidis, ja nigdje na forumu nisam pronasao neki istorijat servera, odnosno kako je u stvari pocelo. Nesto sam malo uhvatio od Ajronovog posta ali uglavnom crnilo.
A sad ne mogu da se sjetim ni kako ja dodjoh ovdje... e mozgu, ne sluziz nikako.
Uzgred budi receno, koliko me iznenadilo kad sam vidjeo tag budaletina pored tvog imena, ne mogu da ti opisem. i iznenadilo i obradovalo.
Sto se tice unapredjenja to mora da bude urgent (a vidim da je sef izvirio iz zemunice sa svim svojim odlikovanjima i titulama).

P.S. Sefe... otkud ti tolike titule? Kad je sledeca skupstina pa da i ja dobijem po koju?

Stefan

Kad smo vec kod tih titula, sto i mene ne unapredite!? Verno sluzim vec godinnu dana!

DiDaN

Quote from: Stefan on August 18, 2008, 06:47:58 PM
Kad smo vec kod tih titula, sto i mene ne unapredite!? Verno sluzim vec godinnu dana!

Dodji ti kod Dr.Didana da te unapredi  :spiteful

Stefan

Quote from: DiDaN on August 18, 2008, 07:13:32 PM
Quote from: Stefan on August 18, 2008, 06:47:58 PM

Dodji ti kod Dr.Didana da te unapredi  :spiteful
Znas mi ti mnogo!   :D

Podpredsednik

Znate vi da sam ja uvek siroke ruke.....tako da cu sve da vas unapredim u SEFOVE!!!  ;D

El Muerte

Ja predlazem da se on unapredi na sledeci nacin:
Od *budaletine*Erwin, od sada ce biti poznat kao:

*budaletine*Kurwin

Erwin König

Quote from: El Muerte on August 19, 2008, 01:40:20 AM
Ja predlazem da se on unapredi na sledeci nacin:
Od *budaletine*Erwin, od sada ce biti poznat kao:

*budaletine*Kurwin

Dacu ja tebi Kurwin, kuuuuuuuuuuuurce matori  :wink:

Nije los nick.  :wink:  Uzecu ga pod uslovom da ti uzmes nick "Cody".  8)
Za one koji su neupućeni, Cody je ime decaka koga seksualno zlostavlja katolicki svestenik u filmu "Scary Movie 3". :icon_bad:

El Muerte

Ja ne mogu biti Cody, jer ......my name is Sancho ! :wink2

DiDaN

.......veze vi nemate......... :suicide